• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

Listemizin son durumu ;

31 ARALIK PERŞEMBE LİSTESİ ;

* Sarı alanlar bildirim yapanları içerir. vereliniortak
* Mor alanlar bildirim yapmayanları içerir. :mymeka:
* Ortalama kilo alımı 7,3 kg ' dır..

adszdy.jpg

Not: Başlangıç kilomla şimdiki kilomu 1 kg arttırdım, bilginiz olsun; önceden kıyafetsiz tartılıyordum, ama artık öyle bir imkanım yok ve bu 1 kg farkettiriyor a.s

Bir de sinpac ın kilo bildiriminde bir tuhaflık var. Sinpac çım doğrusunu söylersen onu da düzeltelim. vereliniortak

slm canım benim boyum 1,64 31. haftamdayım 65 kiloyum ve toplamda 12 kilo almıs oldum güncellersen sevinirimopuyorumnanaktan

son 2ay düzensiz gidiyo sanki.1 haftada bazen 1 kilo birden alıyorum bir hafta hiç almıyorum

Son düzenleme:
Bugün herkes bildirimini yapmaya çalışsın da yeni listemizi koyalım arkadaşlar eyvahedigeldismile

7 kilo almışım toplamda.Eğer 10 kiloyla bitirebilirsem bu hamişliği ne mutlu bana.Gerçi isterimki 10 kilonunda altında olsun ama son aylar pek mümkün olmuyor sanki.... ıştahım açıldı :)

ben kilo milo duymak istemiyorum artık moralim bozuluyor :olmaz:
80 kilo olmuşum :gitme:

ama biliyorum ki çok ödem var bende hepsi kilo değil biliyorum her yerim elim yüzüm özellikle bacaklarım ayaklarım çok şişiyor çünkü
alsanaalsanasmile ohaoldumsmile

76.5 olduk...bu hafta 1 kilo almışım ama bende de son zamanlarda çok ödem oluyor doktor dikkat et dedi...ama kzım da maşallah haftada 300-400gr birden alıyor o yüzden takmıyorumyerimseniben
1400den 1730a çıktı bir haftada...o alıyorsa zaten sorun yoktur ama göbeğim de çatlamaya başladı:bbo:

Bugün herkes bildirimini yapmaya çalışsın da yeni listemizi koyalım arkadaşlar eyvahedigeldismile

ben gecen gün yazmıstım ama malesef tartı biraz eksik tartıyomus bugun doktora gittim 67,5 olmusum ohaoldumsmile .boyumuda yazmıstım listede oda eksik tekrar yazayımda arada kaynamasın boyum 1,64. tesekkürler şimdiden

ben kilo milo duymak istemiyorum artık moralim bozuluyor :olmaz:
80 kilo olmuşum :gitme:

ama biliyorum ki çok ödem var bende hepsi kilo değil biliyorum her yerim elim yüzüm özellikle bacaklarım ayaklarım çok şişiyor çünkü
alsanaalsanasmile ohaoldumsmile
:teselli: üzülme tatlım 1,5-2 ay kaldı, geçecek hepsi doğumdan sonra
bende henüz ödemler başlamadı
bir de onlar başlarsa kaç kg olurum kim bilir mafoldumben
76.5 olduk...bu hafta 1 kilo almışım ama bende de son zamanlarda çok ödem oluyor doktor dikkat et dedi...ama kzım da maşallah haftada 300-400gr birden alıyor o yüzden takmıyorumyerimseniben
1400den 1730a çıktı bir haftada...o alıyorsa zaten sorun yoktur ama göbeğim de çatlamaya başladı:bbo:
benim birşey yok diyordum
sanırım bende de başlamış çatlaklar, dün aynada farkettim, kasıklarımın hemen üstü bilmiyorumkismile
tam anlayamadım ama çatlaktı sanırım eyvahedigeldismile
ben gecen gün yazmıstım ama malesef tartı biraz eksik tartıyomus bugun doktora gittim 67,5 olmusum ohaoldumsmile .boyumuda yazmıstım listede oda eksik tekrar yazayımda arada kaynamasın boyum 1,64. tesekkürler şimdiden
rica ederim yerimseniben
ben kendi listemde boyunu yazmıştım zaten merak etme :)

selam arkadaslar,

7 Aralikta 67 cikmisti.
dun 11 Ocakta da 67.3 ciktim. yani 1 ayda sadece 300 gram almisim. hizli baslayip yavasladi kilo almam. :)))

:teselli: üzülme tatlım 1,5-2 ay kaldı, geçecek hepsi doğumdan sonra
bende henüz ödemler başlamadı
bir de onlar başlarsa kaç kg olurum kim bilir mafoldumben

sağol dimplecim geçecek inşallah bilmiyorumkismile

inşallah ödem olmazsın canım kötü bir şey çünkü insan kendini tanıyamıyor aynada

:umursamaz:

sagol canim. ama soyle bir gariplik var ben nerdeyse ayni kilodayim ama bebegim 800 gr almis.
Evet onu ben de düşündüm
Ama az önce şöyle bir yazı okudum; gebeliğin 2. trimesterinde anne adayı daha fazla kilo alıp, son 10 haftada daha çok gelişecek olan bebeğine stok yaparmış..
Hatta 30. haftadan sonra kg alımı düşer. Son haftalar da az alınır ya da hiç alınmaz denmiş.
Ne kadar doğru bilemiyorum ama eğer böyleyse süper :lepi: tecrübeli annelere sormak lazım

Yani buna göre bebeğin stoklardan tüketmeye başlamış olmalı yerimseniben

sağol dimplecim geçecek inşallah bilmiyorumkismile

inşallah ödem olmazsın canım kötü bir şey çünkü insan kendini tanıyamıyor aynada

:umursamaz:
Tahmin edebiliyorum, olmaz ben de inş. :sinifsinif:

Bol bol sıvı tüketmeye çalış, tuzu da olabildiğince azalt, yapılabilecek daha çok şey vardır bunun için, bi araştır istersen..

Back