osmanlı pembesi nasıl kızlar
yav duvar pembe koltuk lila çok karışık olmazmıı
gerçi zevk senin ama ben daha sade ve aydınlık renklerden yanayım
valla ben pembeyi hiç sevmiyorum çocuk odası olmadığı sürece en güzeli fildişi bence
Kızlar yarın sabah doktora gideceğim soracağım soruları liste yaptım:) Eklemek isteyen olursa yazsın lütfen. kelebek01 ve nefret arkadaşımdan aldım bu soruları da:))Eksik ve ya yanlış varsa da düzeltin nolur...
1- Kalp atışları normal mi? Dakika da kaç atıyo:))
2- Kesem düzgün mü? Kaç cm?
3- Gebelik haftam nedir?
4- Vitamin almam gerekli mi?
5- Test yaptırmalı mıyım? Hangi testler gerekli şimdi?
6- 3 boyutlu ultrason var mı? Ne zaman yaptırmam gerekir?
7- Ton balık ve meyveli sütün zararı var mı?
Kızlar yarın sabah doktora gideceğim soracağım soruları liste yaptım:) Eklemek isteyen olursa yazsın lütfen. kelebek01 ve nefret arkadaşımdan aldım bu soruları da:))Eksik ve ya yanlış varsa da düzeltin nolur...
3- Gebelik haftam nedir?
ayy cinselliği soramam annem ve kayınvalidem de olucak:))
verdiğim linkteki renklere bakınhttp://www.polisan.com.tr/kartela/icmekan.htm
peki bizede yarıyomuymuş pıhtıdaşım, geçende ayva yiyin dediler suyunu sıkıp içtim, sonra bi araştırdım kanı koyu olana yaramazmış, bide bizim böyle bi durumumuz var kardeşim her şeyi gönül rahatlığıyla yiyemiyozda mesela cevizi geçen gebeliğimde bol bol yemiştim hergün bu gebelikte ağzıma sürmedim korkudan ama yemedende olmaz napcam bilmem. Doktora sorsan ye bişe olmaz der
ya ben çalışıyorum izleyemem ki ne var sizde bize anlatın izleyenler :ecrin_bebek:
kızlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum bol bol armut yeyin bebeği besliyor rahmi güçlendiriyor kan yapıyor süper bir meyve,,,
kız Allah iyiliğini versin bu soruların cevabını doktorlar zaten sen sormadan söylüyolar
ton balığınıda ben sana söyliyim içinde en çok civa bulunan balık olduğundan dolayı fazla yememek gerek en fazla haftada bir oda küçük kutulardan
3- Gebelik haftam nedir?
ceviz ve maydanozu ben de ağzıma sürmedim maydanozu doktoruma sordum çiğ çok fazla yeme dedi iyi değil dedi kanal 1 i izliyor musun çok faydalı bilgiler veriyor