2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dimples sen kaç haftalıksın ki bebiş 4cm civarı?

tebrik ederim canım allah bebişlerimizin sağlıklı olmasını nasip etsin benimde hamileliğim başından bei kabızlık problemim var haftada bir falan çıkabiliyorum doktor ilaç verdi ama pek kullanmak istemedim öğlen yemeğinden sonra kuru kayısı yiyip üzerine ılık su içi yorum hem gazımı hemde kabızlığımı söküyor. eğer 2 gün üst üste yersem bir hafta sorun yaşamıyorum. anlayacağın haftada bir tekrarlıyorum :CüvCüv:

Selam canım:))
Senin avatarındaki resim Keçiören Teleferiğinde çekilmiş sanırım değil mi??:))
Annemlerin evin orası da ordan tanıdım:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yok cancağızım....
Çukurambar da Liva...Pastane yani :))
teleferik gibi mi duruyor???delikafaduldendelikafadulden

kızlarrr benim moralim bozuk buğün çokkk herşey e ağlayabilirim herhaldeee biliyorum hamilelikte normal böyle şeyler ama eşime sardım dünden beriii ne yapsa batıyor. haliyle ters davranıyorum bende aslında etrafımda pervana gibi ama yaranamıo bana napıcam ben hep böylemi geçicekkk lmaz:

uzme kendını cnm bende oyleyım bırı bısı dese hemen aşırı sınırlenıyorum
geregınden fazla tepkı verıyorum bazen kırıcı oluyorum
ama iş yerinde bırı bı laf dese aglayacak gıbı olyorum
gecıcek ınsallah bu donem

Bana da oluyo bazen.Direk gözüme eşimi kestiriyorum.Ona sarıyorum kafayı kafamçokkarıştı

colerko çok hoşsun yaa aynı ben:roflol:

nolcak bu halimizkaydirigubbakcemile3

yemekten geldim ben de kızlar aç kaldıkça bulanıyorumlaelaelaelaelae

inş. canım yaa hem yapıorum hem üzülüyorum yaparken daha ama napayım elimde değill...biran önce geçsin istiyorummmm

Bana da oluyo bazen.Direk gözüme eşimi kestiriyorum.Ona sarıyorum kafayı kafamçokkarıştı

:roflol::roflol:İlahi Schatzi...
kadınların 9 aylık hamilelikleri boyunca erkekler dokuz kez doğururmuş dedikleri bu olsa gerek...Garipler ne çok çekiyorlar elimizden :hulya:

kızlar bu arada karar verdim kızım olursa EYŞAN, erkek olursa EZEL koyucam ismini

kızlar bu arada karar verdim kızım olursa EYŞAN, erkek olursa EZEL koyucam ismini

Bi ara da sıla koyuyolardıkaydirigubbakcemile3

dizi sarmış seni anlaşılan canımkaydirigubbakcemile3

ben erkek olursa EMİR koymak istiyorum

dimplescim aynısı bende de oluyor canım ben daha mayıs 2009 da evlendim üstüne bebek süpriz oldu bizeee birde cinsellikten kaçıorum ama korkuyorumda benden soğursa die . yinede kıyamıyorum işte

dün akşam aynı şeyi bende düşündüm eşim izliyor diziyi eyşan güzel bir kız ismi ama şimdi favori olur bu sene herkez koyar bnece

benden 2 ay sonra evlenmişsin cnm olsun geçicekmiş sabır biraz benimkide bozuluo ama unutuo sonraahihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 şimdi aklıma kedi gibi sırnaşmaları gelio kaydirigubbakcemile3
eşim ilk günden beri istiyordu zaten bebek . şimdilerde pişman olmadıysa tabii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…