- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mutluyum1111+, aşkın bahar tomurcuğu+, Cansu0606, colerko, elvoscan+, elysion9, kelebek01+, müge1980, nefret, NSA+, Nurem+, SCHATZİ+, suleYukselNizam+, tugba, umutluyuz+, _BERAY_+
ben de hala kaşıntı olmuyo yumaşaktır etim ondan mı yoksa erken mi bilemedimkızlar bebeyağı olarak ne kulanıyorsunuz?
kızlar bebeyağı olarak ne kulanıyorsunuz?
kızlar dişçiye gitseiz bile 3 ile 6 ay arası mudahale edilebiliyormuş. benim dolgu yaptıra gerekiyordu geçe hafta sordum anestezi yepılcağı için öyle söylediler.
yaa kızlar benim dişlerim çok ağrımaya başladı bide güya çok sağlıklıydı hergün de yoğurt yiyorum ama çok sızlıyo hemde hepsi:1ninca:
Bebek yeterli kalsiyum alamazsa annenin dişlerinden çekermiş kalsiyumu.Süt içmiyor musun Şule?Sadece yoğurtla olmaz.Senin kendi vücudunun kalsiyum ihtiyacı da var.2 kişilik yani.Dere otunda da çok kalsiyum varmış.
kızlar gebelikte grip aşısının zararı yokmuş,ilk üç ay küçük çocukları öpmememiz gerekiyormuş kızamıkçık falan bulaşır diye,,,bulantılar strese bağlı veya başka nedenlerden de kaynaklanabiliyormuş mutlaka doktorunuza danışmanız gerekirmiş,,ilk 3 aydan sonra beslenmemize çok dikkat etmemiz gerekiyormuş balık ve sütü eksik etmemeliyiz alamıyorsak doktorumuzdan tabletlerini almalıymışız kanal 1 deki doktorun anlattıkları bunlar şimdilik reklam çıktı
ton balığı kısmını ben de merak ediyorumkaydirigubbakcemile2
Nette ayda 2-4 kutuyu geçmemek üzere yenilebilir diyo.Taze balık tercih edilse daha iyi tabi ama öğle yemeklerinde falan rahat oluyo
Nette ayda 2-4 kutuyu geçmemek üzere yenilebilir diyo.Taze balık tercih edilse daha iyi tabi ama öğle yemeklerinde falan rahat oluyo