2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yanlış ifade ettim sanırım, uykusuzluktan şuur kaybı oluştu artık.
Pasiflora muadili dedi bana verirken, bir de hap olanı bu, şurup değil.
Verdiğin linkten hapa baktım şimdi, üretiliyor.
Aman ne bileyim ya, sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.

ayyy cnm yaa çok ama çoook sevindimmm..Bgn de kız haberlerinde bolluk var maşallah :)
Dila'cım çok merak ettim çin takvimine baksana tutuyormu:)

ya koşturmaktan size cevap yazamıyorum canlarım sağolun hepiniz...şimdi kısaca özet geçeyim...
acı baharat vs.eğer bağırsak sorunun yoksa istediğin kadar yiyebilirsin dedi...
demir ilacına gelincede elevitte zaten alman gerekenin iki katı fazlası demir var hiç gerek yok sen şimdi bolbol kalsiyum al güzel beslen bak artık kemiklerimiz oluştu annesi dedi.
inşallah kan tahlili sonuçlarımızda böyle güzel gelir..tüh yaa listenin ilk kız haberini ben vericektim..gerçi net değil arkaddaşlar olabülü dedi...

ya kızlar ben yarın doktora randevu aldım tam 12 haftalık olacak inşallah
aslında haftaya gidecektim ama dayanamıyorum hem hemde abimin hanımıda çıtır hamile onunla gideceğiz yarın cinsiyeti belli olur mu acaba çok heyecanladım şimdik :)

canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar kaydirigubbakcemile3

senden duydum bende heveslendim :kedi:

tahlil falan olmadınmı,.kan pıhtılaşması birtakım tahliller sonucunda ortaya çıkıyo,.ama doktorunun herhalde bi bildiği vardır canımcım[/QUOTE]

kan tahlili yaptı ama bana kan pıhtılaşması var demedi uyus oldum gidince soracam ama neden verdin die

hijyencim ben de kısmetse perşembe gideceğim kontrole kaydirigubbakcemile5
tam 12 haftalık olacak inş.
ikili test yapılacak
ben de çokk heycanlıyım belki cinsiyetini bilem öğrenebilirizz :lepi:

canımcım cinsiyeti belli olabilir,bu doktora göre değişiyo,.mesela ben 13 haftalık oldum,.doktorum bişey söylemedi:sm_confused:

valla bişeyler görünüyor ama doktorlar kesin birşey söylemek istemiyor genelde.
yanılma payı fazla oluyormuş...
ben 12+1'de gitmiştim, önce kız gibi görünüyordu, boştu bacak arası, sonra birden bişey çıktı ordan, erkek gibi görünmeye başladı minik :)

hijyencim ben de kısmetse perşembe gideceğim kontrole kaydirigubbakcemile5
tam 12 haftalık olacak inş.
ikili test yapılacak
ben de çokk heycanlıyım belki cinsiyetini bilem öğrenebilirizz :lepi:

inşallah öğreniriz cnm yaa ben o yüzden hiç bişey almadım daha öğrensem yavaş yavaş almaya başlarız artık opuyorumnanaktan

QUOTE=hijyenim;8944214]ya kızlar ben yarın doktora randevu aldım tam 12 haftalık olacak inşallah
aslında haftaya gidecektim ama dayanamıyorum hem hemde abimin hanımıda çıtır hamile onunla gideceğiz yarın cinsiyeti belli olur mu acaba çok heyecanladım şimdik :)
[/QUOTE]
Doktor p.tesi gittiğimde kesin bir şey diyemedi, ama 13. haftada olup da bebeğinin cinsiyeti kesinleşmeyen 2 hastasından biri benmişim. Kesin emin olmadan söylemiyor benim doktor. Yani senin doktorun söyleyebilir cinsiyetini ama olasılık mı söyler kesin mi der onu bilemem canım.

hemen bakayım o sayfa merak ettim şimcik:uhm: :uhm: :uhm:

zelisim canim sorun ne tam olarak bilmiyorum seni fazlada üszmek istemiyorum
ama insallah hersey yoluna girer diyelim
seni cok cok öpyürum biliyorumki nekadarda canini sykma desem nafile
ama insallah cümlemizin seni sevenlerin duasiyla atlatacaksin cogu seyi

Canım çok merak ettim neler yazdığını...hangi sayfa olduğunu söylermisin??

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...7-doktor-demek-istedi-lutfen-cok-kotuyum.html

Gülencim in topiği okumayanlar için...

Maşallah sana 5lt ne demek ben zorla 1,5 litreyi bitiriyorum ama hakikaten çok zor içiyorum. Oysa ne çok severdim su içmeyi.

amın canım cok sagol allah hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah

Amin canım.

Bosnacım uykusuzluğun sendeki etkisini iyi tart. Öncelikle ilaçsız bir çözüm bulabiliyor musun onlara bak. Uyumadan önce yarım saatli yavaş bir yürüyüş. Ilık bir duş, ıhlamur ya da papatya çayı, daha yüksek bir yastık, odanın havalandırılması. Ne bileyim çok da ne işe yarar bilmiyorum.

Benim eşimin uykusuzluk sorunu vardı. Burundan ameliyat dedi doktor eşi istemedi. O zaman odanız çok kuru ise oda nemlendiricisi alın, buruna takılan bir aparat var ilaç filan değil plastik bir parça ondan alın demişti. Eşim ikisini de yaptı sorun çözüldü. Ama bu uç bir örnek bizim sorunumuz spesifikti ona göre bir çözüm bulundu.

Ben de internetten bakayım. Bir hamilelikte uykusuzluğa neler öneriyorlar.

Canım gösterirsen nededen belli olmasın :) Bebeğin gösterir doktorunda söylerse kısmet işte,inşallah öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…