2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim bebekte iyi canımcım.yarın yada öbürgün onu görmeye gidecektim özledim ama sanırım doktorumuz izindeymiş:kızgın: Allahıma çok şükür başka bir doktora gitmemi gerektirecek bir sorun veya sebepte yok.yani benim miniğimle buluşmam galiba haftaya kaldıakannehir.

ayy bende şimdi eşimle konuştum yazcım keyfim yerine geldi cuma günü gidelim diyoruz ilk defa hem renkliye hemde eşimle gidicem hadi hayırlısı bakalım :sm_cool: :sm_cool:

kıyamam canımcım anneninkine benzemez orası kesin ama ben yapıp yollayayım sana.

Sağol canım yaaa asla hayır demem ama yorulma sen benim komşum sağolsun 15 günde bir hamurlu yiyecekler yapar çocuklarına bende faydalanırım:)))Pek sevmem uğraşmayı hamurlu işlerle ama yemek diyin seve seve yaparım....
Canım göndermiş kadar oldun sağol yaaaa:1hug::1hug::1hug::1hug::nazar::nazar::CüvCüv:

Az önce kayınvalidemle konuştum..Bebek bakma meselesinde yola mı geliyor ne???
Napıyosun dedim..Dedi bi hoca var bana Kuran gösteriyor dedi (biliyor ama takıldığı yerler vamış ders alıyo)..Hocaya demişki elimizi çabuk tutalım bian önce bitirmem lazım bundan sonra bebek filanda gelirse belki hiç öğrenmeye zamanım olmayabilir demişşş..Ben şimdiden bebek moduna girdim diyo:ecrin_bebek: Bende içimden Allah Allah hayırdır inşallah dedim..güldüm demedim bişi..acaba yeri gelmişken desemiydim sen bian önce hallet bebeğe sen bakıcaksın ya vakit bulamassın diyeee??zemuszemus

Bence söylemesen bile o moda girmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar yemek konusunda en şanlsı benim evim annemin evi işyerine çok yakın eşimde askerde olduğu için ben orda kalıoyurm öğle aralarında annem saolsun doyuruyor beni ama ben ne kadar yiyebiliyorum bulantıalrdan orası apayrı bir dert konusu :) :eek::eek:

Seni şanslı seniiiiiiiii.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

QUOTE=anemone;8991955]obur arkadaşım nerelerdesin msn ne de yoksun kk ya özel msj da yazdım merak ettim biz kardeşimize bişi mi oldu diye huzursuzlanalım o ıspanaklı börek düşünsün :))
şaka bi yana nerelerdesin merak ettim[/QUOTE]

Canımmm benim sen beni buralarda nasıl buldun yaaa kıyamam sana bilgisayarım office programı çöktü ona bakıyorlar bu pc dede msn yok iletinide görmedimmm.Dur arayayım seni...
Kızlar bu benim kıymetlim ...Can arkadaşım Prolaktinden dolayı tanışıyoruz ve Can arkadasım oldu.Allah nasip ederse artık bende anemonemden bebiş istiyorum...Aşılamayı bekliyorlar ve birde ailede kanama pıhtılaşma sorunu var test yaptıracak ....Dur arayayım seniii:1hug::nazar:

Pancuben'cim evet oturup ailecek eşimle birlikte konuşmamız lazım kayınvalideyle..Ama benim ilk önce sanırım eşime çözüm bulmam lazım..ÇÜnkü bana diyoki senin para kazanman için değil boş kalmaman için kendini kötü hissetmemen için çalışmanı da istiyorum..ama bebeğimizede sen bakmanı istiyorum diyooo..bende işte onu aynda anda yapamam didim..
Neyse bakacaz artık çaresine ama sanırım galip ben gelecem gelinin fendi kaynanayı yendi..kaydirigubbakcemile
Okadar imreniyorum ki ayyy torunum olsunda sen çalış ben ona bakarım gözüm gibi diyen kaynanalara bende gıpta ile bakıyorum..

ayy bende şimdi eşimle konuştum yazcım keyfim yerine geldi cuma günü gidelim diyoruz ilk defa hem renkliye hemde eşimle gidicem hadi hayırlısı bakalım :sm_cool: :sm_cool:

ayy sen şimdi cinsiyetinide öğrenirsin:sm_cool:.hadi hayırlısı vallahi.ee artık seninkinin kıpırtılarını duyar onla idare ederim haftaya kadar.

