2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler arkadaşlar siz iyi olunca ben de iyi oluyorum (ee malum hormonlar) kaydirigubbakcemile3

icmekan.htm

mutluyuz günaydın canımm...
annemlerde kalacağım boyacı yapacak kadın tutacam temizleyecekler ablamlarda üstten bir temizlerler ahada bitti
o zaman senlik bişery yokmuş ama yinede dikkat et kendine

mutluyum ben anlamadım ya sen nereye taşınıyon niye taşınıyon kelebek yazınca anladım yeni bi eve gideceğini
anlatsana

canım elazığdayız fazla rahat değilim anneme yakın olamak istedim saolsun eşimde kabul etti ve malatyaya taşınacağız 2 haftadır ev baktılar buldular boya yapılacak

Ben işlere dönüyorum artık :eek:

görüşürüz güzellerr:hulya:

kızlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum bol bol armut yeyin bebeği besliyor rahmi güçlendiriyor kan yapıyor süper bir meyve,,,

canım elazığdayız fazla rahat değilim anneme yakın olamak istedim saolsun eşimde kabul etti ve malatyaya taşınacağız 2 haftadır ev baktılar buldular boya yapılacak

oo sen aşmışsın başka semt değil yani başka şehir neyse iyi yapmışsın annenin yanına giderek eşin işi nasıl olucak peki öyle şehir değiştirme imkanı varmı yani

Kızlar yarın sabah doktora gideceğim soracağım soruları liste yaptım:) Eklemek isteyen olursa yazsın lütfen. kelebek01 ve nefret arkadaşımdan aldım bu soruları da:))Eksik ve ya yanlış varsa da düzeltin nolur...

1- Kalp atışları normal mi? Dakika da kaç atıyo:))
2- Kesem düzgün mü? Kaç cm?
3- Gebelik haftam nedir?
4- Vitamin almam gerekli mi?
5- Test yaptırmalı mıyım? Hangi testler gerekli şimdi?
6- 3 boyutlu ultrason var mı? Ne zaman yaptırmam gerekir?
7- Ton balık ve meyveli sütün zararı var mı?

kızlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum bol bol armut yeyin bebeği besliyor rahmi güçlendiriyor kan yapıyor süper bir meyve,,,

peki bizede yarıyomuymuş pıhtıdaşım, geçende ayva yiyin dediler suyunu sıkıp içtim, sonra bi araştırdım kanı koyu olana yaramazmış, bide bizim böyle bi durumumuz var kardeşim her şeyi gönül rahatlığıyla yiyemiyozda mesela cevizi geçen gebeliğimde bol bol yemiştim hergün bu gebelikte ağzıma sürmedim korkudan ama yemedende olmaz napcam bilmem. Doktora sorsan ye bişe olmaz der

Kızlar yarın sabah doktora gideceğim soracağım soruları liste yaptım:) Eklemek isteyen olursa yazsın lütfen. kelebek01 ve nefret arkadaşımdan aldım bu soruları da:))Eksik ve ya yanlış varsa da düzeltin nolur...

1- Kalp atışları normal mi? Dakika da kaç atıyo:))
2- Kesem düzgün mü? Kaç cm?
3- Gebelik haftam nedir?
4- Vitamin almam gerekli mi?
5- Test yaptırmalı mıyım? Hangi testler gerekli şimdi?
6- 3 boyutlu ultrason var mı? Ne zaman yaptırmam gerekir?
7- Ton balık ve meyveli sütün zararı var mı?

yolculuk yapabilirmiyim cinsellik benim sorduklarım dı

X