2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kazen e artık mesaj atılamıyor mu?ben birzamanlar topik dellenmişken birkaç mesaj yazmış ve hepsine cevap almıştım,ama şimdi mesaj atamıyorum,yani atabileceğim biryer yok görünüyor.niye ki,Allahallah...

Sağol Yazcım..

Bende atamadım mesaj, atanlar nasıl atıyor acaba..?

hatırlamana sevındım canım.bundan sonra yazarım.

Ben kazene mesaj attım ama galıba ozel mesaj kabul etıyor.bende edıtore gonderdım.ınsallah ıse yarar.

Sımenay okudum kımse ılgılenmemıs ve konu hemen kapatılmıs.bız sadece arkadasımızın mesajdakı ısmının sılınmesını rıca edıyoruz.nıck de 1 kez herkez degıstırebılır dıye okumustum.onuda degıstırdıler demekkı.

Çok hızlıca okudum yazdıklarınızı, başımda belalı bir iş var, onu halletmeden uzun uzun yazamam.
Simenaycım geçmiş olsun çok.
Aslında en güzel Gülsan'ın face önerisi, ama fece kullanmayanlar için sıkıntı bu sefer de.
Kendi adıma çok derdim değil deşifre olmak, ama Musti'nin ve anladığım kadarıyla Hepatit'in başına gelenler başka kimsenin başına gelmesin istiyorum.
Bebeklerin fotolarını avatar olarak kullanan varsa, onlar da kaldırsın, bebeklerin isimlerini kullanmayalım, tickerlardan da kaldıralım o zaman.
Geçmişte paylaştıklarımızı kimse bulmasın diye de dua edelim :)

Ben dün akşam bir psikologla tanıştım, ondan çocuk gelişimi ile ilgili güzel bilgiler edindim, öğleden sonra yazacam inşallah.

Evet kimse ilgilenmemiş, ama düşününce başka forum sitelerinde de aynı durum söz konusu, benim üye olduğum diğer sitelerde hemen çıkıyor mesela arama motorlarında..
Ni.ck konusunda da evet, bende herkesin 1 kere değiştirebileceğini hatırlıyorum ama neden olmuyor şimdi acaba, sanırım Kazen in bizim topiğe bir uğramasının zamanı geldi :))

Kazen yakınlarda baba oldu.. Uzun bi süre ilgi alaka beklemeyin kendisinden. Bütün zamanını bebeği alıyodur çünkü

Kazene ulaşmanın en etkili yolu kötü içerik olarak bildir butonuna basmak, sakalım yok diye mi dinlemiyosunuz beni
hasreti yakarmıyım die korkuyorum ondan kötü içerik bilirmiyorum hatta söz konusu mesajı beğendim tarif etmek kolay olsun die

anlat bakiim bekliyorum heycanla eğer fikirlerini beğendiysen istanbula geldiğimdede bi uğrarım bu boşanmad sonra kuzu büyürken neler yapmalı nasıl yapmalı danışmam lazım bi bilene

onun yanında tartışmayın , sen ve senin ailenden kimse kesinlikle babası hakkında olumsuz cümleler kurmasın , düzenli bir şekilde görmesini sağlayın görüşme zamanlarını ayarlarken nun bu sahneye şahit olmasını engelelyin, şimdilerde de babası göreceği zaman a bak bugün babanla çok güzel bir gün geçireceksin , babacığın gelmiş ne kadar çok seviyor değil mi seni gibi cümleler kur ona , yanında kesinlikle gergin olmamamya çalışın çünki çok hissediyorlar benim kuzu bi eli benim omuzumda diğeri babasının omuzunda kalıyor ve ne bana ne ona gitmiyor mesela bazı anlarda işte o eve dönüşler beni daha çok azim dedirtiyor o sahnelerden uzak kalmak için mümkün olduğunca sen götürme o bi başkasındna alsın benim öyle bi şansım olamıyor malesef çok bilmişliklerim var ne yazık ki bu konuda

bu yazdıkların bildiğim benim için şu an itibariyle uygulaması çok kolay olan şeyler ama biz antakyaya gittikten sonra olacak olanlara ilgili bi sürü soru var aklımda düzeniyle ilgili

meselaokuduğum yazılar bebeğin ve annenin ayrı bir evi ve düzeni olmalı diyor ama ben hemen bu düzeni kramayabilirim sonra anne v abba ne kadar nasıl görüşmeli bazısı görüşmemeli bazısı görüşmeli demiş baba bebeğin alımıyla ilgili gerekli özeni göstermez günlere sadık kalmazsa düzensiz olursa yani ben ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım çocuk için en sağlıklısı hangisi sonra bu erkek çocuk büyürken model ararsa nasıl denge kurmalı yol göstermeliyim

Es arkadaşım bunlara kafa yorma, zaman sana zaten istemesen de yol gösterecek, sanki bizler pedogoglar eşliğinde mi büyüdük, gayet de sağlıklı bireyleriz, yeni nesil anneler çok uğraşıyor çocuk bakımı ile ilgili ama aksine yeni nesil çocuklar çok çıtkırıldım hemen psikolojisi bozulan,ne istediğini bilmeyen,tatminsiz tipler haline geldi. Bir tanıdık çocuğu çikolata istediğinde or.ganik ç.ikolata yediriyormuş, yahu biz or.ganik ç.ikolata mı gördük allah aşkına, abartma sen de kafanda büyütme,zaman nasıl yönlendirirse onu yap

ya istemesede şuan tek düşündüğü bunlar evet dediğin gibi zamanla yoluna girecek ama şu sıra hep kafasında dönecek bunlar,, açıkçası bende hala düşünüyorm ayrı ir ev kuramam e kız çocuğu daha çok düşündürüyor annemler kalabalık zaman geçtikçe herşeyin farkına varıyorlar dzensizlik hal e hareketlerinie olumsuz yansıdıkça insan üzülüyor ve karamsarlığa düşüyor,,,

[QUOTE=cokoprensim;20376405]Frambuaz sen nerden biliyosun Kazenin baba olduğunu allasen [/QUOTE]

Topiklerden birinde kendisi söylüyodu..

Hepinize arkadaşlık teklifi gönderdim, kabul edin profil sayfanızdan. Bilgilerimi sadece arkadaşlarım görebilir diye işaretledim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…