- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.881
Az kalmış sayılır, benim de 12 Eylül ama ben artık dayanamayacağım; yarın gidip doktor bana bir çare diye kapısında ağlasam mı?
Neoldu bitanem neyin var çokmu bulantın oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış sayılır, benim de 12 Eylül ama ben artık dayanamayacağım; yarın gidip doktor bana bir çare diye kapısında ağlasam mı?
bana herkes erkek diyor ben de öyle tahmin ediyorum ama ikili testi yapan doktor kıza yatkın demişti...belki de benimdir o nazlı kız...3 hafta sonra öğreneceğim inşallah opuyorumnanaktan
Kız erkek hayırlısı olsun canım benim bi kızım var dünya tatlısı ama bazen nedense sinirli oluyorum onuda üzüyorum kendimde sonra ona sesimi yükselttiğim için pişman oluyorum.Hormonlardan kaynaklanıyo herhalde.
Kız erkek hayırlısı olsun canım benim bi kızım var dünya tatlısı ama bazen nedense sinirli oluyorum onuda üzüyorum kendimde sonra ona sesimi yükselttiğim için pişman oluyorum.Hormonlardan kaynaklanıyo herhalde.
anladım ama şimdiye kadar bir şey görmemişlerse önemli bir şey değildir. sıkma canını...benim gebelikle oluşan kocaman 5cm çapında bir kistim vardı...gebelikle oluştu diyorum çünkü hamile kalmadan genel konrol için gittiğimde doktor rahme ve yumurtalıklara bakmış her şey iyi demişti yani o zaman bir şey yoktu...çok şükür zamanla küçülüp kayboldu ki en minik şeyi bile ultrasonda görüyorlar..içini ferah tut hiçbir şey yoktur inşallah ama mutlaka sor yine de....
Bendeki reflü canıma okudu. Sadece uyuduğumda iyiyim. Ne yesem yutamıyorum sonra çok ağrım oluyor. Bugün bir haşlanmış patates, 1-2 dilim ekmek, azıcık peynir yarım kepçe çorba yiyebildim hepsi bu. Su bile içemiyorum tadı zehir gibi buna rağmen şu an midem beni öldürüyor. Yesen bir dert yemesen bir dert. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri canımın çektiği bir şey vardı. Eşim heryerde aradı bulamadı. Bugün bulmuş getirmiş. Tatlı bir şey ağzıma aldığım gibi çıkardım çünkü zehir gibi acıydı Eşim çok üzüldü, annemle tadına baktılar, onlar sadece şeker tadı alıyor. Nadiren kendimi iyi hissediyorum.
Hadi hayırlısı canım, Allah gönlüne göre versin. Keşke ben gittiğimde hemen öğrensem zaten hiç sabrım yok. Kız erkek farketmez hemen belli etsin kendini, sonra ismiyle çağırayım onu.
Sağolun yaa içim rahatladı biraz.Tövbe yarabbim her hamileliğimde bir sorun oluyo nedense kızımda 16 haftalık down sendromu olabilir demişlerdi allaha çok şükür sağlılıklı oldu.Bunda SAT uyumsuz solda ağrı 15 eylülde ense kallınlığı ölçülecek inşallah bir sorun çıkmaz ha bide bu gebeliğimde testlerde tsh düşük çıktı guatr olabilir dedi buyur burdan yak yani
valla kussebfinal bir çoğumuzun başına gelebilio heralde bu, aniden bozulan sinirler filan. insallah bu hormonal denge etrafı kırıp geçirmeden normale döneriz:)
bu arada bir arkadaş tavsiye etmişti, reflü sorunu da bende yıllardır var. bulantı başladığında sadece bir kaşık süt iç bi süre bekle demişti. çoğu zaman bende işe yarıyor.
kızlar bişey daha demeden geçemeyeceğim, maşallahınız var ne kadar hızlı ilerliyor forum ya. takip etmek imkansız.:)
Yok yazmıştım arada kaynamış :)
Yok yazmıştım arada kaynamış :)
Ben hamilelikte daha bir mülayim oldum sanırım. Normalde herkesin sinirini bozacak kadar müdahaleci ve sinirliyim. Her yere laf yetiştiririm, paldır küldür konuşurum. Eşimde diyor. Pek çıtım çıkmıyor, yüzümde genelde bir tebessüm cicibiri oldum sanırım. Ters etki yapıyor olabilir mi.
Ben 3 senedir reflü hastasıyım. Süt laktozsuz olmadıkça beni öldürüyor.
kussebfinal bu arada ağrıların için sıkma canını. ultrasonda zaten takip ediolar. hatta şöle bişey benim böbrekte 15 gün önce 9 cmlik bi kist buldular. yani rahatsızlığın olmamasına rağmen kaçmıo bişey gözlerinden:) içini ferah tut, iyi düşün.
Sağolasın canım allah yardımcımız olsun.Sanada geçmiş olsun allahtan erken farkedilmiş şanslıymışın
sağol canım ben iyiyim ama çok uyuyorum çalışmaya başladım şimdilik kısa süreli gidip geliyorum ama ilk haftalarda düşük tehlikesi geçirdiğimiz için yol konusunda endişeliyim...dediğin gibi ben de hemen öğreneyim istiyorum ama ablamın kızı 5.ayda göstermişti...hiç belli olmuyor ne yapacakları....senin isimler hazır galiba...inşallah en yakın zamanda ismiyle çağırmaya başlarsın :)
İnşallah canım. Ağrıya dayanamıyorum sanırım canım çok tatlı.Ya o acı hissi bendede vardı bikaçgündür neolduysa geçti sanki.Neyesem saman gibiydi hani grip olursunda hiçbişeyin tadını alamazsın aynen öyle.Canım yemek yemek bile istemiyodu zaten tavuğa ve etede tiksindim.İnşallah biran önce geçer canım vardır bir hal çaresi
çok güzel bi etki olmuş, hepimizin başına böylesi:)
neyse güzel anneler ben kaçtım eşim surat asmaya başladı sıkıldı galiba...herkese iyi geceler :)[/QUOT
iyi geceler canım müsadenizle bene çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın biliyomusunu benim minik artık pıt pıtlıyor.öptüm kızlar
kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden