2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offff... Seninki bi dert, benimki başka bi dert...
Ne geliyosa başımıza, bunların sülalesinden geliyor...

Canım hoşgeldin...
Bugün ben de artık konuşmayacam, kendi kendimi sinirlendirmekten başka bir işe yaramıyor...

SıMENAY maşallah kızın kocaman olmuş. benim cadı hala ufak tefek. mamaya alıştı bu aralar. sadece geceleri emiyor. gerçi bugün 3 kez emzirmeyi başarım. benimki de toparlar herhalde. iklim çok şeker olmuş

Evet canım İklim, nerde yayınlayacak bu slaytı hanife, kişiye özel mi yoksa hepimizin toplu resimleri mi olacak?

Canım merhaba, İklim kocaman oldu yaa, senin kızda toplar merak etme, benim kız emmeyi tamamen bıraktı, önceleri sadece gece emiyordu aynı senin kız gibi, şimdi uyurken yalancı meme gibi emiyor artık, bende yavaş yavaş ek gıdalara başladım emmeyi bıraktı diye..

Bosnacım, boşver yaa, kendimizi yıpratmaktan başka bişey değil bu yaptığımız, haa dertleşmek istiyorsan dilediğin kadar yaz, seve seve dert ortağın oluruz, ama biz ne yaparsak yapalım onlar bildiklerini okumaya devam ediyor, biz yıprandığımızla kalıyoruz.

benim eşim çok dolduruşa gelio bunun farkında olmuyo diyorum kabul etmio inanmıyoo hep senin ailen benim ailem tartışması yapıoo

Canım 430 cc falan çıkıyordu günde, ama iki gündür 330'u geçemiyorum.
İşim de çok, yeterince sağamıyorum, ondan mı oluyor bilmiyorum ki...
1,5 saatte sağacak vakit nerdeee

Kızlar bebeĞİm 30 cc karpuz suyunu hemen İÇİyor Çok sevİyor bİ zararı varmıdırkİ ne kadar İÇİrsemkİ

Canım karpuzun içindeki şeker oranı yüksek olduğu için pek önermiyorlar diye biliyorum ben.

Hepsini kesiceeemmm klava:

erkekler hep aynılar zaten..birde evleninçe nedense aileleri daha bi kıymetli oluyor..bende 2 gündür aram nane eşimle...hep aynı şeyler çoook sıkıldım ondan artık...
yumurta vermiem zaten daha..internette 4-6 beslenme taplolarına bakıyorum hep kahvaltı karışımı verdirmiyorlar..bizim dr başla dedi,,,anlamıyorum..neden başlattıki?...ben büyüğündede 6 ayda başlamıştım o karışıma...dr yede sordum ben büyükte 6 ayda başlamıştım ama diye..oda başla sen bişey olmaz dedi..çoçuk hiç sevmiyor zaten onu...bu sefer başka dr ye götüreeğim ben...bi dr yi tutturamadık zaten..erol çoçuğun siğortasını işletse mediçanada ali bey var ona götüreeğim çok iyi..büyüğüne ona götürüyorum..ssk sız muayene üçreti 110 tl idi son gittiğimde..aşılar falanda çok pahalı bekliyorum siğortasını yapsın diye...saçma sapan şeylerle uğraşıyor bi bunu yaptıramadı...

kızlar süt sağma makinesi mi alsam acaba. şakır şakır sütüm yok ama en azından gündüzleri sağıp vereyim. ne dersiniz. ve hangi marka kullanıyorsunuz.

benim eşim çok dolduruşa gelio bunun farkında olmuyo diyorum kabul etmio inanmıyoo hep senin ailen benim ailem tartışması yapıoo