QUOTE=anemone;8991955]obur arkadaşım nerelerdesin msn ne de yoksun kk ya özel msj da yazdım merak ettim biz kardeşimize bişi mi oldu diye huzursuzlanalım o ıspanaklı börek düşünsün :))
şaka bi yana nerelerdesin merak ettim

Canımmm benim sen beni buralarda nasıl buldun yaaa kıyamam sana bilgisayarım office programı çöktü ona bakıyorlar bu pc dede msn yok iletinide görmedimmm.Dur arayayım seni...
Kızlar bu benim kıymetlim ...Can arkadaşım Prolaktinden dolayı tanışıyoruz ve Can arkadasım oldu.Allah nasip ederse artık bende anemonemden bebiş istiyorum...Aşılamayı bekliyorlar ve birde ailede kanama pıhtılaşma sorunu var test yaptıracak ....Dur arayayım seniii:1hug::nazar:
[/QUOTE]

canım benim güzel sözlerin için tşk ederim sende benim için çok değerlisin
bebiş nazlı teyzesi gelmiyor bir türlü ama kısa zamanda gelecek biliyorum bu arada regl 5 gün gecikti hiç böyle olmamıştı bir yandan umutlanıyorum bir yandan da boşuna heveslenmek istemiyorum hayırlısı olsun

hamile olan arkadaşlarada sağlıklı sıhhatli kucaklarına bebeklerini almalarını dilerim :Saruboceq:

arkadaşlar börek demişsiniz,aklıma geldi,.geçen bi canım istedi patatesli kol böreği,telefon açtım canım anneme,.hemen yaparım dedi,.mafoldumben mafoldumben canım yaaa.işyerinden çıkar cıkmaz anneme gittim,mis gibi hazırlamış,.mafoldumbenbunları yazarken niye duygulandım anlamadımCADIARZUkafamçokkarıştıneyse şimdilik tost söyledim kantinden,içim ezildi,onla idare ediyorum.akşamada şirketin iftar yemeği var,oraya gitcem nasipse,.cokacimcoook cokacimcoook

canım benim güzel sözlerin için tşk ederim sende benim için çok değerlisin
bebiş nazlı teyzesi gelmiyor bir türlü ama kısa zamanda gelecek biliyorum bu arada regl 5 gün gecikti hiç böyle olmamıştı bir yandan umutlanıyorum bir yandan da boşuna heveslenmek istemiyorum hayırlısı olsun

hamile olan arkadaşlarada sağlıklı sıhhatli kucaklarına bebeklerini almalarını dilerim :Saruboceq:[/QUOTE]

Senin 5 gün geçmezdi reglin İnşallah olur canım benimmm dua ediyorum meleğime kardeş gelsin:emir_bebek::CüvCüv::nazar:

Pancuben'cim evet oturup ailecek eşimle birlikte konuşmamız lazım kayınvalideyle..Ama benim ilk önce sanırım eşime çözüm bulmam lazım..ÇÜnkü bana diyoki senin para kazanman için değil boş kalmaman için kendini kötü hissetmemen için çalışmanı da istiyorum..ama bebeğimizede sen bakmanı istiyorum diyooo..bende işte onu aynda anda yapamam didim..
Neyse bakacaz artık çaresine ama sanırım galip ben gelecem gelinin fendi kaynanayı yendi..kaydirigubbakcemile
Okadar imreniyorum ki ayyy torunum olsunda sen çalış ben ona bakarım gözüm gibi diyen kaynanalara bende gıpta ile bakıyorum..

Walla canım kayıvaliden dört gözle bebeğini bekliyor ne güzel şanslısın ..Benim kayınvalide avrupa yakasında butarafa gelir mi gelmez mi bilmiyorum şuana kadar konuşmadım ve konuşmadık (eşimde dahil)...Yılların çalışmışlığı var onu yabana atamam ama 6 ay kesin ben bakarım bu bellide hele meleğim dünyaya gelsin ondan sonra kesin konusurum. Ama kimseye de zorla bak diyemem beklemeyi tercih ediyorum.Bunları konuşmam içinde erken daha

[

Senin 5 gün geçmezdi reglin İnşallah olur canım benimmm dua ediyorum meleğime kardeş gelsin:emir_bebek::CüvCüv::nazar:[/QUOTE]

inşallah tatlım test yapsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım

Ya arkadaşlar bgn haber üstüne habr alıyorum yaa komşumuz vardı birtane kız 7 aylık hamileydi ikiz..Apar topar hastaneye kaldırmışlar yoğunbakıma almışlar..Ama bebekleri kurataramamışlar 7 ayı doldurmadığı için yaşamamış ikiside ölmüş yaaa :gitme: çok üzldüm yaa kızcağız şimdi bunalımda ve kimseyle görüşmek istemiyormuş..
Allah'ım sen koru bebeklerimizi yarabbim..Ben bebeğime okadar alıştımki sanki hep hayatımdaydı gibibişi olucak diye ödüm kopuyo valla.

[

Senin 5 gün geçmezdi reglin İnşallah olur canım benimmm dua ediyorum meleğime kardeş gelsin:emir_bebek::CüvCüv::nazar:

inşallah tatlım test yapsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım[/QUOTE]

1 -2 gün daha bekle canım bence gerçi benim 6 gün sonra öğrendim hayırlısı yaaa:CüvCüv::emir_bebek::nazar:

X