- 21 Ocak 2009
- 151
- 0
- 50
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.901
Çok teşekkür eder,m TABURCU hoşbuldumm bu sefer inşallah herşey güsel olacak bir sürü ilaç alıorum sanırım doğru yoldayız doktorum öyle söylüyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LIMBURG yapalım valla kutlamayı ilk nazlı kızımız haketti. kaydirigubbakcemile3
herkes dagilmis, tek basinayim yine mafoldumben gecmisi okudum.
YUMURTA, SÜT, YOĞURT VB tüketemeyenleriniz varmis. fakat bunlara su an cok ihtiyaciniz var, sadece vitaminlerle olmaz ki!
size bir tarif vereyim, bundan yapin, inanilmaz kolay ve pratik. ister peynir surun, ister recelle balla tüketin, ama yiyin!
PANCAKE
1yumurta
1bardak süt / veya laktaz süt
1bardak un / veya kepekli un
1çorba kasigi toz şeker / veya esmer seker
1cay kasigi tereyağ / veya siviyağ
cok az tuz
arzu eden icin cok az vanilya
bu kadar. hepsini elinizde cirpiciyla bile cirpabilirsiniz. kucuk bir teflon tavayi hic YAĞ SURMEDEN isitin, karisimdan bir kepce kadar dokun. tavayi hafice sallayin, yusyuvarlak yayilsin iyice. 1 dak sonra tersini cevirin. 2 dakika surmez 1 tanesinin pismesi. 6-8tane cikar. kahvaltida ikindide yiyin. Afiyet seker..:ecrin_bebek:
ben çıkıyom dayanamıycam herkese hayırlı geceler benim için dua edin
günaydın kızlar.1 haftadır kanamam yok çok şükür.bundan sonra da olmaz inşallah.dua edin bana.iyi haftasonları herkese...
ınşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. Bugün ben de Esk.e gidiyorum. Özledim memleketimi. kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar.1 haftadır kanamam yok çok şükür.bundan sonra da olmaz inşallah.dua edin bana.iyi haftasonları herkese...
Kızlar bi bakın bakalım bebeklerimizin cinsiyeti tutacak mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...siyet-tahmininde-eglenceli-puf-noktalari.html
Bütün belirtiler bana kız diyo .. Gönlümden geçen de o olduğu için mi acep?? kaydirigubbakcemile3
Kızlar bi bakın bakalım bebeklerimizin cinsiyeti tutacak mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...siyet-tahmininde-eglenceli-puf-noktalari.html
Bütün belirtiler bana kız diyo .. Gönlümden geçen de o olduğu için mi acep?? kaydirigubbakcemile3
her ne kdr dr erkek dedi isede burda yazanlara göre benimki kıza benziohihoyyyt
kızlar yhaa benim başım dün öğlen ağrımaya başladı ve hala dvm edio.minoset hiç bi işe yaraamdığı için içmiorum(geçen denemiştim kesmedi)sanki beynimde kocaman bi damar atıyo nasıl zonkluo anlatamam senağlama
benimde ikiside kız görünüyo hadi inşallah:Saruboceq:
herkese merhabalar kizlar insallah herkesin keyfi yerindedir
Merhaba kızlar bugün açıköğretim sınavım var öğleden sonra ve akşamada abimleri iftara davet ettim bugün sınav olduğunu unutmuşum mafoldumben
Neyse herşeyi hazırladım sayılır ama şimdiden yoruldum da dua edin bana e mi cici annişler...
Hoşcakalın...
Merhaba kızlar bugün açıköğretim sınavım var öğleden sonra ve akşamada abimleri iftara davet ettim bugün sınav olduğunu unutmuşum mafoldumben
Neyse herşeyi hazırladım sayılır ama şimdiden yoruldum da dua edin bana e mi cici annişler...
Hoşcakalın...
İnşallah canım öncelikle sağlıklı, hayırlı sonra da kız olr bebişlerimiz kaydirigubbakcemile3Minoseti doktor bana da vermişti. Günde 3 kez kullan. 3 günden fazla da kullanma demişti.
Bi de çok fazla baş ağrısı Allah korusun yüksek tansiyonun belirtisi olabilirmiş.
Tansiyonunu ölçtürsen??