2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bana da bazen işkence gibi geliyor. Halbuki ben işimi çok seviyodum:KK43:(
Bugün sabah o kadar kötü halde geldim ki anlatamam. Midem bomboş olduğu halde çıkardım:KK43:((( Çok zor ama ya...

Kızlar benim işyerim evime çok uzak. Ben Balgat'da oturuyorum işyerim Keçiören'de. Annemler de işyerime çok yakın oturuyolar, sabahları otobüs olayını çekmemek için annemde kalıyorum hafta içleri. Eşim de annesi yanlız olduğundan onunla kalıyor. Zaten bu aralar gece 12'ye kadar çalışıyor. O da bana kıyamadığından annende kal diyor. Bu bebiş ayırdı bizi aşkımla ama olsun. Onun için herşeye değer.

Anlıyorum seni canım benim de evim uzak. tek derdim uyumak oldu ya uyuyunca midem bulanmıyolaelaelaelaelae Allah yardımcımız olsun bebiş babasını özler amayerimseniben

kesinlikle aynı fikirdeyim devletle özel arasında dağlar kadar fark var özellikle izin konusunda çok sık izin aldınmı yıllık izninden keserler erken çıkamazsın ama bedava mesaiye kalırsın öyle yada böyle işsizlikten iyidir ama

aynen öyle.mesaiye kaldığın zaman işi var ki kalıyor olur.10 dk erken çıkınca sorun olur.ve aldığın izinlerin yıllık izninden kesilmesi de kesinlike doğru ama devlette müdürün cebinden çıkmıyor senin maaşın sorun değil ya da kadro o kadar geniş ki o işi yapacak birileri vardır..Devlette sadece kaşe basmak için kadrolu eleman olanları biliyoruz.Tek işi gün boyu kaşe basmak.:sinifsinif: Tamam maaşı düşüktür belki ama evde oturmaktansa stressiz bi ortamda kaşe basıp en az 600 almak daha iyi.

Anlıyorum seni canım benim de evim uzak. tek derdim uyumak oldu ya uyuyunca midem bulanmıyolaelaelaelaelae Allah yardımcımız olsun bebiş babasını özler amayerimseniben

Bebişden çok ben özlüyorum aşkımı:)) Hoş bebiş de özlüyodur. Zaten eve gitsem de o gelene kadar ben uyumuş olurum, dayanamam gece yarılarına kadar ayakta kalmaya. Bizim ki Kurban Bayramı sonuna kadar böyle çalışacak:KK43:(

Valla bana da bazen işkence gibi geliyor. Halbuki ben işimi çok seviyodum:KK43:(
Bugün sabah o kadar kötü halde geldim ki anlatamam. Midem bomboş olduğu halde çıkardım:KK43:((( Çok zor ama ya...

Kızlar benim işyerim evime çok uzak. Ben Balgat'da oturuyorum işyerim Keçiören'de. Annemler de işyerime çok yakın oturuyolar, sabahları otobüs olayını çekmemek için annemde kalıyorum hafta içleri. Eşim de annesi yanlız olduğundan onunla kalıyor. Zaten bu aralar gece 12'ye kadar çalışıyor. O da bana kıyamadığından annende kal diyor. Bu bebiş ayırdı bizi aşkımla ama olsun. Onun için herşeye değer.

Allah yardımcın olsun...

günaydın çok geçmiş olsun canım ya 1 ay sonra sıkıntılarında azalır inşallah daha sağlıklı düşünürsün ona göre verirsin kararını

canım zaten sonrası da olmıcak ben doğumdan sonra 1 sene kadar çalışmayı düşünmüyorum. o yüzden çıkayım da son aylar rahat edeyim istiyorum..

diğer arkadaşlar da bi çoğu bi kaç ay sonra rahatlarsın diyo ama özel sektör bilen bilir doğumdan sonra adam bana en fazla 6 ay veriyor. ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum doğal olarak nasolsa işten çıkıcam bari şimdiden çıkayım kafam rahat olsun.tşk.ler tavsiyeleriniz için a.s.
:hulya:

canım sen hangi şehirdesin ailenden uzaktamısın:uhm:
bide niye başka dr git dediler ne olmuştuki
canım yanımdaki arkadaşım benim gittiğim özel hast. ilgili sorunları olmuş ben memnunum ama insanın içi rahat olsa da kafama takıyorum işte ben sakaryadayım ailem güüşhanede
sen özelde olmadığın için bilmiyorsun,aslında devlette olan kimse bilmiyor özelde çalışmanın ne demek olduğunu.Sizin mazeret izniniz var vs. bir arkadaşım kamuda mühendis ve yüksek lisans yapıyor.çarşamba,perşembe,cuma öğleden sonra okula gittiği için izinli,üstelik en az 2 yıl.Devlet destekliyor eğitimi.Özelde bunu yapman mümkün değil..Devletle özelde çalışmak arasındaki fark budur.Bir izin alırsın,iki alırsın üçüncü de ne çok izin alıyor olur.Hatta arkadaşların bile kulis yapar...
zormuş bilmiyorum canım Allah kolaylık versin o zaman

canım zaten sonrası da olmıcak ben doğumdan sonra 1 sene kadar çalışmayı düşünmüyorum. o yüzden çıkayım da son aylar rahat edeyim istiyorum..

diğer arkadaşlar da bi çoğu bi kaç ay sonra rahatlarsın diyo ama özel sektör bilen bilir doğumdan sonra adam bana en fazla 6 ay veriyor. ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum doğal olarak nasolsa işten çıkıcam bari şimdiden çıkayım kafam rahat olsun.tşk.ler tavsiyeleriniz için a.s.
:hulya:

boşver canım keyfine bak ya
benim bi arkadaşım 1 yaşında kızı var onunda bana diyoki "sen manyakmısın zaten çocuk olunca doğru düzgün uyuyamacaksın şimdiden en güzel zamanlarını uykusuz halsiz çalışarak geçiriyosun şimdi dinlenebildiğin kadar dinlen "demişti ve haklıda ama işte ben daha yeni girdim bende 7. ayımda çıkmayı düşünüyorum

canım onu ben söyledim doğruda bebek hareket ettiği için değişik yerlerde duyabilirsin

kız sen niye kırılıyorsun benim sana demek istediğim onlara hiçbirşeydemiyorum lütfen seni kırdıysam özür dilerimŞeniz

benim tavrım 2 kişiye

:geçmiş olsun ama işten çıkma derim evde dahada ağırlaşırsın

kızma bana:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Tamam ozaman Şeniz

tuğbacım bende annemlerle aynı şehirdeyim ama annemlere uzağım insan böyle zamanlarda en çok ailesini arıyo yanında ama sağolsun benim eşim her dr randevuma geldi ve gelmeye devam edicek bişey olduğu zaman araştırır ben ona çoğu zaman kızsamda hassas olduğum için ama aslında çok ilgilidir bu yüzden açıkcası eşim yeterince destek olduğu zaman bi problemim olmuyo olsada pek dert etmiyorum ona güveniyorum çünkü
seninde ailen yanında olmasada tabiki ailenin yeri başka ama eşin bu eksikliği doldurabilir sana destek olmasını iste ondan

ayy kızlar şimdi içeri eşim girdi
ayy kalbim durucaktı bi an heycandan benim kocam çok yakışıklı ya aşığım ben ona:asigim:

KIZ ALEMSİN ŞULE YA ALLAH KOCANI SİZE BAĞIŞLASINsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

X