2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün akşam, Doruk'un kaşıkla gelen büyük pütürleri yemediğinden de bahsettim.
Alışması lazım dedi.
Nasıl dedim, ısrar edeceksin dedi.
Yemezse dedim, taviz yok, aç kalacak dedi.
Sonraki öğün de yemezse dedim, yine aç kalacak dedi.
Yiyene kadar böyle aç kalmaya devam edecekmiş.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bizim gibi pütür problemi olan var mı?
benim oglumda hala blendirdan yiyior.puturlu yediremiyorum maalesef. ac birakma fikrine katilmiyorum zaani gelince yiyebilcegini dusunuyorum.umarim yanilmiyorumdur.

kelebek şimdi mutfak ayrıca artık başka bi kelebekte derimden haberdar :KK1:
insallah oda sir saklayabiliyordur canim

bizim pütür sorunumuz yok..yemek yememe sorunumuz var:KK43:(
ben eline birşeyler vererek alıştırmıştım..bütün muzu veriyorum artık 3-4 defa da ısırıp yiyebiliyor canı isterse tabi..
ekmek, meyve, v.b.. bütün vermeyi dene daha önce denemediysen. işe yarar belki..
onun dışında benim de aklıma ısrar etmekten başka birşey gelmiyor..
canim seninki emdigi iicin yapiyordur buyuk oglum oyleydi memeden kesince yemeye baslamisti.

çok teşekkür ederim umarım çözülür bu ara bu kadar sıkıntı içinde bide bu çıkmasın
onemli degil arkadasim umarim bu donemlerini sorunsuzca atlatirsin

anammm açık iş yerinden giriyorum Server değişiyor o yüzden kural koyulanlar iptal oldu ama tabii yine aynı konuma geçerim tabii

Bizim Hepatit arkadaşımla bir fikrimiz var, yeni bir topik başlığı açıp bundan sonra oradan devam etsek, o topikte de kimse isim kullanmasa nasıl olur..?
Bu topiği de kazen silip yok etse mesela :)))

ama ya burdaki paylaşımlar,biz burda bebekleri öğrendiğimiz andan itibaren yazıyoruz.yok yaa böyle olmasın bence,yazık olur paylaşımlarımıza:KK59:

bu arada EGE43 ve KELEBEK arkadaşlarım,tebrik ediyorum sizleri.
Allah sağlıkla,hayırlarla kucaklamanızı nasip etsin sizlere:KK69:

Son düzenleme:
Merhaba Hanimlar
Bu mesaj silmenin tadi kacti artik iyi niyetimizi kotuye kullanmaya basladiniz lutfen bundan sonra mesaj silinmesi icin Duygu hanima mesaj atmayin.

tesekkur ederiz....

Sana ve kocana ne diyim ki :)))) o adam hasta BJK li biliyosun o yüzden yakında dötüne de yaptırırsa şaşırmaman gerekiyor :KK1: ayrıca eminim ilerde de aynı yerde Ulaş ın dövmesi olacak,bence sen asıl onu düşün :KK1: 3 kadın da eğer içinden "annesi yanında nasılsa,bakıcısına yakın duruyor,anneannesi ilgilenir" diyorsa o çocuğa herşey olur Kıymetcim, bence tek kişinin bakmasından daha tehlikeli 3 kadının bakıyor (!) olması :KK1:Yasemin şu H--C senin saçında da kaşıntı yaptı mı??galiba bana yaramadı yahu.:44:
BURCU doruk kuzuma geçmiş olsun,umarım bugün tekrarlamaz.evet canım senin nekadar süprizli biri olduğunu ben son geldiğimde gördüm istanbul a:KK51:ESİN cemy ede geçmiş olsun canım,sağlık diliyorum.HASRET deli kadın,ne olmuş dövme yaptırmışsa yani,seninde kaç yerinde yok mu?bu adamın koyu bir taraftar olduğu gerçeğini yeni anlamış olamazsın değil mi?bırak,senle sorunu olmasın,huzurunuz yerinde olsun,varsın sırtınada yazdırsın.
canlarim sorun dowme yapmasi degil bizim adimizi yapmayip kartal yapmasi.. yoksa sorun degil oglumda kizimda yaptrabilir dowme isterlerse :KK66:
Aylin, bende kaşıntı olmadı, halen şampuanını kullanıyorum, saç kremini çıkarmışlar birde, onu da aldım ama daha denemedim, en çok bakım yağını beğendim ben, kaşıntı neden yaptı acaba sana, ben aklıma takılan bişey oldukça iletişimden mail atıp soruyorum, sende sor bir bakalım, ne diyecekler..
ney adi? bn lor.eal els.eve kullniyorum gayet iyi elktriklenmiyo bu hc ne??
Hiç mi?Parmak ince deri ya, çok acır dedilerdi bana...
yok be 5dakika surer zaten bnde besiktasa gectigimde bilegime bocuklerin ismini parmagimada cekin ismini... ha olurda bisey olursa ilerde ismi karalatip kral taci yaptirim yerine :KK66:

