2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fazlası var eksiği yok canım :) ama bu sorular doktordan doktora değişir daha doktoru ilk kez görecen, inşallah hepsini sorabilirsin ve cevaplarını alabilirsin.

Canım doktoru ben tanıyorum. Annem ve kayınvalidemi rahim ameliyatı yaptı:)) Kayınvalidem de telefonda görüşüyor. Çok mükemmel bir doktor. Hatta kayınvalideme beni gece gündüz ne zaman isterseniz arayın demiş. Ben hayatımda devlet hastanesinde böyle iyi bir doktor görmemiştim...

şanslısın o zaman

Ayy cinselliği soramam annem ve kayınvalidem de olucak:))

aaa niyeki annen tamamda kayınvaliden niye geliyoki eşinle gitsen daha iyi olur rahat edemezsinki öyle kalp atış hızını sor tabi de 120-190 arası çok değişik değerler çıkabiliyo bizimki ilk duyduğumuzda 140 tı arkadaşımın 180 falanmış

selam kızlar...
bugün de işlerim çok...bir selam vereyim dedim..umarım herkesin keyfi yerindedir....opuyorumnanaktan

Selam canım:))
Senin avatarındaki resim Keçiören Teleferiğinde çekilmiş sanırım değil mi??:))
Annemlerin evin orası da ordan tanıdım:))

BEN SORDUM AMA BANA SÖYLEMEMıŞTı DRUM KALP ATIŞLARI GAYET ıı DEDı NE KADAR ATTIĞINI SÖYLEMEDı :sinifsinif:

Ozaman yandı desene doktor :)) herkesin eline geçmez böyle doktor

Canım kalp atışını sorcam zaten sorularda var. Bir de eşim çok yoğun çalışıyo bu sıralar o yüzden gelemez. Hem de kayınvalidemi çok iyi tanıyor doktor. Rahat etmesine ederim de cinsellik konusunu soramam sadece:))

firstday kullanıcısından alıntı
selam kızlar...
bugün de işlerim çok...bir selam vereyim dedim..umarım herkesin keyfi yerindedir....
slm canım çok çalışıp yorma kendini . kızlar bnen buraya takılmaya başladığımdan beri salladım işlerimi iice nolcak benim sonum bilmiyorummm

e iyi ozaman ben rahat edemem her kafadan bi ses çıkar bizde ben eşimle gitmiştim, bi dahakine kankamla gidicez inşallah 2 gün aramız var aynı dr a gidicez bu sefer inşallah hepimizinki çoook sağlılıdır

yaa kızlar benim dişlerim çok ağrımaya başladı bide güya çok sağlıklıydı hergün de yoğurt yiyorum ama çok sızlıyo hemde hepsi:1ninca:

bende burdayım benim ismimi niye yazmıyorsunuz yoksa gözükmüyormmu en başta hatta yavlmaz:

e iyi ozaman ben rahat edemem her kafadan bi ses çıkar bizde ben eşimle gitmiştim, bi dahakine kankamla gidicez inşallah 2 gün aramız var aynı dr a gidicez bu sefer inşallah hepimizinki çoook sağlılıdır

Valla ben tecrübeli insanların yanımda bulunmasından yanayım:)) Şimdi eşimi aradım o da sabahtan izin alıp gelecek:)) 4 kişi olucaz:)) Ee annemlerde merak ediyor:) Onların da hakkı diye düşünüyorum ben:))

benim annemle kayınvalidemde bayramdan sonra gelecekler bende onları götürmeyi düşünüyorum

yaa kızlar benim dişlerim çok ağrımaya başladı bide güya çok sağlıklıydı hergün de yoğurt yiyorum ama çok sızlıyo hemde hepsi:1ninca:
canım bol miktarda peynir yemeğe çalış peynirdişlerin ağrımamasını ve hamilelikte çürümesini önlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…