bu senin ailen benim ailem tartışası bizde hiç bitmez...o konu etmez çünkü benimkiler hiç yük olmazlar bize,artı yardımları çok olur..onunkilerse para yolma derdinde..yazlıktan gelirken kara yolundan geldik..bursada kayınvalidemlere uğradık..sağolsunlar el gibi gelmişlerdi doğumda,kayınvalidem geldi 1 gee kaldı bir çeyrek taktı gitti..kayınpeder gelmedi bile şu zmana kadar ..arayıp sormazlarda...kayınvalide yine ilgilide kayınpeder yüzüne bile bakmadı doğru düzgün bebeğin..neden biliyormusunuz bana benziyor çünkü.görümemlerde ordaydı onlarda tutturmuş abisine benzeyeme başlamış bu k güzel olmuş diye..eray koama benziyorya akılları sıra buda bize benziyor demeye getiriyorlar....benim koçamda bu kadar aptal işte...hala onların bir dediklerini iki etmez..bana gelinçe ya işten ayrılırsam bahaneleri uydurur..onlara gelinçe saçar....ta sonunda bir gün onu anasının babasının yanına postalıyaçağım ya ne gün bilmiyorum..böyle için kabarmış durumda..şöyle kavga çıkarayımda döküvereyim içimdekileri diyorum ama adam ne zaman sataşsam alttan alıyor kavga büyümüyor..biliyor işi nereye çıkaraçağımı o yüzden..

öff bir çırpıda anlattım size...
bu sıralar herkes dertli anlaşılan...

kızlar süt sağma makinesi mi alsam acaba. şakır şakır sütüm yok ama en azından gündüzleri sağıp vereyim. ne dersiniz. ve hangi marka kullanıyorsunuz.

Ben Avent kullanıyorum, çok memnunum.
Ondan önce Medela Mini aldım, benim işime yaramadı ama ondan da çok memnun olan arkadaşlarım var canım.
E-bebek mağazasında deneyerek alabiliyorsun, mümkünse öyle bir yerden al.
Her pompa her göğüse uygun olmayabiliyor çünkü...

bede medela swing var(elektirikli)...20 gün kullandım sadee sütüm kesildiği için..ama çok güzel sağıyordu...fazla seside yok öyle..

Evi aradım şimdi, Doruk nasıl diye...
Annem çıktı, ses berbat...
Doruk iyi ama ben çok daraldım artık dedi.
Kimbilir ne oldu yine
Akşam eve gidip ne dinleyecek, ne sinirlenecek, ne de çözecek gücüm var...
Çok yoruldum kızlar, ruh halim hiç iyi değil, belki de ondan azalıyor sütüm ((

olabilir çanım psikoloji sütü çok etkiliyor..aslında annenin evi yakınsa evinde baksa doruğa daha iyi olmazmı?

amann ne alıp veremedikleri var bunları gelinlerle oğlunuzu çok seviyodunuz o zaman niye kıçınızı yırtıpevlendirmeye çalıştınız zorla aldık sanki oğullarını bende evi taşıycm kayınvalidemin yanından gidiyorum dün bana sen benim oğlumunu götürüyon senin oğlun da 2 yaşına gelsin sen çalış ben alcam torunumu benim evim yok ya ben eşşek gibi çalışıp para toplayıp ev alcam s.... ordan bok çalışırım bende dedim ki al oğlunu zorla tutan yok sen al oğlunu dedimmbenim oğlum yetiyo hem ben oğluma kendim bakcam kimseye vermiyorum dedim uyusss karı

