2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür eder,m TABURCU hoşbuldumm bu sefer inşallah herşey güsel olacak bir sürü ilaç alıorum sanırım doğru yoldayız doktorum öyle söylüyorr

herkes dagilmis, tek basinayim yine mafoldumben gecmisi okudum.
YUMURTA, SÜT, YOĞURT VB tüketemeyenleriniz varmis. fakat bunlara su an cok ihtiyaciniz var, sadece vitaminlerle olmaz ki!
size bir tarif vereyim, bundan yapin, inanilmaz kolay ve pratik. ister peynir surun, ister recelle balla tüketin, ama yiyin!

PANCAKE
1yumurta
1bardak süt / veya laktaz süt
1bardak un / veya kepekli un
1çorba kasigi toz şeker / veya esmer seker
1cay kasigi tereyağ / veya siviyağ
cok az tuz
arzu eden icin cok az vanilya

bu kadar. hepsini elinizde cirpiciyla bile cirpabilirsiniz. kucuk bir teflon tavayi hic YAĞ SURMEDEN isitin, karisimdan bir kepce kadar dokun. tavayi hafice sallayin, yusyuvarlak yayilsin iyice. 1 dak sonra tersini cevirin. 2 dakika surmez 1 tanesinin pismesi. 6-8tane cikar. kahvaltida ikindide yiyin. Afiyet seker..:ecrin_bebek:

herkes dagilmis, tek basinayim yine mafoldumben gecmisi okudum.
YUMURTA, SÜT, YOĞURT VB tüketemeyenleriniz varmis. fakat bunlara su an cok ihtiyaciniz var, sadece vitaminlerle olmaz ki!
size bir tarif vereyim, bundan yapin, inanilmaz kolay ve pratik. ister peynir surun, ister recelle balla tüketin, ama yiyin!

PANCAKE
1yumurta
1bardak süt / veya laktaz süt
1bardak un / veya kepekli un
1çorba kasigi toz şeker / veya esmer seker
1cay kasigi tereyağ / veya siviyağ
cok az tuz
arzu eden icin cok az vanilya

bu kadar. hepsini elinizde cirpiciyla bile cirpabilirsiniz. kucuk bir teflon tavayi hic YAĞ SURMEDEN isitin, karisimdan bir kepce kadar dokun. tavayi hafice sallayin, yusyuvarlak yayilsin iyice. 1 dak sonra tersini cevirin. 2 dakika surmez 1 tanesinin pismesi. 6-8tane cikar. kahvaltida ikindide yiyin. Afiyet seker..:ecrin_bebek:

bende varım canım uyku gözlerimden akıyo ama genede bakmadan edemedim geçmişi fazla okuyamadım tarifini en kısa sürede deniycem

efecrin çok sevindim bende bugün eskişehire gidicem doktoruma test için inşallah iyi haberlerle dönerim bakarsınız kız haberi benden çıkar
yeni arkadaşlar hoş geldiniz sınavı olan arkadaşlar hepinize başarılar

günaydın kızlar.1 haftadır kanamam yok çok şükür.bundan sonra da olmaz inşallah.dua edin bana.iyi haftasonları herkese...

ınşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. Bugün ben de Esk.e gidiyorum. Özledim memleketimi. kaydirigubbakcemile2

Günaydın Canan, memleketine gideceğin için de gözün aydın.

günaydın kızlar.1 haftadır kanamam yok çok şükür.bundan sonra da olmaz inşallah.dua edin bana.iyi haftasonları herkese...

Günaydın bery, sana da kanaman olmadığın için gözün aydın. ınşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamazsın.

Kızlar bi bakın bakalım bebeklerimizin cinsiyeti tutacak mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...siyet-tahmininde-eglenceli-puf-noktalari.html
Bütün belirtiler bana kız diyo .. Gönlümden geçen de o olduğu için mi acep?? kaydirigubbakcemile3

her ne kdr dr erkek dedi isede burda yazanlara göre benimki kıza benziohihoyyyt

kızlar yhaa benim başım dün öğlen ağrımaya başladı ve hala dvm edio.minoset hiç bi işe yaraamdığı için içmiorum(geçen denemiştim kesmedi)sanki beynimde kocaman bi damar atıyo nasıl zonkluo anlatamam senağlama

Merhaba kızlar bugün açıköğretim sınavım var öğleden sonra ve akşamada abimleri iftara davet ettim bugün sınav olduğunu unutmuşum mafoldumben

Neyse herşeyi hazırladım sayılır ama şimdiden yoruldum da dua edin bana e mi cici annişler...:emir_bebek:

Hoşcakalın...

her ne kdr dr erkek dedi isede burda yazanlara göre benimki kıza benziohihoyyyt

kızlar yhaa benim başım dün öğlen ağrımaya başladı ve hala dvm edio.minoset hiç bi işe yaraamdığı için içmiorum(geçen denemiştim kesmedi)sanki beynimde kocaman bi damar atıyo nasıl zonkluo anlatamam senağlama

İnşallah canım öncelikle sağlıklı, hayırlı sonra da kız olr bebişlerimiz kaydirigubbakcemile3Minoseti doktor bana da vermişti. Günde 3 kez kullan. 3 günden fazla da kullanma demişti.
Bi de çok fazla baş ağrısı Allah korusun yüksek tansiyonun belirtisi olabilirmiş.
Tansiyonunu ölçtürsen??

benimde ikiside kız görünüyo hadi inşallah:Saruboceq:

Oh ohhh... Maşallah canım.. Bi de Mart ayında bütün bebekler erkek diyolardı... İnşallah rabbim gönlümüze göre verir..

herkese merhabalar kizlar insallah herkesin keyfi yerindedir

Günaydın canım... Keyfimiz yerine geldi valla bebeklerimizin kız olacağını öğrendik.. kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar bugün açıköğretim sınavım var öğleden sonra ve akşamada abimleri iftara davet ettim bugün sınav olduğunu unutmuşum mafoldumben

Neyse herşeyi hazırladım sayılır ama şimdiden yoruldum da dua edin bana e mi cici annişler...:emir_bebek:

Hoşcakalın...

Allah kolaylık versin canım. Önce sınavda, sonra misafirde.. Dualarımız seninle..

Hoşcakalın...

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım,,inşallah bir yaramazlık yoktur...

gelinçik çanım erkekmiş galiba bebiş hayırlı olsun...ilk kız kimden geleek açaba,ay hep erkekmi olçaklar yoksa...

hijyenim başarılar dilerim inşallah güzel geçer sınavın...

İnşallah canım öncelikle sağlıklı, hayırlı sonra da kız olr bebişlerimiz kaydirigubbakcemile3Minoseti doktor bana da vermişti. Günde 3 kez kullan. 3 günden fazla da kullanma demişti.
Bi de çok fazla baş ağrısı Allah korusun yüksek tansiyonun belirtisi olabilirmiş.
Tansiyonunu ölçtürsen??

saol gzl dileklerin için amiiinn.yok minoset istemiom o benim ağrımı kesmio.tansiyonumda aksine düşük.ayh yaaa ndn böleim anlamıom ki

ya bide ben bu ramazan kimsei iftara dvt etmiom evime ayıpmı ediom bilmiom ama kendiem bilem ymk hazırlayamıomki.hem iş hem gebelik bu sene yatıştayım(abartıom galiba)

X