2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3
canım bu sıteyı buldugumda kıl tüy derdınden bıkmıstım ve nettte arastırma yaparkene karınca yumurtası yagı ıle ılgılı topıcı gordum ve okudum snra uye olmaya karar verdım uc bes sey yazdım kabul etmedı o sırada tuylerımden nefret edıyodum ve nefret yazdım kabul ettı delikafadulden
gercı karınca yumurtası seysıde hıc bı ıse yaramadı ama olsun bu sıteyle tanısmıs oldum

Kızlar çok feci haldeyim. Bugün ne yesem çıkartıyorum. Az kalsın masama çıkartıyodum ya zor yetiştim lavaboya( Nolcak böyle... Ne olur bir an önce geçsin 12 hafta((((((((

Yanında poşet taşı sürekli canım.Eve dönerken yolda falan tutarsa.Bi de lavaboya koşmazsın.Leblebi ve maden suyuyla bulantını bastırabilirsin

en doğrusualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 ve ben senin ilk adını listede bu şekilde gördüğümde şaşırmıştım ve kendi kendime şey diye düşündüm heralde bu kız o ara birinden baya bi nefret etmiş o yüzden bu ismi bulmuş demiştim, ama kılından nefret edeceğin aklıma gelmemişti
Allah iyiliğini versin.. kaydirigubbakcemile3

bencede sana yakışanı yaptın şuanda canım.

Hayatta herşey insan için.Onun için hiçbişeye benim başıma gelmez dememek lazım.Dünya 3 günlük.Kalp kırmaya değmez.Bebişini düşünerek okuduklarını aklından uzaklaştır Dimplescim.Onlar da üzülüyo bizimle birlikte.Stres çok önemliymiş.Allah tüm bebişleri korusun.Analı babalı büyüsünler :Saruboceq:

Ben de irkildim açıkçası.Ama galiba nick değiştirebiliyorsun.Kimdi o biri vardı aramızda.Hamiş kalmayıp ayrılmıştı.O değiştirmişti.

Yanında poşet taşı sürekli canım.Eve dönerken yolda falan tutarsa.Bi de lavaboya koşmazsın.Leblebi ve maden suyuyla bulantını bastırabilirsin

Canım 2 poşet var çantamda( Ama lavaboya kusmak imkan varken daha iyi. Poşetle uğraşamam ki(( Ayy hiçbişey yiyesim yok(

hadi gözün aydınnkaydirigubbakcemile2
ayy bende gidince net görücem o zaman dimples bebeğin nasıl yatıyodu yani poposu yukarımı yoksa aşağıyamı bakıyodu :uhm::uhm:
inş. kabızlığında geçer ama benim görümcemde 4 günde bir çıkıyodu bide hamilelikta genelde oluyomuş
bende de tam aksi (maşaallah deyin lütfen)
ne yesem wc de alıyorum soluğu günde 2-3 defa tuvalete çıkıyorum:kedi:

incir armut kayısıyı denedinmi nar da iyi geliyo benim önceden beri çekiyorum o yüzdem akşamlardan meyve yiyorum

bende cumartesi çikolata yiyim
çikolata neden hareketlendiriyomuş bebeği:uhm:

ben kabızlık için hergün mutlaka kuru kayısı ve kuru incir yiyorum bide bol bol su içiyorum, baya iyi geliyor.

Ben de irkildim açıkçası.Ama galiba nick değiştirebiliyorsun.Kimdi o biri vardı aramızda.Hamiş kalmayıp ayrılmıştı.O değiştirmişti.

degıstırılebıldıgını bılmıyodum valla
ama olsun onca zamandır nefret bosveeerr ole kalsın kaydirigubbakcemile2

haladaha nefret edıyorum tuylerımden ama akannehir
kurtulamadm dogal yolla
bısuru sey denedım
napalım lazer yaptırıcım artık
bebişen sonra anca olur herhalde

bebişimin poposu aşşağıda idi yani sırt üstü yatıoopuyorumnanaktan. kafasınıda çevirmişti. inş geçsin yaaa çok kötü bişee

inş. canım inş.
bi yerde okumuştum dr sitesinde
diyoki:
bebeğin yatış pozisyonuna göre tahminler genelde doğru çıkar eğer bebeğin cinsel organı gözükecek şekilde yatıyorsa erkek tam tersi yatıyosa kızdır diyodu yani tam olarak aynı cümle değil ama bunu demek istemiş
benimkininde poposu gözüküyodu yani eğer pozisyonu değişmezse kız olucak heralde:1shok:

acaba ondan mı diyolar gösterirse erkektir diye kız bebekler daha geç gösteriyomuş terbiyeliler minikler canım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Şule sen erkek istiyosun anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…