Şule sen erkek istiyosun anlaşılan
Küçükİnsan - Hamileler için yeni kurallar KIZLAR BU SİTEYE Bİ BAKIN ÇOK FAYDALI BİLGİLER VAR
şimdi size bir sır vereyim ozaman dalin jel bebeyağ aloeveralıkuzenim çatlakları için bunu kullandı ve çatlayan yerler bile iyileşti düzeldi.
bugün taaaa 1 ay önceden randevu aldığım medipol hast leyla altuntaşa gittik eşimle. harika bir doktor tamam ama bidahaki randevumu taa 13 kasıma veriolar:sinifsinif: . ayyy bu arada bebiş 4 cm biraz geçmiş.elini yanağına koymuş suratını bize dönmüştükaydirigubbakcemile3 doktor hareket ettirmek için ne kadar uğraşsada bizimki kolunu ble kıpırdatmadı inadındankaydirigubbakcemile3. ama cuma günü çikolata yiyip gidicem 2li teste kıpraşsın.
şuleeeee doktora dedimki kabızım bazen 4 gün çıkamıyorum. olmazzzzzzzzzzzz dedi. çok zararlıymış gebelere hemen şurup yazdı. tamamen zararsızmış. bakalım kurtulcammı
çok güzeldi yaay özellikle doğmammış bebekten mektup u okuyun
tebrik ederim canım allah bebişlerimizin sağlıklı olmasını nasip etsinşimdi size bir sır vereyim ozaman dalin jel bebeyağ aloeveralıkuzenim çatlakları için bunu kullandı ve çatlayan yerler bile iyileşti düzeldi.
bugün taaaa 1 ay önceden randevu aldığım medipol hast leyla altuntaşa gittik eşimle. harika bir doktor tamam ama bidahaki randevumu taa 13 kasıma veriolar:sinifsinif: . ayyy bu arada bebiş 4 cm biraz geçmiş.elini yanağına koymuş suratını bize dönmüştükaydirigubbakcemile3 doktor hareket ettirmek için ne kadar uğraşsada bizimki kolunu ble kıpırdatmadı inadındankaydirigubbakcemile3. ama cuma günü çikolata yiyip gidicem 2li teste kıpraşsın.
şuleeeee doktora dedimki kabızım bazen 4 gün çıkamıyorum. olmazzzzzzzzzzzz dedi. çok zararlıymış gebelere hemen şurup yazdı. tamamen zararsızmış. bakalım kurtulcammı
Selam canım:))
Senin avatarındaki resim Keçiören Teleferiğinde çekilmiş sanırım değil mi??:))
Annemlerin evin orası da ordan tanıdım:))
kızlarrr benim moralim bozuk buğün çokkk herşey e ağlayabilirim herhaldeee biliyorum hamilelikte normal böyle şeyler ama eşime sardım dünden beriii ne yapsa batıyor. haliyle ters davranıyorum bende aslında etrafımda pervana gibi ama yaranamıo bana napıcam ben hep böylemi geçicekkklmaz:
kızlarrr benim moralim bozuk buğün çokkk herşey e ağlayabilirim herhaldeee biliyorum hamilelikte normal böyle şeyler ama eşime sardım dünden beriii ne yapsa batıyor. haliyle ters davranıyorum bende aslında etrafımda pervana gibi ama yaranamıo bana napıcam ben hep böylemi geçicekkklmaz:
inş. canım yaa hem yapıorum hem üzülüyorum yaparken daha ama napayım elimde değill...biran önce geçsin istiyorummmmuzme kendını cnm bende oyleyım bırı bısı dese hemen aşırı sınırlenıyorum
geregınden fazla tepkı verıyorum bazen kırıcı oluyorum
ama iş yerinde bırı bı laf dese aglayacak gıbı olyorum
gecıcek ınsallah bu donem
Bana da oluyo bazen.Direk gözüme eşimi kestiriyorum.Ona sarıyorum kafayı kafamçokkarıştı
kızlar bu arada karar verdim kızım olursa EYŞAN, erkek olursa EZEL koyucam ismini
kaydirigubbakcemile3 şimdi aklıma kedi gibi sırnaşmaları gelio kaydirigubbakcemile3benden 2 ay sonra evlenmişsin cnm olsun geçicekmiş sabır biraz benimkide bozuluo ama unutuo sonraahihoyyyt
ben de hiç istemiyorum ya iyi yalnız değilim sevindimcnm üzülme bende eşim cinsellik için yanaşsa kaçıyorum cnm istemiyor hiç. halbuki bize yasaklamadı. olurmuş bu dönemler üzülme