nefret sağol verdiğin bilgilerin için. Ya sana bişe sorcam kusura bakmazsan senin adın niye nefret,
yani çok özür dileyerek soruyorum herkesin kendi zevkide. İsmini nefret koymuşsun resmin çok şirin bi bebek. anlayamadım ben.
Kızlar çok feci haldeyim. Bugün ne yesem çıkartıyorum. Az kalsın masama çıkartıyodum ya zor yetiştim lavaboya( Nolcak böyle... Ne olur bir an önce geçsin 12 hafta ((((((((
tünaydın kızlar, geçmişi okudum ama cevap vermicem çünkü verirsem hem ben hemde başkaları banlanıcak gerek yok.dün burdan çıktıktan sonra bir şey okudum ve herşeyin boş olduğuna karar verdim. okadar üzüldümki tüm gece dön sağa dön sola uyuyamadım. ne okuduğumu söylemicem siz okumayın diye. rabbim böyle acı böyle üzüntü vermesin kimseye. şurda dün edilen kavga tartışma adı herneyse BOŞ hemde bomboş.birbirimizi gereksiz üzdük kırdık, mutluyum111 cnm benim amacım seninle dalga geçmek değiildi. amaç çok farklıydı ama aslından kaydı. senden özür dilerim. 4 senedir buraya üyeyim daha 1 kişiyi kırmadım üzmedim kavga bile etmedim. o yüzden bana yakışan budur şuanda.
kaydirigubbakcemile3
canım bu sıteyı buldugumda kıl tüy derdınden bıkmıstım ve nettte arastırma yaparkene karınca yumurtası yagı ıle ılgılı topıcı gordum ve okudum snra uye olmaya karar verdım uc bes sey yazdım kabul etmedı o sırada tuylerımden nefret edıyodum ve nefret yazdım kabul ettı delikafadulden
gercı karınca yumurtası seysıde hıc bı ıse yaramadı ama olsun bu sıteyle tanısmıs oldum
tünaydın kızlar, geçmişi okudum ama cevap vermicem çünkü verirsem hem ben hemde başkaları banlanıcak gerek yok.dün burdan çıktıktan sonra bir şey okudum ve herşeyin boş olduğuna karar verdim. okadar üzüldümki tüm gece dön sağa dön sola uyuyamadım. ne okuduğumu söylemicem siz okumayın diye. rabbim böyle acı böyle üzüntü vermesin kimseye. şurda dün edilen kavga tartışma adı herneyse BOŞ hemde bomboş.birbirimizi gereksiz üzdük kırdık, mutluyum111 cnm benim amacım seninle dalga geçmek değiildi. amaç çok farklıydı ama aslından kaydı. senden özür dilerim. 4 senedir buraya üyeyim daha 1 kişiyi kırmadım üzmedim kavga bile etmedim. o yüzden bana yakışan budur şuanda.
kaydirigubbakcemile3 ve ben senin ilk adını listede bu şekilde gördüğümde şaşırmıştım ve kendi kendime şey diye düşündüm heralde bu kız o ara birinden baya bi nefret etmiş o yüzden bu ismi bulmuş demiştim, ama kılından nefret edeceğin aklıma gelmemişti
Allah iyiliğini versin.. kaydirigubbakcemile3
Yanında poşet taşı sürekli canım.Eve dönerken yolda falan tutarsa.Bi de lavaboya koşmazsın.Leblebi ve maden suyuyla bulantını bastırabilirsin
şimdi size bir sır vereyim ozaman dalin jel bebeyağ aloeveralıkuzenim çatlakları için bunu kullandı ve çatlayan yerler bile iyileşti düzeldi.
bugün taaaa 1 ay önceden randevu aldığım medipol hast leyla altuntaşa gittik eşimle. harika bir doktor tamam ama bidahaki randevumu taa 13 kasıma veriolar:sinifsinif: . ayyy bu arada bebiş 4 cm biraz geçmiş.elini yanağına koymuş suratını bize dönmüştükaydirigubbakcemile3 doktor hareket ettirmek için ne kadar uğraşsada bizimki kolunu ble kıpırdatmadı inadındankaydirigubbakcemile3. ama cuma günü çikolata yiyip gidicem 2li teste kıpraşsın.
şuleeeee doktora dedimki kabızım bazen 4 gün çıkamıyorum. olmazzzzzzzzzzzz dedi. çok zararlıymış gebelere hemen şurup yazdı. tamamen zararsızmış. bakalım kurtulcammı
incir armut kayısıyı denedinmi nar da iyi geliyo benim önceden beri çekiyorum o yüzdem akşamlardan meyve yiyorumşimdi size bir sır vereyim ozaman dalin jel bebeyağ aloeveralıkuzenim çatlakları için bunu kullandı ve çatlayan yerler bile iyileşti düzeldi.
bugün taaaa 1 ay önceden randevu aldığım medipol hast leyla altuntaşa gittik eşimle. harika bir doktor tamam ama bidahaki randevumu taa 13 kasıma veriolar:sinifsinif: . ayyy bu arada bebiş 4 cm biraz geçmiş.elini yanağına koymuş suratını bize dönmüştükaydirigubbakcemile3 doktor hareket ettirmek için ne kadar uğraşsada bizimki kolunu ble kıpırdatmadı inadındankaydirigubbakcemile3. ama cuma günü çikolata yiyip gidicem 2li teste kıpraşsın.
şuleeeee doktora dedimki kabızım bazen 4 gün çıkamıyorum. olmazzzzzzzzzzzz dedi. çok zararlıymış gebelere hemen şurup yazdı. tamamen zararsızmış. bakalım kurtulcammı
Ben de irkildim açıkçası.Ama galiba nick değiştirebiliyorsun.Kimdi o biri vardı aramızda.Hamiş kalmayıp ayrılmıştı.O değiştirmişti.
bebişimin poposu aşşağıda idi yani sırt üstü yatıoopuyorumnanaktan. kafasınıda çevirmişti. inş geçsin yaaa çok kötü bişee
acaba ondan mı diyolar gösterirse erkektir diye kız bebekler daha geç gösteriyomuş terbiyeliler minikler canıminş. canım inş.
bi yerde okumuştum dr sitesinde
diyoki:
bebeğin yatış pozisyonuna göre tahminler genelde doğru çıkar eğer bebeğin cinsel organı gözükecek şekilde yatıyorsa erkek tam tersi yatıyosa kızdır diyodu yani tam olarak aynı cümle değil ama bunu demek istemiş
benimkininde poposu gözüküyodu yani eğer pozisyonu değişmezse kız olucak heralde:1shok:
inş. canım inş.
bi yerde okumuştum dr sitesinde
diyoki:
bebeğin yatış pozisyonuna göre tahminler genelde doğru çıkar eğer bebeğin cinsel organı gözükecek şekilde yatıyorsa erkek tam tersi yatıyosa kızdır diyodu yani tam olarak aynı cümle değil ama bunu demek istemiş
benimkininde poposu gözüküyodu yani eğer pozisyonu değişmezse kız olucak heralde:1shok: