ayy kızlar şimdi içeri eşim girdi
ayy kalbim durucaktı bi an heycandan benim kocam çok yakışıklı ya aşığım ben ona:asigim:
KIZ ALEMSİN ŞULE YA ALLAH KOCANI SİZE BAĞIŞLASINsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
boşver canım keyfine bak ya
benim bi arkadaşım 1 yaşında kızı var onunda bana diyoki "sen manyakmısın zaten çocuk olunca doğru düzgün uyuyamacaksın şimdiden en güzel zamanlarını uykusuz halsiz çalışarak geçiriyosun şimdi dinlenebildiğin kadar dinlen "demişti ve haklıda ama işte ben daha yeni girdim bende 7. ayımda çıkmayı düşünüyorum
ayy kalbim durucaktı bi an heycandan benim kocam çok yakışıklı ya aşığım ben ona:asigim:
canım zaten sonrası da olmıcak ben doğumdan sonra 1 sene kadar çalışmayı düşünmüyorum. o yüzden çıkayım da son aylar rahat edeyim istiyorum..
diğer arkadaşlar da bi çoğu bi kaç ay sonra rahatlarsın diyo ama özel sektör bilen bilir doğumdan sonra adam bana en fazla 6 ay veriyor. ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum doğal olarak nasolsa işten çıkıcam bari şimdiden çıkayım kafam rahat olsun.tşk.ler tavsiyeleriniz için a.s.:hulya:
canım yanımdaki arkadaşım benim gittiğim özel hast. ilgili sorunları olmuş ben memnunum ama insanın içi rahat olsa da kafama takıyorum işte ben sakaryadayım ailem güüşhanede
bende gümüşhaneliyim canım neresindeler ailen
Ben öze sektordeyım ama bende senın gıbı dusunuyorum.
hatta cocugumu kendım buyutmek ıstıyorum. kreş yaşına geldiğinde 5 -6 yasında ancak ozaman yeniden bi işte çalışabilirim. O yuzden simdiden soyledim iş yerine eleman arıyorlar yerime. bulundugu vakit devredip işlerimi istirahate cıkıcam. Bebegin herseyıyle kendim ilgilenmek istiyorum cunku .
bazen uzuluyorum evde oturmak bana gore deıl dıyorum cunku okul bıter bıtmez calısmaya basladım ben . ama bebegimin huzuru için diyorum kendi kendimi teselli ediyorum.
bende kararsız kaldım bu konuda annem ben bakarım diyo da hala karra veremedim ama galima çalışırım
hatta cocugumu kendım buyutmek ıstıyorum. kreş yaşına geldiğinde 5 -6 yasında ancak ozaman yeniden bi işte çalışabilirim. O yuzden simdiden soyledim iş yerine eleman arıyorlar yerime. bulundugu vakit devredip işlerimi istirahate cıkıcam. Bebegin herseyıyle kendim ilgilenmek istiyorum cunku .
bazen uzuluyorum evde oturmak bana gore deıl dıyorum cunku okul bıter bıtmez calısmaya basladım ben . ama bebegimin huzuru için diyorum kendi kendimi teselli ediyorum.
iyi değilim damaklarım hep yara olmuş
geçmiş olsun niye yara olduki
Geldi canım ama sabah mesajları görünce kızdım işte.Neyse boşverİKİ 3 GÜNDÜR DOĞRU DÜRÜST YEMEK YİYEMİYORUM HEP SAFRA ÇIKARMAKTAN OLSA GEREK
ANLAŞTIK OZAMAN SANA DÜN ÖZELDEN MESAJ ATTIM GELMEDİMİ:hulya::hulya::hulya::hulya:
ayy kalbim durucaktı bi an heycandan benim kocam çok yakışıklı ya aşığım ben ona:asigim:[/QUO
Delüüüüüüü .O heyecanı yaşatmak işte güzel olanı opuyorumnanaktan
iyi değilim damaklarım hep yara olmuş
geçmiş olsun niye yara olduki
yemek yiyememekten yani hep açlıktan oluyo artı gribim
çok haklısın canım.sanırım bunu herkes ister.bebişlerimizi kendimiz büyütelim isteriz.Ama işte her zaman daha iyiye ulaşma hırsı.Şuan yaşadığımdan neden daha azıyla yetinmek zorunda kalayım diyosun.Bebiş olacak geleceği var diyosun,liste uzar gider.Ayrıca 5-6 yıl ara verdikten sonra iş bulmak çok kolay olmaz bence hele ki işsizliğin hat safhada olduğu bir ülkede.İnan ben de aynen şu modda olmak isterdim::hulya:ama benim eşim o kadar zengin değil.
Geldi canım ama sabah mesajları görünce kızdım işte.Neyse boşver
ayy kalbim durucaktı bi an heycandan benim kocam çok yakışıklı ya aşığım ben ona:asigim:[/QUO
Delüüüüüüü .O heyecanı yaşatmak işte güzel olanı opuyorumnanaktan
evet canım haliyle artık her zaman olmuyo ama zaman zaman böyle kalbim yerinden çıkıcak gibi heycan yapıyorum
çok alemsin ya ne diyim Allah bozmasın mutluluğunuzu hep böyle sürsün inşallah
Amin canım kimseninkini bozmasın
ben bugun ağzım kulaklarımda gezerimsositososito