birincisi yeni topik açma fikri neden ve nerden cıktı?
hamileleiğimzden bu paylaşımımız var ...oylamaya sunulacak olur ise cvbım red dir..şimdiden söyleyimfırsat bulup giremiorum ..

mrb kızlar gece rüyamda doruğu serhan ı we hilali gördüm çok şaşırım doruğu kucaama aldım çok tatlıydı hilalde melikeyle dolanıodu serhanda nası zayıflamış diyorum anneside yürümeye başlaYINCA zayıfladı dio çok heyecanlandım yaa burcu dioki doruk hangisi ul bakalım dio hemen buluorm oda muzur muzur annesinin kucağında oturuodu rüyamda buluştum yani sizlerle hayırlara gelsin inşş.
2. mevzuu topic konusunda bence yeni yer açılabilir insanların eski bağımlılığını anlamam eski eşya fln atamazlar mesela hiçbirimiz 10 bin sayfayı geri dönüp okicak değiliz hatırlamak için hafızayı yoklamak yeterli hemde hepimiz burdayız görüşüyoruz nasılsa.
3. mevzuu kazen burdayken melike uyandı muhabbete dahil olamadım kaç yaşında bu kazen we ne mezunu merak ediorum kadınlarla ilgili site kurmak bi erkeğin aklına gelmeside beni sinir edio daha önce ne iş yapıodu ortakları warmı yoksa 250.000 kişinin girdiği sitenin hasılatını kendi mi sayıyo:)
4. mevzuu çiş çalışmalarımız birazda olsa ilerleme kaydetti bazen çişi gelince bazen yaptıktan sonra çişş dio we oturağa gitme süremiz uzadı oturduğu zaman daha çok yapıo we daha seyrek oturuo bugün 2 kere kaçırdı altına. kakada bi gelişme yok hala pantolona yapmaya ortalığa yapmaya devam:) o kadar çabuk yapıodu ben götüresiye işlem tamam oluo:)
5. mevzuu pütür sorunu.. bizdede war burcucum ama bilerek yemio karton bulsa nası çevirio agzıda bi görsen we bende aç bırakamam inş ögrenir napim. kahvaltıyı asla tek tek yemio peyniri yumurtayı agzına koymuo ben koyunca öğürüyo kendi önüne koyunca dokunuo we atıo aşşaa napcam bilmiorm 5 yaşına kadar karışık yicek heralde.

merhaba nasılsınız? ben bir konuda yardım isteyeceğim zeynepi memeden kestim ama süte alıştıramıyorum nasıl yapsam siz günde kaç defa hangi aralarda süt veriyorsunuz yazarsanız sevinirim birde hangi aralarla neler veriyorsunuz teşekkür ederim

çok acil bişey sormak istiyorum bebeğim 17 aylık sizinkiler gibi ama hala bıngıldağı kapanmadı 77 cm 9.700 kilo kilosu düşük çünkü çok zayıf doğdu hala bıngıldağı kapanmayan var mı

çok acil bişey sormak istiyorum bebeğim 17 aylık sizinkiler gibi ama hala bıngıldağı kapanmadı 77 cm 9.700 kilo kilosu düşük çünkü çok zayıf doğdu hala bıngıldağı kapanmayan var mı

benım oglumunda kapanmadı canım.en gec 1.5 yasında kapanması gerekıyor .son 1 ay .doktor bıze sertlesmıs kapanır dedı.bnde beklıyorum.

