Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman senlik bişery yokmuş ama yinede dikkat et kendineannemlerde kalacağım boyacı yapacak kadın tutacam temizleyecekler ablamlarda üstten bir temizlerler ahada bitti
mutluyum ben anlamadım ya sen nereye taşınıyon niye taşınıyon kelebek yazınca anladım yeni bi eve gideceğini
anlatsana
Amin canım teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun...
Canım valla bu yazdığına bile duygulandım( Gözlerim doldu ya... Allah hep daim etsin mutluluğunuzu aşkınızı...ayy kızlar şimdi içeri eşim girdi
ayy kalbim durucaktı bi an heycandan benim kocam çok yakışıklı ya aşığım ben ona:asigim:
mutluyuz günaydın canımm...
o zaman senlik bişery yokmuş ama yinede dikkat et kendine
Ben işlere dönüyorum artık
görüşürüz güzellerr:hulya:
kızlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum bol bol armut yeyin bebeği besliyor rahmi güçlendiriyor kan yapıyor süper bir meyve,,,
canım elazığdayız fazla rahat değilim anneme yakın olamak istedim saolsun eşimde kabul etti ve malatyaya taşınacağız 2 haftadır ev baktılar buldular boya yapılacak
oo sen aşmışsın başka semt değil yani başka şehir neyse iyi yapmışsın annenin yanına giderek eşin işi nasıl olucak peki öyle şehir değiştirme imkanı varmı yani
osmanlı pembesi nasıl kızlar
kızlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum bol bol armut yeyin bebeği besliyor rahmi güçlendiriyor kan yapıyor süper bir meyve,,,
Kızlar yarın sabah doktora gideceğim soracağım soruları liste yaptım:) Eklemek isteyen olursa yazsın lütfen. kelebek01 ve nefret arkadaşımdan aldım bu soruları da:))Eksik ve ya yanlış varsa da düzeltin nolur...
1- Kalp atışları normal mi? Dakika da kaç atıyo:))
2- Kesem düzgün mü? Kaç cm?
3- Gebelik haftam nedir?
4- Vitamin almam gerekli mi?
5- Test yaptırmalı mıyım? Hangi testler gerekli şimdi?
6- 3 boyutlu ultrason var mı? Ne zaman yaptırmam gerekir?
7- Ton balık ve meyveli sütün zararı var mı?