benim 8 inde kontrolüm vardı ama apar topar sezeryan oldum:) bebiş geldi daha 2 haftası vardı suyum baya azalmış bebekde kilo almamış kilo kaybı başlamış dedi. 2.600 doğdu tekrar bugün gittik 2450 olmuş henüz sütüm tam gelmedi sarılık da var dedi. çok üzüldüm gerçi tüm çocuklarda oluyormuş ama süt gelene kadar ek gıda mama dedi bende vermek istemiorum ama evdeki büyükler işte şimdi dua ediyorum bir an önce sütüm gelsin diye sıvı geliyor hala
ilk öncelikle allahım analı babalı üyütüsün
saglıkla kucagınıza almışsınız sizi okuyunca dogum yaptıgım zamanlar geldi aklıma
sakı mama vermeyın
benımde oglum 3,070 gr dogdu 3. günllükke sarılıktan tekrar hastaneye yattı ve ben gıremıyordum yanına sadece emzırme sattlerınde
kayınvalidem sütün yok emzırmeyı bılmıyorsun v.s böyle sacma sapan seylerle enı bunalltı ozaman konuşmadım hep sustum şimdi dıyorumki ne salakmışım
işinize kimseyi karıştırmayın
ve o cok bilmiş kaynana sütün az iyordu gögüsümü sıka sıka biberonu dolduruyordum
iberonla içiriyordum ve arada mama verıyordummmm eltimde delimisiniz siz biberona alışmasın daa kac günlük demişti haklıymışta ama allahın sevgili kuluymuşumki bırakmadı emmeyi biberondan cok akıyor ee gögüsten öyle degıl tabi cektikçee
hiç sıkmayın canınınızı gelir zamanla yavaş yavaş oglum 1 nisanda 1 yaşın girecekkk daada emıyor doyuyordaaaaaaaa
sters yapmayın ozaman sütler gercekten azalıyor
cok uzun oldu kusura bakmayın
tüm mart anneleri saglıklı huzurlu dogumlarrr