Günaydın, iyi haftalar,

Hafta sonu perişanıyım yine :) Ama olsun, gezdik eğlendik, bugün dinlenirim nasıl olsa :)
Kuzuya yatak aldık, iki gecedir kendi odasında ve yatağında yatıyor. Ben de yanında... Bir kaç gece sonra tek başına yatmaya başlar sanırım, en azından öyle planlıyorum.

Azemheval, ben sadece geceleri 150 cc süt içiriyorum, gün içinde versem bile 2-3 yudum içip bırakıyor.

Merlike, rüyan hayır olsun arkadaşım. İnşallah bir gün gerçekten kucaklaşmak kısmet olur :)
Pütür konusunda ciddi çalışmalar yapmaya başladım, aç bırakmıyorum ama pütürlü yemesi konusunda ısrar ediyorum. Tane tane yediği şeylerde mesele yok zaten, benimki kaşıkta tane istemiyor.

Biraz çalışayım, dönecem.

günaydınlar:KK16:
yeni topik açılabilir arkadaşlar, ama bu topiğimizin silinmesine gerek varmı bilmiyorum, ben hala kendimize özel bizden başka kimsenin göremeyeceği, sadece onayımızla girip okuyabileceği bi sayfadan yanayım, burda olmasa bile başka bir sitede yani:KK53:
pütürlü konusuna gelince mert çorba içinde pütürlü şey sevmiyo, yani sulu yemek içinde çok taneli sevmiyo, ama onun dışında dün kabak mücver yedi, makarna yedi bizimle,zorlanmıyo yerken:KK56: ben bunun bi sorun olduğunu düşünmüyorum, daha bir buçuk yaşındalar. bizim patronun ikizleri var 2 buçuk yaşında biri kahvaltıyı ayrı yiyo, diğeri karışım yiyo, yani çocuktan çocuğa değişiyo, ısrarcı olup yemekten soğutmak doğru değil bence:KK19:
mert çiğnemeyi bile bilmiyo daha, damağında ezerek yiyo hala, ama yiyo bişekilde, yemek yemeyi bilmeyen insan yoktur, bizimkilerde iki yaşında değil üç yaşında sorunsuz yesin ne olacakki, yeterki yesin diyenlerdenim ben:KK33:
burcu yatağınız hayırlı olsun canım:KK16:

merhaba nasılsınız? ben bir konuda yardım isteyeceğim zeynepi memeden kestim ama süte alıştıramıyorum nasıl yapsam siz günde kaç defa hangi aralarda süt veriyorsunuz yazarsanız sevinirim birde hangi aralarla neler veriyorsunuz teşekkür ederim

Benim kızım sadece gece yatarken 200 cc. kadar içiyor, gece uyku arasında uyanıp çok ağlarsa 100-150 cc. daha içer, gündüz verdiğim zaman iki fırt çekip itekliyor, içmiyor, sütü sade olarak içmiyorsa muzlu olarak dene, devam sütlerini dene birde.

Benim kızımın bıngıldağı 10 aylıkken kapandı, 1,5 yaşa kadar kapanır diye duymuştum bende, doktorunuz bir problem olarak görmüyorsa endişelenme derim..

Günaydın..
Hafta sonu pazara gittim, kışlıklarımın çoğunu yaptım, küçük kene ile zor oldu ve çok yoruldum ama değdi, birazdan neler yaptığımı yazarım.
Bosna, kuzunun yatağı hayırlı olsun, sağlıkla uyusun yatağında..
Gülşan38, yeme konusunda yazdıklarına katılıyorum, yeter ki yesinler, ısrarcı olmaktan yana değilim bende.

