2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ikili testimi yaptırdım bugün,ense kalınlıgı 1,5 mm,herşey yolunda dedi doktor.ayrıca konuşurken ''kızınız'' diye bahsett,bi çıglık attım,neee kız mı diye :roflol: emin olmasa demezdi dimi:1rolleyes:

Ya arkadaşlar bgn haber üstüne habr alıyorum yaa komşumuz vardı birtane kız 7 aylık hamileydi ikiz..Apar topar hastaneye kaldırmışlar yoğunbakıma almışlar..Ama bebekleri kurataramamışlar 7 ayı doldurmadığı için yaşamamış ikiside ölmüş yaaa :gitme: çok üzldüm yaa kızcağız şimdi bunalımda ve kimseyle görüşmek istemiyormuş..
Allah'ım sen koru bebeklerimizi yarabbim..Ben bebeğime okadar alıştımki sanki hep hayatımdaydı gibibişi olucak diye ödüm kopuyo valla.

çok zor bi durum ALLAH sabır versin.benim ilk bebikim bir aylık ikinci bebikimde iki aylıkken düştü,.mafoldumben mafoldumbendepresyona girecektim nerdeyse,.komşunuzun yedi aylıkmış,.ne desem bilemiyorum,.günler geçtikçe insan çok çok alışıyo,kabullenemiyo,.tekrardan ALLAH peygamber sabrı versin:Saruboceq: mafoldumben mafoldumben

Walla canım kayıvaliden dört gözle bebeğini bekliyor ne güzel şanslısın ..Benim kayınvalide avrupa yakasında butarafa gelir mi gelmez mi bilmiyorum şuana kadar konuşmadım ve konuşmadık (eşimde dahil)...Yılların çalışmışlığı var onu yabana atamam ama 6 ay kesin ben bakarım bu bellide hele meleğim dünyaya gelsin ondan sonra kesin konusurum. Ama kimseye de zorla bak diyemem beklemeyi tercih ediyorum.Bunları konuşmam içinde erken daha

Yok hayatım aslında öle değil benim kaynanam daha bebek yokken başından beri diyoduki "herkes kendi çocuğuna kendi baksın, kendi eğitimini kendi versin" diyodu..Bfn beni oldukça şaşırttı..hiç ummuyodum..belki şuan bakmak istemio ama ısrar edicemizi tahmin ediyo kendini alıştırmaya çalışıo mecburen:eek:

ikili testimi yaptırdım bugün,ense kalınlıgı 1,5 mm,herşey yolunda dedi doktor.ayrıca konuşurken ''kızınız'' diye bahsett,bi çıglık attım,neee kız mı diye :roflol: emin olmasa demezdi dimi:1rolleyes:

ne güzel evet kesin konuşmuş sanırım hadi gözünüz aydın 1 kızımız daha olduuuuu:emir_bebek::emir_bebek:ama bir daha ki aylarda yine de belli olur.Kız mı erkek mi diye

kız olarak görüyorum ama söylemeyin daha kimseye dedi.1 ay sonra kontrolüm ama dayanamam 2 hafta sonra giderim bi daha:ecrin_bebek:

çok zor bi durum ALLAH sabır versin.benim ilk bebikim bir aylık ikinci bebikimde iki aylıkken düştü,.mafoldumben mafoldumbendepresyona girecektim nerdeyse,.komşunuzun yedi aylıkmış,.ne desem bilemiyorum,.günler geçtikçe insan çok çok alışıyo,kabullenemiyo,.tekrardan ALLAH peygamber sabrı versin:Saruboceq: mafoldumben mafoldumben
Evet canım Allah sanada sabır versin zor bir durum bizde ablamda yaşadık böyle bişi..onunki 8 aylıkken karnında su toplamaya ve organları normalinden fazla büyümeye başladı neden olduğunu anlamadı doktorlar ve takviye kan verildi anne karnından kalp damarına ama yavrucak 3 gün direnebildi..
Allah kimseye yaşatmasın..çok ama çok kötü birşey..

