2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben öze sektordeyım ama bende senın gıbı dusunuyorum.
hatta cocugumu kendım buyutmek ıstıyorum. kreş yaşına geldiğinde 5 -6 yasında ancak ozaman yeniden bi işte çalışabilirim. O yuzden simdiden soyledim iş yerine eleman arıyorlar yerime. bulundugu vakit devredip işlerimi istirahate cıkıcam. Bebegin herseyıyle kendim ilgilenmek istiyorum cunku .
bazen uzuluyorum evde oturmak bana gore deıl dıyorum cunku okul bıter bıtmez calısmaya basladım ben . ama bebegimin huzuru için diyorum kendi kendimi teselli ediyorum.

maddi olarak bi sorunun yoksa en güzeli zaten kimse senin gibi bakamaz evladına zaten bende anneme bi yardımcı bulup bebeği anneme baktırmayı düşünüyorum yardımcı ev işlerini yapar annemde rahat rahat bakar bebeğe

Koltuklarım lİla kızlar salonumu hangİ renk yapayım Şuan tutual ev Şampanya rengİymİŞ

valla canım bana sorarsan şampanya renginin modası geçti çoktan şu anda bildiğim kadarıyla bej tonları moda kum beji vırt beji zırt beji hepsini tam hatırlamıyorum da öyle geçiştireyim dedim neyse
güzelde bi renk evde aydınlık olur hemsengözlerimebaksanab

Koltuklarım lİla kızlar salonumu hangİ renk yapayım Şuan tutual ev Şampanya rengİymİŞ

Valla boyadan hiç anlamam canım, allah kolaylıklar versin sana hamile hamile zor valla ev taşımak ve başka bi şehir. Ama iyi olmuş heralde senin içinde annenin yanına gidiyosun, senin iş durumun ne oluyo peki sen çalışmıyormuydun?

aman bu halinle bide boya pisliğimi çekiceksin ya hayırdır nerden çıktı ev boyatmak yazda bitti:uhm:

günaydın kızlar bugün herkes güne mutlu ve sakin başlamış Allah bozmasın hep böyle olsun kırgınlıklar yaşanmasın ben de bugün daha iyiyim

valla boyadan hiç anlamam canım, allah kolaylıklar versin sana hamile hamile zor valla ev taşımak ve başka bi şehir. Ama iyi olmuş heralde senin içinde annenin yanına gidiyosun, senin iş durumun ne oluyo peki sen çalışmıyormuydun?

aman bu halinle bide boya pisliğimi çekiceksin ya hayırdır nerden çıktı ev boyatmak yazda bitti:uhm:

aa mutluyum yeni evemi taşınıyosun:uhm:

ev temiz değilmiş oyuzden

dogru dıyosun cnm bebısler ıcın ıyı bı gelecek kaygısı oluyo ınsanda gercekten. allaha sukur sımdılık esımın durumu evı gecındırmeye yetecek kadr var . benım de esımınde oyle cok luks tutkusu yoktur. 5-6 sene sonra yıne elımızdekıler gıbı olursa belkı kendıme aıt bı ıs kurabılırım . olmazsada cevremızde ıs sahıbı olan cok ınsan var . akrabalardan bırının şirketinde mutlaka bulacagımı dusunuyorum. suan da aıle sırketındeyım zaten amcamın sırketı halam amcamlar vs . en kotusu belkı buraya donerım dıye dusunuyorum . tabı allah bılsın gelecekte neler olacagını . gonul ıster kı hepımızın ımkanları en ıyısınden olsun en rahat edecegımız sekılde olsunda bebışlerımızın saglıgı ıcın dınlenelım bu 9 ay boyunca:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım kış geldi artık neden hemen yapmak istiyorsun pismi evler tutulan üşütmeyin bide kokusu flnn :emir_bebek:

canım yanımdaki arkadaşım benim gittiğim özel hast. ilgili sorunları olmuş ben memnunum ama insanın içi rahat olsa da kafama takıyorum işte ben sakaryadayım ailem güüşhanede
bende gümüşhaneliyim canım neresindeler ailen

bende kararsız kaldım bu konuda annem ben bakarım diyo da hala karra veremedim ama galima çalışırım
ÇOK SEVİNDİM SELMA HEMŞERİYMİŞİZ NE GÜZEL YA MERKEZDELER BİZİMKİLER sen neresindensiniz aslen torulluyuz

tuğbacım bende annemlerle aynı şehirdeyim ama annemlere uzağım insan böyle zamanlarda en çok ailesini arıyo yanında ama sağolsun benim eşim her dr randevuma geldi ve gelmeye devam edicek bişey olduğu zaman araştırır ben ona çoğu zaman kızsamda hassas olduğum için ama aslında çok ilgilidir bu yüzden açıkcası eşim yeterince destek olduğu zaman bi problemim olmuyo olsada pek dert etmiyorum ona güveniyorum çünkü
seninde ailen yanında olmasada tabiki ailenin yeri başka ama eşin bu eksikliği doldurabilir sana destek olmasını iste ondan
canım benim eşimde çok destek veriyo saolsun bir dediğimi iki etmiyo önceki gün canım bişey çekiyo dedim arkadaşların da ister diye yazamıyorum dün akşam yapmış nasıl sevindim anlatamam bu benim ailemden ilk ayrılışım daha 1,5 ay oldu buraya geleli özlüyo insan ben de eşimi çok seviyorum bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim

mutluyum ben anlamadım ya sen nereye taşınıyon niye taşınıyon kelebek yazınca anladım yeni bi eve gideceğini
anlatsana

X