-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.441
Canim biz cogumuz ciftlendik zatenen basta ben ve jale.. ardindan eftel (nimet), zarife (nickini hatrlayamadim mersinden) berivan (beko) gulsan, eseda, canan(edebiyatci), zelis daha hamile olanlar falab war unuttuklarimi jale tamamlar
Hani bir kıpırdak Arda ve annesi Jale vardı hatta Arda 15 aylıkken bir de kardeşi Mert Eymen olmuştu hatırlayanlar ve merak edenler için; biz iyiyiz ve elhamdülillah çok mutluyuz ve hatta Arda ve Mert Eymenin kardesleri oldu şimdi 17 aylık o da erkek :)
Sizler de iyisinizdir inşallah hepinizi çok özledim... sizi ve kuzucuklari kocaman öpüyorum
Üçledin mi kız erkekleri maşallah 10haftalık benimdeCanımmmmm ciddi misin ne kadarlik
Ben büyüttüm bile üçüncüyüü
Sene 2022 nasilda geçmiş zamanKeşke grup yine hareketlense ergenlik problemlerinden bahsedebiliriz mesela kimler hangi durumda merak ediyorum doğrusu
Abla iyi günler Deri altı implant hakkında bilgi almak istiyorum sizden bende taktırdım reglin 1 günü gerçekten nasıl koruyor yan etkileri falan ilk takıldığı zaman adetiniz nasıldıframbuaz(kusura bakma canım adını bilmiyorum) sen deri altı implant yaptırdıktan sonra regl oldun mu? ben oldum ve 10 gün sürdü.önce kahverengi leke gibi geldi 3-4 gün daha sonra da kanama başladı.doktorumu aradım ilk 3 ay bu şekilde uzun sürebiliceğini ama ondan sonra azalacağını söyledi.eğer öyle devam ederse çıkarmak zorunda kalırız.3 ay bekleyip bakalım dedi.sende durum nasıl?