2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
suleYukselNizam, 10merve, Cansu0606, kelebek01, SCHATZı+, tugba

Allah Allah sabah sesi,selma,eflatun,joker vardı şimdi onlarda yok nereye gittiler acepCADIARZU

herkese günaydın
tuğba canım yok öyle bişe inanma ya :) hıı dün bende yaptım yapmadım değilde orda atan bebeğin kalbi değil bizim kendi kalp atışımızın hareketi, istersen hamile olmayan birine de aynısı yap ondada aynı şekilde atar. Şuanda tıbben böyle bişe mümkün değil. Keşke olsa ordan bakarız hep. :) Ben medikal işiyle uğraşıyorum şirketteki dopler cihazıyla kalp atımını dinleyim dedim erken dönem olduğu için ondan bile duyamadım.
Eşimde öyle dedi fasulye kadar sesi mi duyulur dedi ama napım inanmak istedim demek

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
suleYukselNizam, aşkın bahar tomurcuğu, Cansu0606, joker08, kelebek01, SCHATZı+, tugba

yaaa niye kimsenin sesi çıkmıyodelikafadulden

ya şu bilgisayarın başında oturuyorum ölee monitöre bakıyorum yazsınlar diye kimse yazmıyo bi işim çıkıyo kalkıyorum herkes yazmış bi de 2 sayfa geçmiş oluyo kaçırıyorum sonra dedikoduları geç cvp yazıncada keyfi kaçıyo:1shok:
bu arada nida yok hala gelmedi

Alermsin Şule :roflol:

ben geldim dicem ama kısa mesaj olduğu için sorun olmaz inşallah kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim :)))
benim bulantım sabahları az oluyor... tek problemim uyku deliler gibi uyuyorum.
sen hangi şehirdesin?

yaaa keşke ben de öyle uyuyabilsem hamile kaldığımdan beri hiç uykumu alarak doya doya uyuyamadım :sinifsinif:
ben istanbuldayım

resmen benim kafam düşüyor o kadar yani. Doktor geçer dedi bakalım bekliyorum. iştede uyuya kalacağım diye korkuyorum :))

laelaelaelaelae ynı bende öyleyim bide progestan kullanıyorum zaten çok uyku yapıyo bbütün gün aptal gibi dolaşıyorum

yaprak sarma
hoşgeldin günaydın
ya sen sanki rüyalardan anlayan bi havan var sanki bana öyle geldi
doğrumu gelmiş:1shok:

resmen benim kafam düşüyor o kadar yani. Doktor geçer dedi bakalım bekliyorum. iştede uyuya kalacağım diye korkuyorum :))

ben zaman zaman mutfağa geçiyorum kafamı duvara yaslayıp bi 10 dk şekerleme yapıyorum valla napim dayanamıyorum yoksa dediğin gibi kafam düşecek
ama hamileliğin özellikle ilk 3 ayı zaten yorgunluk halsizlik ve uyku zamanı

X