Hadi gözün aydın...hihoyyyt

Demek bir kız daha geliyorrralkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba kızlar geçmişi anca bitirdim nilüfercim teşekkür ederim yazmışsın kızımı dila senin sorunun bende de var daha eşimin babasına sölemedik kız olucanı bi sürü laf söyleyip moralimi bozar die bide aynı evdeyiz sürekli moralim bozuk olmasın başkalarından duysun neyse hayırlısı olsun sonunda buğün ayvayı yedim görümcem getirdi ama daha olmamış 2 haftaya çıkar ayva sabredelim biraz

Yok hayatım aslında öle değil benim kaynanam daha bebek yokken başından beri diyoduki "herkes kendi çocuğuna kendi baksın, kendi eğitimini kendi versin" diyodu..Bfn beni oldukça şaşırttı..hiç ummuyodum..belki şuan bakmak istemio ama ısrar edicemizi tahmin ediyo kendini alıştırmaya çalışıo mecburen:eek:

bencede 1-2 yaşına kadar herkez kendi eğitimini vermeli ama bu şartlarda zor oluyor mecburuz artık 1 evi iki kişi çalışıp maddi ve manevi yönden rahat olmak için...Ablamın kayınvalidesi size anlatsam ablamda peygmaber sabrı varmış dersiniz.Yeğenim 1 yaşına kadar sabah 6 da yola çıkıp 7-8 dk yola kayınvalidesinin evine gittiler ve aksamda almaya giderlerdi.
Daha sonra kayınvalidesi ablama taşındı beslenme bozukluğu oldu yeğenimde maalesef su gündüz programları yüzünden beslenme alışkanlığını unutup 3-4 yaşında yeğenim hemoroidle tanıştı sulu yemek yemez makarna ve pilav öğlenleri maalesef ablamda kendisinin bildiği gibi yapmasını istedi bu seferde kayınvalide ben 2 çocuk büyüttüm bana mı öğretiyorsun demeye başladı... Şimdi erkek yeğenim dünyaya gelecek ve ablam sanırım çalışıp çalışmamakta kararsız 3 senesi kaldı sigorta gününün dolmasına sonrada yaşı bekleme belki beklemez ama çocuklarını onun bakmasınıda pek istemiyor çünkü suratlar asılmaya başlandı ben bu dünyaya çocuk bakmayamı geldim demeler filan

kızlar bugün üzgünüm arabamız satıldı çok seviyordum ve mutfağım tadilata giriyor dolaplarımı değiştiriyorum dolaplarım çok güzel olcak inş.

merhaba kızlar geçmişi anca bitirdim nilüfercim teşekkür ederim yazmışsın kızımı dila senin sorunun bende de var daha eşimin babasına sölemedik kız olucanı bi sürü laf söyleyip moralimi bozar die bide aynı evdeyiz sürekli moralim bozuk olmasın başkalarından duysun neyse hayırlısı olsun sonunda buğün ayvayı yedim görümcem getirdi ama daha olmamış 2 haftaya çıkar ayva sabredelim biraz

Canım belki kötü tepki vermezler...

bencede 1-2 yaşına kadar herkez kendi eğitimini vermeli ama bu şartlarda zor oluyor mecburuz artık 1 evi iki kişi çalışıp maddi ve manevi yönden rahat olmak için...Ablamın kayınvalidesi size anlatsam ablamda peygmaber sabrı varmış dersiniz.Yeğenim 1 yaşına kadar sabah 6 da yola çıkıp 7-8 dk yola kayınvalidesinin evine gittiler ve aksamda almaya giderlerdi.
Daha sonra kayınvalidesi ablama taşındı beslenme bozukluğu oldu yeğenimde maalesef su gündüz programları yüzünden beslenme alışkanlığını unutup 3-4 yaşında yeğenim hemoroidle tanıştı sulu yemek yemez makarna ve pilav öğlenleri maalesef ablamda kendisinin bildiği gibi yapmasını istedi bu seferde kayınvalide ben 2 çocuk büyüttüm bana mı öğretiyorsun demeye başladı... Şimdi erkek yeğenim dünyaya gelecek ve ablam sanırım çalışıp çalışmamakta kararsız 3 senesi kaldı sigorta gününün dolmasına sonrada yaşı bekleme belki beklemez ama çocuklarını onun bakmasınıda pek istemiyor çünkü suratlar asılmaya başlandı ben bu dünyaya çocuk bakmayamı geldim demeler filan

[COLOR="Black"]Tabiiki herkes kendi çocuğuna kendi baksa daha farklı olur..Daha sakin olurlar şimdiki çocukların bukadar agresif ve hırçın olmaları hep bu yüzden ya yuvaya gidiyorlar daha küçük yaşta yada anneanne /babanne bakıyor..ama zaman ekmek parası kazanma zamanı..Daha şimdiden doğacak çocuğun geleceğinide düşünmek zorundayız..ama banada öle afra tafra surat yapılırsa bakmaması daha hayırlı tabii..[/COLOR]

X