2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fazlası var eksiği yok canım :) ama bu sorular doktordan doktora değişir daha doktoru ilk kez görecen, inşallah hepsini sorabilirsin ve cevaplarını alabilirsin.

Canım doktoru ben tanıyorum. Annem ve kayınvalidemi rahim ameliyatı yaptı:)) Kayınvalidem de telefonda görüşüyor. Çok mükemmel bir doktor. Hatta kayınvalideme beni gece gündüz ne zaman isterseniz arayın demiş. Ben hayatımda devlet hastanesinde böyle iyi bir doktor görmemiştim...

Canım doktoru ben tanıyorum. Annem ve kayınvalidemi rahim ameliyatı yaptı:)) Kayınvalidem de telefonda görüşüyor. Çok mükemmel bir doktor. Hatta kayınvalideme beni gece gündüz ne zaman isterseniz arayın demiş. Ben hayatımda devlet hastanesinde böyle iyi bir doktor görmemiştim...
şanslısın o zaman

Ayy cinselliği soramam annem ve kayınvalidem de olucak:))

aaa niyeki annen tamamda kayınvaliden niye geliyoki eşinle gitsen daha iyi olur rahat edemezsinki öyle kalp atış hızını sor tabi de 120-190 arası çok değişik değerler çıkabiliyo bizimki ilk duyduğumuzda 140 tı arkadaşımın 180 falanmış

BEN SORDUM AMA BANA SÖYLEMEMıŞTı DRUM KALP ATIŞLARI GAYET ıı DEDı NE KADAR ATTIĞINI SÖYLEMEDı :sinifsinif:

Ozaman yandı desene doktor :)) herkesin eline geçmez böyle doktor

aaa niyeki annen tamamda kayınvaliden niye geliyoki eşinle gitsen daha iyi olur rahat edemezsinki öyle kalp atış hızını sor tabi de 120-190 arası çok değişik değerler çıkabiliyo bizimki ilk duyduğumuzda 140 tı arkadaşımın 180 falanmış

Canım kalp atışını sorcam zaten sorularda var. Bir de eşim çok yoğun çalışıyo bu sıralar o yüzden gelemez. Hem de kayınvalidemi çok iyi tanıyor doktor. Rahat etmesine ederim de cinsellik konusunu soramam sadece:))

firstday kullanıcısından alıntı
selam kızlar...
bugün de işlerim çok...bir selam vereyim dedim..umarım herkesin keyfi yerindedir....
slm canım çok çalışıp yorma kendini . kızlar bnen buraya takılmaya başladığımdan beri salladım işlerimi iice nolcak benim sonum bilmiyorummm

Canım kalp atışını sorcam zaten sorularda var. Bir de eşim çok yoğun çalışıyo bu sıralar o yüzden gelemez. Hem de kayınvalidemi çok iyi tanıyor doktor. Rahat etmesine ederim de cinsellik konusunu soramam sadece:))

e iyi ozaman ben rahat edemem her kafadan bi ses çıkar bizde ben eşimle gitmiştim, bi dahakine kankamla gidicez inşallah 2 gün aramız var aynı dr a gidicez bu sefer inşallah hepimizinki çoook sağlılıdır

yaa kızlar benim dişlerim çok ağrımaya başladı bide güya çok sağlıklıydı hergün de yoğurt yiyorum ama çok sızlıyo hemde hepsi:1ninca:

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
mutluyum1111+, 10merve, ancos, Cansu0606, colerko, elvoscan+, firstday, joker08+, kelebek01+, nefret, nidah+, NSA+, Nurem+, RELAX+, selma2429, suleYukselNizam+, tugba, tunesar

bende burdayım benim ismimi niye yazmıyorsunuz yoksa gözükmüyormmu en başta hatta yav:eek:lmaz:

e iyi ozaman ben rahat edemem her kafadan bi ses çıkar bizde ben eşimle gitmiştim, bi dahakine kankamla gidicez inşallah 2 gün aramız var aynı dr a gidicez bu sefer inşallah hepimizinki çoook sağlılıdır

Valla ben tecrübeli insanların yanımda bulunmasından yanayım:)) Şimdi eşimi aradım o da sabahtan izin alıp gelecek:)) 4 kişi olucaz:)) Ee annemlerde merak ediyor:) Onların da hakkı diye düşünüyorum ben:))

Valla ben tecrübeli insanların yanımda bulunmasından yanayım:)) Şimdi eşimi aradım o da sabahtan izin alıp gelecek:)) 4 kişi olucaz:)) Ee annemlerde merak ediyor:) Onların da hakkı diye düşünüyorum ben:))
benim annemle kayınvalidemde bayramdan sonra gelecekler bende onları götürmeyi düşünüyorum

yaa kızlar benim dişlerim çok ağrımaya başladı bide güya çok sağlıklıydı hergün de yoğurt yiyorum ama çok sızlıyo hemde hepsi:1ninca:
canım bol miktarda peynir yemeğe çalış peynirdişlerin ağrımamasını ve hamilelikte çürümesini önlermiş

X