2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım nasıl oldu?? Nasıl anladınız da hemen doktora gittiniz???
Çokk geçmiş olsun dikkat et kendine...

geçmiş olsun...a.s.a.s.

Leyla tanıyorum seni siteden.Hayırlı olsun canım a.s.

tesekkur ederim canim saol

CAnım listeyi nisan annelerinden biri yardım etti, bizden dimples arkadaşımız hazırladı...siz de kendiniz yapabilirsiniz yani...Tabi belki Kazen de yapıyordurrrkaydirigubbakcemile3

heee ben kazen yapti sandim da.ama gercekten harika.

aslinda benim de mayis anne olasiligim yuksek de,bilmiyorum iste.iki aya da takiliyorum mayis ve hazirankaydirigubbakcemile3 satim 31agustos,dogum tarihi 7 haziranmis (ki erken olacak gibime geliyor)

çok geçmiş olsun canım,Allah miniğinizi size bağışlasın :CüvCüv::CüvCüv:

allah korumuş. tv karşısına yat dinlen..

canım dikkat et kendine laptopu kucağına alma ya 15cm mesafa olsun kendine iyi bak

kızlar ben midem çok bulandığında yoğurda ekmek doğrayıp yiyorum birazda tuz ekiyorum iyi geliyor bastırıyo bide aralarda yeşil ekşi elma yiyorum iyi oluyo sizde deneyin bi isterseniz özellikle yoğurtla ekmeği

ağzım sulandı kız yazmayacaktık ya yiyecekleri ben de dediğin meyveyi yiyorum akşamları

sağolun arkadaşlar yok yastık var zaten arasında
karında ani sancılar ve kanamam oldu
sancılardan 2 büklüm olmuştum dr umu aradım hemen gel dedi
serum takıldı ama şimdi iyiyim maşallah
bulantılarım çok kötü dayanamıycak sekilde halsizlik var üzerimde ama az kaldı
3 haftam var işte 3 ayıma

iyi bak çoğu gitti azı kldı zor ama anneyiz dayancaz bebişlerimiz için

nostok örgü modeli yerine bende tuhaf bişey çıkıyor.:umursamaz:eminmisin
hehehe bende de aynı şey çıktı sanırsam el hareketi kaydirigubbakcemile3
ama ben açılması üzün sürüyor diye yenile yaptım sayfayı o zaman çıktı . sonuna kadar bekleyincce beyaz bir hırka açılıyor kızlar

canım kendine çok dikkat et meleğimizde sana sıkı sıkı tıtunsun hadi az kaldı 6 ay nedirki dualarımız sizinle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimki folik asit vermedi bana ama vitamin yazdı doğuma kadar kullancn dedi epey günün var beni 3 haftada bir çağırıyo niye okadar uzun zaman verdi yakın mı gittin doktora

kayra beryal doğum yapmış canım haberini aldınmı bilmiyorum söylüyeyim dedim

canım hastanedeydim düşük riskim var fazla oturamıyrm dr devamlı yat dedi slm sölersin 2010 mayıs annelerine iyi olunca aranızdayım
canım ya dikkat et kendine kendini yorma aniden mi oldu dün iyiydin sanırım sen iyice dinlen bebiş sıkı tutun anneciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…