- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 40
slm hanımlar yeni tpiğimiz olmuş ben pazar günü düşük tehlikesi geçirdim biraz gecikseydik miniğimi kaybedicekmişiz nasılsınız diye bakmaya geldim devamlı yatıyorum arada laptopu laıyorum kucağıma cnm sıkılıyo napim sizler nasılsınız
slm hanımlar yeni tpiğimiz olmuş ben pazar günü düşük tehlikesi geçirdim biraz gecikseydik miniğimi kaybedicekmişiz nasılsınız diye bakmaya geldim devamlı yatıyorum arada laptopu laıyorum kucağıma cnm sıkılıyo napim sizler nasılsınız
Leyla tanıyorum seni siteden.Hayırlı olsun canım a.s.
CAnım listeyi nisan annelerinden biri yardım etti, bizden dimples arkadaşımız hazırladı...siz de kendiniz yapabilirsiniz yani...Tabi belki Kazen de yapıyordurrrkaydirigubbakcemile3
ağzım sulandı kız yazmayacaktık ya yiyecekleri ben de dediğin meyveyi yiyorum akşamlarıkızlar ben midem çok bulandığında yoğurda ekmek doğrayıp yiyorum birazda tuz ekiyorum iyi geliyor bastırıyo bide aralarda yeşil ekşi elma yiyorum iyi oluyo sizde deneyin bi isterseniz özellikle yoğurtla ekmeği
iyi bak çoğu gitti azı kldı zor ama anneyiz dayancaz bebişlerimiz içinsağolun arkadaşlar yok yastık var zaten arasında
karında ani sancılar ve kanamam oldu
sancılardan 2 büklüm olmuştum dr umu aradım hemen gel dedi
serum takıldı ama şimdi iyiyim maşallah
bulantılarım çok kötü dayanamıycak sekilde halsizlik var üzerimde ama az kaldı
3 haftam var işte 3 ayıma
hehehe bende de aynı şey çıktı sanırsam el hareketi kaydirigubbakcemile3nostok örgü modeli yerine bende tuhaf bişey çıkıyor.:umursamaz:eminmisin
sağolun arkadaşlar yok yastık var zaten arasında
karında ani sancılar ve kanamam oldu
sancılardan 2 büklüm olmuştum dr umu aradım hemen gel dedi
serum takıldı ama şimdi iyiyim maşallah
bulantılarım çok kötü dayanamıycak sekilde halsizlik var üzerimde ama az kaldı
3 haftam var işte 3 ayıma
benimki folik asit vermedi bana ama vitamin yazdı doğuma kadar kullancn dedi epey günün var beni 3 haftada bir çağırıyo niye okadar uzun zaman verdi yakın mı gittin doktorakızlar bişey sorucam folik asit içmeye ne kadar devam edicez ben 8 haftalığım şuan 1 kasımdan öncede gitmiyicm dr a ozaman randevumuz zeka testi için bana başka hiçbir vitamin falanda vermedi gerek görmedi heralde meyve sebze yiyorum zaten ekstra vitamin takviyesine gerek varmıdır acaba
canım ya dikkat et kendine kendini yorma aniden mi oldu dün iyiydin sanırım sen iyice dinlen bebiş sıkı tutun anneciğinecanım hastanedeydim düşük riskim var fazla oturamıyrm dr devamlı yat dedi slm sölersin 2010 mayıs annelerine iyi olunca aranızdayım