ah canım sorma ben sezeryan yaptım altım bezlendi kalkamadıgım için dogal olarak kayınvalidem annemlere siz gidin ben kalayım dedi bende yok anne sen git benim annem kalsın altım bezlenio ben rahat edemem dedim gitti dahada gelmedi bide eşime beni kesmiş ailemi kesmiş beni sokmadılar yok bu benimde torunum falan die eşimle hastaneden çıkmadan başladı tartışmalar.eve gelicem kayıvalidem ben gelim bakayım bile demedi 9 yaşında bi kaynım var aaa ben gelemem onun okulu var dedi gelmedi ben annemlerle aynı apartmanda oturuyorum apartman bizim annemde eşime dedi oğlum annemm kendi evinde gidin baldızınla eşine yatak yapın bebeğin hamagını yukarı çıkartın dedi annem 40 gün baktı banada kızımada bu kırk gün içinde ben eşimle hep kavga ettim kayınvalidem kayınpederim hep doldurdu hem benim hem ailemin üstüne saldı eşimi oda saf yalan söylediler onlara inandı şimdi ailem ve eşim çok mesafeli yaklaşık 4 aydır annem babam ve ablam evime gelmio bi üst katta olmalarına rağmen ben yukarı çıkınca eşimle kavga ediyoruz her hafta sonu istanbula kayınvalidemlere gidiyoruz ne giydirirsem giydireyim kayınvalidem bu çocugu sıkıo çıkart şunu die emir verio duymamazlığa veriyorum eşim gelip kendi çıkartıo ben artık dayanamıyorum boşanmayı düşünüyorum ama eşimide çok seviyorum lohusayken eşimin annesi ve babası bana aileme hakaret etti eşim hiç bişi demedi sadece senin ailende bana sen çocuğa sahip çıkmamak için çıkartıosan kavgayı biz alırız üstümüze dedi hep kendi ailesini ve kendini haklı görüyo benim ailem ve ben hep haksıızız eşime göre annesi piskolojikman rahatsız bi kişilik 9 yaşındaki kaynımı çok fena dövüyo nedensiz yere canı sıkılıo alıo dövüyo eşimde dioki sen kızımızı annene bırakıyorsun buda benim annem bırakıcaksın ben bırakmak istemiyorum diyince ozaman kendi annenede bırakmıcaksın dio napıcam bilmiyorum offff bunalıma girdim durmadan ağlıom

benim kayınvalidem onlara gidince bizi birlikde yatırmamak için elinden geleni yapıo saf eşmde benle yatmıo kaynımla yatıoo ben amele gibi kalıyorum ortada...

evi uzakta tuttum biraz her iki tarafada annme kayınvalidem yok biz gelemeyiz oraya çok uzaksınız bişe olursa nasıl yetişceğiz size sen evde bayılırsın çocuğa bişi olur nasıl gelceğiz sanki annemhergün geliiyoda buraya oturduğum eve 2 araç değiştirerek geliyodu yok burası uzak falan şimdi ordan tuttum annemlerin evinden bi otobüsle gelcek taşıncağım eve sadece yarım saat yada 1 saat sürcek mesafe neyse şimdi annemses çıkarmıyo annemin komşusu yok orası çok uzak nasıl gidip gelcek pahalı da tutmuş 550 kira 6 da aydat nesi pahalı merkezdeki evler 750 den başlıyo onlarda bişiye benzemiyo ayyy sapıtcam artık kayınvalidem de benden kaçıyonuz konuşp duruyo ya kiimse demiyo ki hatice allah senden razı olsun 1.5 senedir bu göt kadar evde oturdun bana yakındın eşyalarının bi kısmı bende onu bile kabul ettin eşyalarını kullanamadın isediğin gibi yeni evlisin eşinlezaman geçiin yalnız kalın artık demiyo herkes kendini düşünüyo

aynen canım sanki bizimkileri anlatyorsun snin ki yine çeyrek takmış bizde o da yok! el el üstüne elde baş üstüne gidip geliyor burda kalan torununun harçlığını ihmal etmiyor ama!
bnde kawga edip içimi dökiym dediğimde benim çingene kocam olayı dahada büyütüyor ben işittiğim küfürlerle kalıyorum çok küfür etmeye başladı çok kırıcı oldu resmen sallantıda ewliliğimiz ama beni tehdit ediyor ayrılık yok ölüm war demeye getiriyo... çok yoruldum

az önce mesaj attım uzaklaşmak istiyorum bi süre yoksa olmayacak bu iş dedim...

bncede kahwaltı için erken gibime geliyor
ali şal değil mi bizimde ilk muayenemizi o yapmış ben pek bilmiyorum nasıl bir adam giderim ama bana uzak klıyor karşısı burda kine sırf yakın die gidiyorum yürüme mesafesi..
ne kadar sgk çocuk muayene?

hasret dua ediyom canım
isyankar olmak istemiyorum allaha sığınıyorum böyle bi günde açılan elleri geri çewirmez rabbim.. ona hidayet eylesin bana sabır wersin.. ya da bi şekilde beni we yawrumu kurtarsın!
Ne mesajı atacak benimde haberim yok Hasret, bana da söyleyin :))

kız slayt yapeyozya onu diorum sen resim gönderdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…