2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi hepiniz iftar sofralarıyla uğraşıyorsunuz. :) İnşallah keyifle yersiniz yemeklerinizi, yedikleriniz bebeklerinize yarar.

Bağsuru olanların hepsine çok geçmiş olsun. Doktorum bana öyle bir şey olursa zeytinyağlı tüket, bir tatlı kaşıyı zeytinyağı iç demişti ama mideniz kaldırırsa.

Sigara içen anneler eminim hepiniz sigaranın düşüklerden, sakat doğumlara, sonrasında bebeklerde astımdan kansere kadar birçok rahatsızlığa neden olduğunu zaten biliyorsunuz. Kendi vücudunuza zarar vermek başka bir şey o masuma zarar vermek başka bir şey. Eşimin ailesinde eşim dışında herkes sigara içiyor. Eşimin ablasının küçük bir kızı var onun yanında içilen sigaralar beni çok üzüyor. O küçücük kız daha 2 yşına ama sigara tutmayı biliyor uzatıp "yak, yak" diyor. Yazık, günah bunun da hesabını vereceğiz.

Kızlar bugün çok zorlandım ne yiyebildim, ne içebildim, tüm gün uyuyup durdum şu anda da gözümü açamıyorum.

Haftasonu sınava girecek herkese başarılar... Pazartesi bana işbaşı var ve hemen bir değerlendirme toplantısı konulmuş, bu bana yapılır mı ya :KK43:

iyi akşamlar arkadaslar
doktordan geldik
belki kız partisini benimle yaparız diye gecirmistim icimden amaaa
bi ERKEK daha yolda:) Allahım saglık sıhhat versin hepimizinkilereee

Gözün aydın canım :) Nilüfer listeyi güncellerse bakalım kaç erkek annesi var. Nilüfere özel mesaj atmayı unutmayın listeyi güncelleyebilsin diye.

merhaba kızlar.amma kaynatmışınız yine.
GELıNCıK001 hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
TABURCU neoldu canım neyin var.?

tesekkur ederim taburcu ve kussebfilal:)
baya bi erkek oldu :) nazlı kızımız kimden olacak diye bende cok merak ettim

bi arkadas hamilelik nasıl gidiyo demis
benim reflüm cok oldugundan fazla istahım yok.. kusmalar ara ara devam ediyor
gecmesini bekliyorum ve diliyorumm Allahımm cok rahat bi hamilelik gecirelimm..

Benimde öncelerde bulantım oluyodu ama bu sıralar yok allaha şükür sadece bel ağrısıyla kasık ağrısı oluyo bide sol kasığıma bazen bir ağrı saplanıyo doktora sorucam gidince çoçuk sağımda büyük ihtimal ondan kaynaklanması mümkün değil inşallah kötü bişey yoktur.

Benimde öncelerde bulantım oluyodu ama bu sıralar yok allaha şükür sadece bel ağrısıyla kasık ağrısı oluyo bide sol kasığıma bazen bir ağrı saplanıyo doktora sorucam gidince çoçuk sağımda büyük ihtimal ondan kaynaklanması mümkün değil inşallah kötü bişey yoktur.

bu ağrıların hepsi normal...ben de var hala doktora sorduğumda dayanılmayacak şekilde değilse problem yok demişti....rahmin büyümesinden kaynalanıyor...bu da her şey yolunda demek :nazar:

merhaba kızlar.amma kaynatmışınız yine.
GELİNCİK001 hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
TABURCU neoldu canım neyin var.?

Bendeki reflü canıma okudu. Sadece uyuduğumda iyiyim. Ne yesem yutamıyorum sonra çok ağrım oluyor. Bugün bir haşlanmış patates, 1-2 dilim ekmek, azıcık peynir yarım kepçe çorba yiyebildim hepsi bu. Su bile içemiyorum tadı zehir gibi buna rağmen şu an midem beni öldürüyor. Yesen bir dert yemesen bir dert. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri canımın çektiği bir şey vardı. Eşim heryerde aradı bulamadı. Bugün bulmuş getirmiş. Tatlı bir şey ağzıma aldığım gibi çıkardım çünkü zehir gibi acıydı :KK43: Eşim çok üzüldü, annemle tadına baktılar, onlar sadece şeker tadı alıyor. Nadiren kendimi iyi hissediyorum.

tesekkur ederim taburcu ve kussebfilal:)
baya bi erkek oldu :) nazlı kızımız kimden olacak diye bende cok merak ettim

bi arkadas hamilelik nasıl gidiyo demis
benim reflüm cok oldugundan fazla istahım yok.. kusmalar ara ara devam ediyor
gecmesini bekliyorum ve diliyorumm Allahımm cok rahat bi hamilelik gecirelimm..

bana herkes erkek diyor ben de öyle tahmin ediyorum ama ikili testi yapan doktor kıza yatkın demişti...belki de benimdir o nazlı kız...3 hafta sonra öğreneceğim inşallah opuyorumnanaktan

bu ağrıların hepsi normal...ben de var hala doktora sorduğumda dayanılmayacak şekilde değilse problem yok demişti....rahmin büyümesinden kaynalanıyor...bu da her şey yolunda demek :nazar:
Canım biliyorum kasık ağrılarım oluyo evet bu rahim büyümesinden ama bu sol kasığımdaki ağrı hamilelikten öncede oluyodu şimdi yine arada olmaya başladı canımı sıktı yani gerçi 2 defa doktora gittim bişey olsa görürdü herhalde.15 eylülde kontrolüm var sorucam bakalım

selam hanımlar
akşam vakti pek kimse kalmamış ama... ben de gündüz okuldan ve uyumaktan giremiyorum foruma :1closedeyes: herkes iyidir umarım....

Seni sormalı sen nasılsın :)

Hemen aklına kötü şey gelmesin doktorla görüşmen ne zaman.

bana herkes erkek diyor ben de öyle tahmin ediyorum ama ikili testi yapan doktor kıza yatkın demişti...belki de benimdir o nazlı kız...3 hafta sonra öğreneceğim inşallah opuyorumnanaktan

Kız erkek hayırlısı olsun canım benim bi kızım var dünya tatlısı ama bazen nedense sinirli oluyorum onuda üzüyorum kendimde sonra ona sesimi yükselttiğim için pişman oluyorum.Hormonlardan kaynaklanıyo herhalde.

Canım biliyorum kasık ağrılarım oluyo evet bu rahim büyümesinden ama bu sol kasığımdaki ağrı hamilelikten öncede oluyodu şimdi yine arada olmaya başladı canımı sıktı yani gerçi 2 defa doktora gittim bişey olsa görürdü herhalde.15 eylülde kontrolüm var sorucam bakalım

Az kalmış sayılır, benim de 12 Eylül ama ben artık dayanamayacağım; yarın gidip doktor bana bir çare diye kapısında ağlasam mı?

Hemen aklına kötü şey gelmesin doktorla görüşmen ne zaman.[/QUOTE]
15 eylülde canım.Kötüyüm demişsin neden dedim hala cevap yazmadın.

anladım ama şimdiye kadar bir şey görmemişlerse önemli bir şey değildir. sıkma canını...benim gebelikle oluşan kocaman 5cm çapında bir kistim vardı...gebelikle oluştu diyorum çünkü hamile kalmadan genel konrol için gittiğimde doktor rahme ve yumurtalıklara bakmış her şey iyi demişti yani o zaman bir şey yoktu...çok şükür zamanla küçülüp kayboldu ki en minik şeyi bile ultrasonda görüyorlar..içini ferah tut hiçbir şey yoktur inşallah ama mutlaka sor yine de....

X