2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim biz cogumuz ciftlendik zaten en basta ben ve jale.. ardindan eftel (nimet), zarife (nickini hatrlayamadim mersinden) berivan (beko) gulsan, eseda, canan(edebiyatci), zelis daha hamile olanlar falab war unuttuklarimi jale tamamlar

Oooo siz baya ciftlenmissiniz. Neredeyse bir ben kalmisim.neyse benimle de üçlenirsiniz artik

ağlıycaaaam ilk heycanım ilk bebeğim neler neler geçti bir an gözümün önünden terkedilmiş bi kasabada yanlızlık hissi verdi

AY BURAYI ÇOK ÖZLEMİŞİM.. YAA HAZİRAN ANNELERİNE BAKIYORUMDA BURDAKİ KADAR TAT YOK
HATİCE BEN ERENIN ANNESİ ÇOK KÖTÜ OLDUM BE ESKİ YORUMLARIDA OKUYUNCA

ve bendeeee ama kimseler yok çoğununda nickleri değismis taniyamiyorum.Saka gibi yavrularımız 6 yaşında oldu Allah uzun sağlıklı ömürler versin hepimizin yavrusuna.Facedeki grubada girmemistim simdide hatirlamiyorum umarim hepiniz iyisinizdir kızlar

Hani bir kıpırdak Arda ve annesi Jale vardı hatta Arda 15 aylıkken bir de kardeşi Mert Eymen olmuştu hatırlayanlar ve merak edenler için; biz iyiyiz ve elhamdülillah çok mutluyuz ve hatta Arda ve Mert Eymenin kardesleri oldu şimdi 17 aylık o da erkek :)
Sizler de iyisinizdir inşallah hepinizi çok özledim... sizi ve kuzucuklari kocaman öpüyorum

Konuşmanın devamını özelden yaptık ve Jale cimde bizimle grupta artık, biz kopmayan bi 2010mart anneleri grubu olduk kimimiz çok yakın, kiminiz arada da olsa,senede de olsa, başka şehirlerde bile olsa bi şekilde görüşüp buluşup ya da konuşup o sıcaklığı hiç kaybetmedik. İyiki burada toplanıp kader birliği yapmışız iyi ki...

Abla iyi günler Deri altı implant hakkında bilgi almak istiyorum sizden bende taktırdım reglin 1 günü gerçekten nasıl koruyor yan etkileri falan ilk takıldığı zaman adetiniz nasıldı

Kızlarrrrr,
Merhaba,
Yıllar sonra Merhaba,
Kızım, en son diş çıkartan, gül kokulum, Bu yıl Mart ayında 13 yaşını doldurdu :)
Ben neler yaptım?
Ben çalıştığım o yerden ayrıldım. Üç yıl önce doktora derecemi aldım, finans alanında. Tam üç yıl sonra, yarın da boşanma davamın hazırlıkları bitiyor, dava açılıyor...
Ama mutluyum :) Allah sevdiği kulu sahip olduğuyla sınarmış. Sanırım ben de sınandım. Şükürler olsun :)
2010 Mart lılar napıyorsunuz? Uğrarsanız 3-5 kelime yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…