- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.201
ALORA (Şurup)
Canım yukarıdaki linkte de görüceksin alora şurup artık üretilmiyor diye yazıyor.PaSİFLORANIN bitkiseli diye bisey yoktur ilaç firmasında stajerlik yaptım resmen kafa yapar saf şurubu.Bitkisel aromalı olabilir şunu söyleyeyim hamilelikle ilgili uyarısı olamayan bisey içme derim ben
Bitkisel çay içeyi dene bence
ben geldim janlarıııııııımmmmmmm...
çok çok güzel haberlerle geldim hepinize teşekkür ederim ki biliyorum dualarınız benimleydi...
ense kalınlığı 1 mm yani çok iyi...
kan tahlili verdik perşembe günü çıkacak cinsiyet konusuna gelinceeeeee...kesin olmamakla birliktee kız....
pembişler geliyo teyzeleri...cumartesi gel kesin söylicem sonra aradan bi pipi çıkarsa şok olmayalım ne olur ne olmaz 12 yi accık geçsin dedi cumartesi sabahın köründe hoop gidicem...
yaa çok seviyorum sizi ben...
ben geldim janlarıııııııımmmmmmm...
çok çok güzel haberlerle geldim hepinize teşekkür ederim ki biliyorum dualarınız benimleydi...
ense kalınlığı 1 mm yani çok iyi...
kan tahlili verdik perşembe günü çıkacak cinsiyet konusuna gelinceeeeee...kesin olmamakla birliktee kız....
pembişler geliyo teyzeleri...cumartesi gel kesin söylicem sonra aradan bi pipi çıkarsa şok olmayalım ne olur ne olmaz 12 yi accık geçsin dedi cumartesi sabahın köründe hoop gidicem...
yaa çok seviyorum sizi ben...
ya kızlar ben yarın doktora randevu aldım tam 12 haftalık olacak inşallah
aslında haftaya gidecektim ama dayanamıyorum hem hemde abimin hanımıda çıtır hamile onunla gideceğiz yarın cinsiyeti belli olur mu acaba çok heyecanladım şimdik :)
aslında haftaya gidecektim ama dayanamıyorum hem hemde abimin hanımıda çıtır hamile onunla gideceğiz yarın cinsiyeti belli olur mu acaba çok heyecanladım şimdik :)
hijyencim ben de kısmetse perşembe gideceğim kontrole kaydirigubbakcemile5
tam 12 haftalık olacak inş.
ikili test yapılacak
ben de çokk heycanlıyım belki cinsiyetini bilem öğrenebilirizz :lepi:
canımcım cinsiyeti belli olabilir,bu doktora göre değişiyo,.mesela ben 13 haftalık oldum,.doktorum bişey söylemedi:sm_confused:
Sinpac kullanıcısından alıntı
Odette,
Sen mart annesi değil misin?
Gülencim de mart annesi...
Senin gibi olan birine anlayış göstermezsen, kendin nasıl hormonların için anlayış bekleyebilirsin diğer insanlardan?
Bir mart annesi olarak bu tutumundan hiç hoşlanmadım, zaten kaç kişiyiz ki mart annesi olarak?
Gülencim adlı arkadaşla aynı ayda doğum yapacağım için ikiyüzlü davranmam mı gerekiyor yani? Aynı hormonlar bende de var ama bu yanlış olduğunu bildiğim bir davranışa destek çıkmamı gerektirmez. İnandığım şeyleri savunurum kusura bakma. Bunun hormonla filan da ilgisi yok, dayanak olarak sürekli onu kullanmamak lazım. Sen arkadaşın tavrını destekleyebilirsin, ben de o tarz düşünce ve davranıştan hoşlanmadığımı söylüyorum hepsi bu.
Arkadaşlar, Odette'nin Gülencim'in konusuna yazdıklarını herkesin okumanısını öneririm...
Vurun kahpeye yapmışlar kıza resmen... Vur Odette vur, benden de vur nasılsa herkes eline geçirecek adam arıyor...
Sinpac kullanıcısından alıntı
Odette,
Sen mart annesi değil misin?
Gülencim de mart annesi...
Senin gibi olan birine anlayış göstermezsen, kendin nasıl hormonların için anlayış bekleyebilirsin diğer insanlardan?
Bir mart annesi olarak bu tutumundan hiç hoşlanmadım, zaten kaç kişiyiz ki mart annesi olarak?
Gülencim adlı arkadaşla aynı ayda doğum yapacağım için ikiyüzlü davranmam mı gerekiyor yani? Aynı hormonlar bende de var ama bu yanlış olduğunu bildiğim bir davranışa destek çıkmamı gerektirmez. ınandığım şeyleri savunurum kusura bakma. Bunun hormonla filan da ilgisi yok, dayanak olarak sürekli onu kullanmamak lazım. Sen arkadaşın tavrını destekleyebilirsin, ben de o tarz düşünce ve davranıştan hoşlanmadığımı söylüyorum hepsi bu.
Arkadaşlar, Odette'nin Gülencim'in konusuna yazdıklarını herkesin okumanısını öneririm...
Vurun kahpeye yapmışlar kıza resmen... Vur Odette vur, benden de vur nasılsa herkes eline geçirecek adam arıyor...
Ya sen ne garip bir insanmışsın!!! Ne yapmaya çalışıyorsun? Buradaki arkadaşları bana karşı kışkırtmaya mı çalışıyorsun? Sana cevap vermekten yoruldum inan ki. Bir daha söylüyorum "babamın oğlu gelse, haksız buluyorsam haksız olduğunu söylerim" umarım anlamışsındır. Çok ayıp bu yaptığın, çok çocukça ve cahilce...
Taburcu canım;
Yanımda ofisimde 5 lt lik bidon su ile dolaşıyorum ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor walla....Tuvaletimi asla bekletmem onun dışında şuan iyiyim gezmek bana yaradı ..5 'er dk dolaşıyorum ve yeniden oturuyorum
amın canım cok sagol allah hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah
İşte ben de hiç hoşlanmadım. Açıkçası, bu kadar kolay ilaç verebilmesi ve sonrasında ilacın içinde yazanlar, güven problemi yarattı bende. Zaten çok zor doktor beğenirim, tam bu iyi demiştim, şimdi bütün dengeler bozuldu. Önümüzde daha uzun bir zaman var, napıyım bilemedim.
nilufersah sakincasi yoksa sen nerde oturuyorsun?