- 1 Eylül 2009
- 4.641
- 0
- 40
benimki folik asit vermedi bana ama vitamin yazdı doğuma kadar kullancn dedi epey günün var beni 3 haftada bir çağırıyo niye okadar uzun zaman verdi yakın mı gittin doktora
ben 2 haftada bir gidiyorum mesela yarın gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki folik asit vermedi bana ama vitamin yazdı doğuma kadar kullancn dedi epey günün var beni 3 haftada bir çağırıyo niye okadar uzun zaman verdi yakın mı gittin doktora
kızlar kabızlık problemi yaşayan varmı?
ben de korkardım o zaman benimki de sık çağırıyo hissetsem bebişimi içim rahat olur ama daha minicik ultrasonda görüpte rahatlıyorumki zaten doktor ayda bir gel desede gene dayanamayıp giderdim ben
kızlar kabızlık problemi yaşayan varmı?
benim ilk günlerde bikaç kez oldu sabah kuru kayısı yedim geçdi bidahada olmadı maşallah diyim :dance:
sağolun kızlar teşekkür ederim
mutluyum beryalden haberim var cnm paşamı bile gördüm foto eklemiş maşallahı var
ağzım sulandı kız yazmayacaktık ya yiyecekleri ben de dediğin meyveyi yiyorum akşamları
ben onu yapamıyorum çünkü bulantılarım çok kötü oluyor ilaç içmeden ekmek bile yiyemiyorum
ben onu yapamıyorum çünkü bulantılarım çok kötü oluyor ilaç içmeden ekmek bile yiyemiyorum
kuru kayısı beni de istifra ettirdi. ama bu problem çok feci. ıkınmakta zararlıymış. katı bişey de yemiyorum ama napçam bilmiyorum. demir hapı kullanıyomusun o da kabız yapıyoomuş. ben kullanmıyorum ama ihtiyaca göre vercek doktor ozaman naparım bilemiyorum.. bizim gibilere acil şifalar. :gitme:
nostok örgü modeli yerine bende tuhaf bişey çıkıyor.:umursamaz:eminmisin