2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tarihe bakilirsa evlenmis olmasi lazim kujumcum.rabbim mutlu mesut etsin insallah

EVET CANIM hersey cok gerıde kaldı saka gıbı yanıı

Dugunume 22 gun kaldı canım kınama 21 gun
sızı cok ozledım ne var ne yok

EVET CANIM hersey cok gerıde kaldı saka gıbı yanıı

Dugunume 22 gun kaldı canım kınama 21 gun
sızı cok ozledım ne var ne yok

valla gülaycım facede grup var bu ara pek giremesemde serhan yüzünden herkesler iyi çok şükür..
ama ne yalan söyliyim burda okadar çok şey paylaştıkki insan bi buruk oluyo cidden..
ben erzurumdayım 2 yıl daha burdayız istanbulu mumla da arıyorum el feneriylede yanii :))
ege paşam nasıl yaa kocaman olmuştur bide yakışıklı sen sanırım face hesabını dondurdun :))
düğüne de az kalmış nişanında çok güzeldin artık düğünü tahmin bile edemiyorum Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu çok güzel bi gelin olucaksın eminim :))

sayaca bakılırsa bugün itibariyle 6 gün kalmış inşallah çooook mutlu olursun Gülaycım

tekrar bu sayfaya baktıgımda bende duygulandım

evlendım 4 ayı gectı
bız cok ıyıyız kızlar
allaha cok sukur burada cok seyelr paylastık
her an bebeklerımıze bırsey olur korkusuyla neler neler anlattık durduk
sonra ben aranızdan ayrılmak zorunda kaldım
ama ıyıyzı sımdı egecım de cok ıyı ama cıse alısmıyor bır turlu yemek yemesıde cok problemlı onun dısında baska bı sıkınmtım yok
subat 18 dogum gunu :)
16 gıbı dogum gununu yapıcaz calısıyorum hafat ıcıne gelıyorr
oyle ısteee

oooo sayfada hareketlilik başlamış.
tabii ki ne güzel şeyler paylaştık.
herkes dönsün liste yapar 2. 3. leri de yaparız :)

Gülaycım Ege'nin doğum günü kutlu olsun şimdiden, Rabbim sağlıkla nice yıllar göstersin inşallah

gulayin dugun fotolarini gordum peri kizi masallah hep mutlu olsun ins))#

Cerenora sen napiyosun bakalim

oooo sayfada hareketlilik başlamış.
tabii ki ne güzel şeyler paylaştık.
herkes dönsün liste yapar 2. 3. leri de yaparız :)

Canim biz cogumuz ciftlendik zaten en basta ben ve jale.. ardindan eftel (nimet), zarife (nickini hatrlayamadim mersinden) berivan (beko) gulsan, eseda, canan(edebiyatci), zelis daha hamile olanlar falab war unuttuklarimi jale tamamlar

Bakıyorumda arada buraya göz atmayı ihmal etmeyenlerde varmış, sayfanın böyle öksüz kalmasına bende çok üzüldüm açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…