2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maddi olarak bi sorunun yoksa en güzeli zaten kimse senin gibi bakamaz evladına zaten bende anneme bi yardımcı bulup bebeği anneme baktırmayı düşünüyorum yardımcı ev işlerini yapar annemde rahat rahat bakar bebeğe

Koltuklarım lİla kızlar salonumu hangİ renk yapayım Şuan tutual ev Şampanya rengİymİŞ

valla canım bana sorarsan şampanya renginin modası geçti çoktan şu anda bildiğim kadarıyla bej tonları moda kum beji vırt beji zırt beji hepsini tam hatırlamıyorum da öyle geçiştireyim dedim neyse
güzelde bi renk evde aydınlık olur hemsengözlerimebaksanab

Koltuklarım lİla kızlar salonumu hangİ renk yapayım Şuan tutual ev Şampanya rengİymİŞ

Valla boyadan hiç anlamam canım, allah kolaylıklar versin sana hamile hamile zor valla ev taşımak ve başka bi şehir. Ama iyi olmuş heralde senin içinde annenin yanına gidiyosun, senin iş durumun ne oluyo peki sen çalışmıyormuydun?

aman bu halinle bide boya pisliğimi çekiceksin ya hayırdır nerden çıktı ev boyatmak yazda bitti:uhm:

günaydın kızlar bugün herkes güne mutlu ve sakin başlamış Allah bozmasın hep böyle olsun kırgınlıklar yaşanmasın ben de bugün daha iyiyim

aman bu halinle bide boya pisliğimi çekiceksin ya hayırdır nerden çıktı ev boyatmak yazda bitti:uhm:

aa mutluyum yeni evemi taşınıyosun:uhm:

ev temiz değilmiş oyuzden

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım kış geldi artık neden hemen yapmak istiyorsun pismi evler tutulan üşütmeyin bide kokusu flnn

mutluyum ben anlamadım ya sen nereye taşınıyon niye taşınıyon kelebek yazınca anladım yeni bi eve gideceğini
anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…