- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.781
merhaba kızlar geçmişi anca bitirdim nilüfercim teşekkür ederim yazmışsın kızımı dila senin sorunun bende de var daha eşimin babasına sölemedik kız olucanı bi sürü laf söyleyip moralimi bozar die bide aynı evdeyiz sürekli moralim bozuk olmasın başkalarından duysun neyse hayırlısı olsun sonunda buğün ayvayı yedim görümcem getirdi ama daha olmamış 2 haftaya çıkar ayva sabredelim biraz
yaaa bende bir sorun mu var ben aşermiyorum hiççççcokacimcoookcokacimcoook
merhaba kızlar geçmişi anca bitirdim nilüfercim teşekkür ederim yazmışsın kızımı dila senin sorunun bende de var daha eşimin babasına sölemedik kız olucanı bi sürü laf söyleyip moralimi bozar die bide aynı evdeyiz sürekli moralim bozuk olmasın başkalarından duysun neyse hayırlısı olsun sonunda buğün ayvayı yedim görümcem getirdi ama daha olmamış 2 haftaya çıkar ayva sabredelim biraz
Pancuben ben bir iki gün aşırı kustuktan sonra bir gün gözüm açılıyor, ilaçların da etkisiyle canım çok şeyi yemek istiyor...
aynen bende :sinifsinif:ben çikolata hastasıydım hamile kalmadan önce şimdi hiç yiyemiyorum :gitme:
kızlar hamilelikte oje sürmek zararlı mı?bilginiz varmı?nette kesin bir bilgi yok.
ya onu ben de merak ediyorum umarım değildir çünkü sürekli kullanıyorum.
ben de oje de sürüyorum, makyaj da yapıyorum.
zaten makyaj yapmazsam ceset gibi görünüyorum :)
çikolata demişsiniz, ben de severdim.
ama canım asla tatlı birşey istemiyor.
dün annemin doğumgünüydü, onlar pasta yerken ben havuç salatası yedim valla.
ekşi olsun da nolursa olsun durumundayım...
bende makyaj yapıyorum ojede kullanılabilir bence sadece ben sonra aseton kullanılıyor ya ondan terettüd ettim ama onuda yıka gider sonuçta.ozaman süslenmeye devammmmzemuszemus
bende makyaj yapıyorum ojede kullanılabilir bence sadece ben sonra aseton kullanılıyor ya ondan terettüd ettim ama onuda yıka gider sonuçta.ozaman süslenmeye devammmmzemuszemus
Bosnacım o zaman şu ''ye tatlıyı çıkar atlıyı'' lafı sana hiç olmamış. :roflol: güya erkek bebişi olanların canı şekerli şeyler istermiş.
bu arada ben de bugünlerde havuç salatasına takmış durumdayım her akşam yapıyorum nerdeyse ekşi ekşi iyi oluyor.ayrıca havuç çok yararlı bari onu yiyelim dimi.
kızlar bişey sorucam benim karnımın alt kısmında bazende kasıklarımda ağrılar oluyor.bu ağrılar uzun süreli değil daha çok biranda oluyor bişey saplanırmış gibi sonra geçiyor.bu rahim büyüdüğü için olan ağrılar mı ki?