Günaydın millet
Simenay ben sadece hafta sonu 1 kg barbunya atabildim buzluğa zati çok da sevmem kendisini.Bir de biber aldım onları da minik minik kesip atıcam buzluğa, pazar hala pahalıydı be fasülyenin kg su 3 tl idi o yüzden şimdi yemek için aldım sadece, domates çok ucuzlamış ama ellerim doluydu alamadım yarın da domates alıp rendeleyerek atmayı planlıyorum, vişne görmedim bitti mi yoksa?

ay ben hala alışamadım rumuzlarımızla hitap etmeye:78::kk77:
bugün burda tadilat var 10 gün falan sürer, patron başka odada oturuyo ben burda çok komik:KK1:
dolaba kışlık koymayı bizde istiyoz ama burdada çok pahalı hala:26:

günaydınlar:KK16:
yeni topik açılabilir arkadaşlar, ama bu topiğimizin silinmesine gerek varmı bilmiyorum, ben hala kendimize özel bizden başka kimsenin göremeyeceği, sadece onayımızla girip okuyabileceği bi sayfadan yanayım, burda olmasa bile başka bir sitede yani:KK53:
pütürlü konusuna gelince mert çorba içinde pütürlü şey sevmiyo, yani sulu yemek içinde çok taneli sevmiyo, ama onun dışında dün kabak mücver yedi, makarna yedi bizimle,zorlanmıyo yerken:KK56: ben bunun bi sorun olduğunu düşünmüyorum, daha bir buçuk yaşındalar. bizim patronun ikizleri var 2 buçuk yaşında biri kahvaltıyı ayrı yiyo, diğeri karışım yiyo, yani çocuktan çocuğa değişiyo, ısrarcı olup yemekten soğutmak doğru değil bence:KK19:
mert çiğnemeyi bile bilmiyo daha, damağında ezerek yiyo hala, ama yiyo bişekilde, yemek yemeyi bilmeyen insan yoktur, bizimkilerde iki yaşında değil üç yaşında sorunsuz yesin ne olacakki, yeterki yesin diyenlerdenim ben:KK33:
burcu yatağınız hayırlı olsun canım:KK16:

Topik konusundaki bütün söylediklerine katılıyorum canımcım...

Yemek konusunda tam da anlattığın durumdayız işte, sulu yemek içinde pütür sevmiyor, ama ısırarak ya da çatalla her şeyi yiyor. Ben de o psikolog kadınla tanışana kadar ısrarcı değildim, kadın bütün modumu bozdu.
Ama hafta sonu mantıklı düşününce, yemek yemekten soğutmadan, yemek saatlerini işkenceye çevirmeden alıştırmaya karar verdim. Çünkü Doruk yemek yemeyi seven bir çocuk, bunun değişmesini istemiyorum ben de. İçimi rahatlattın bea :)

Günaydın..
Hafta sonu pazara gittim, kışlıklarımın çoğunu yaptım, küçük kene ile zor oldu ve çok yoruldum ama değdi, birazdan neler yaptığımı yazarım.
Bosna, kuzunun yatağı hayırlı olsun, sağlıkla uyusun yatağında..
Gülşan38, yeme konusunda yazdıklarına katılıyorum, yeter ki yesinler, ısrarcı olmaktan yana değilim bende.

Sağol Simenaycım...
Sen de içimi rahatlattın :)))

Günaydın millet
Simenay ben sadece hafta sonu 1 kg barbunya atabildim buzluğa zati çok da sevmem kendisini.Bir de biber aldım onları da minik minik kesip atıcam buzluğa, pazar hala pahalıydı be fasülyenin kg su 3 tl idi o yüzden şimdi yemek için aldım sadece, domates çok ucuzlamış ama ellerim doluydu alamadım yarın da domates alıp rendeleyerek atmayı planlıyorum, vişne görmedim bitti mi yoksa?

Pazara giden anneleri bütün kalbimle tebrik ediyorum.
Alışveriş, oda düzenleme, kuzu gezdirme faaliyetleri sırasında, ev yemekçisinden pişmiş yemek almış bir anneyim :)

X