- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.361
korkuyor belliki..odanızda gece lambası yakın mutlaka we uyandığında hemen ona görünüp kucağına alıp sar sarmala bi süre bu ona güwende olduğu hissi werecektir
bnm ewimde ki huzuırsuzluk şuan dorukta kocamla konuşmuyoruz konuşmayıda düşünmüyorum, dün msj attım bn senin sülalenin beli doğrulsun die burda karnım burnumdayken lohusayken we şimdide küçücük bebemle eziyet çekmedim yazdım o da aradı çok kawga ettik.. beni bırakacağını bilsem şuan çekip gidicem o derece..
bu gün konuşucam beni tatile göndersin yada kendinden uzak olacak herhangi bir yere...
ewet fena şekilde bizdede war.. cengizi tanıyamıyorum artık.. dün gece o kadar doldum ki bebeğimin doğmasının hayatta yaptığım en büyük hata olduğunu bile düşündüm:çok üzgünüm:
yoğurt değilde yumurta yapmış olabilir canım:uhm:
Bosnacım, dertlenmişsin yine, kıyamam sanaaa, bende çok dertliyim bu aralar yine kaynanatör konusunda ama hiç açmayacam bu konuyu artık, bugun güzel şeylerden bahsetmek istiyorum, bu arada herkesin kandilini kutlarım canlarım..
aayyy canım bu resimdeki İklim bebek miii çook değişmiş ilk doğduğu hali ile eser yokk
canım Hanife arkadaşımız slayt hazırlıyo tüm bebeklerin resimlerini koyucak
sende gönder ilk doğduğu resim şimdiki hali ve ikinizin resmi..adını soyadını yaz bebeğin adını ve doğum tarihini yza hanifeturkyilmaz@gmail.com adresine gönder
SİMENAY maşallah kızın kocaman olmuş. benim cadı hala ufak tefek. mamaya alıştı bu aralar. sadece geceleri emiyor. gerçi bugün 3 kez emzirmeyi başarım. benimki de toparlar herhalde. iklim çok şeker olmuş
daha sık sağ canım 1,5 saatte 1 çıkmasada sağ...vücudu daha sık süt yapması için uyar
günde ne kadar çıkıyo Burcu???
aayyy canım bu resimdeki İklim bebek miii çook değişmiş ilk doğduğu hali ile eser yokk
canım Hanife arkadaşımız slayt hazırlıyo tüm bebeklerin resimlerini koyucak
sende gönder ilk doğduğu resim şimdiki hali ve ikinizin resmi..adını soyadını yaz bebeğin adını ve doğum tarihini yza hanifeturkyilmaz@gmail.com adresine gönder
Kızlar bebeĞİm 30 cc karpuz suyunu hemen İÇİyor Çok sevİyor bİ zararı varmıdırkİ ne kadar İÇİrsemkİ
Bosnacım, boşver yaa, kendimizi yıpratmaktan başka bişey değil bu yaptığımız, haa dertleşmek istiyorsan dilediğin kadar yaz, seve seve dert ortağın oluruz, ama biz ne yaparsak yapalım onlar bildiklerini okumaya devam ediyor, biz yıprandığımızla kalıyoruz.
ewet fena şekilde bizdede war.. cengizi tanıyamıyorum artık.. dün gece o kadar doldum ki bebeğimin doğmasının hayatta yaptığım en büyük hata olduğunu bile düşündüm:çok üzgünüm:
yoğurt değilde yumurta yapmış olabilir canım:uhm:
benim eşim çok dolduruşa gelio bunun farkında olmuyo diyorum kabul etmio inanmıyoo hep senin ailen benim ailem tartışması yapıoo
kızlar süt sağma makinesi mi alsam acaba. şakır şakır sütüm yok ama en azından gündüzleri sağıp vereyim. ne dersiniz. ve hangi marka kullanıyorsunuz.
Evi aradım şimdi, Doruk nasıl diye...
Annem çıktı, ses berbat...
Doruk iyi ama ben çok daraldım artık dedi.
Kimbilir ne oldu yine
Akşam eve gidip ne dinleyecek, ne sinirlenecek, ne de çözecek gücüm var...
Çok yoruldum kızlar, ruh halim hiç iyi değil, belki de ondan azalıyor sütüm((
bu senin ailen benim ailem tartışası bizde hiç bitmez...o konu etmez çünkü benimkiler hiç yük olmazlar bize,artı yardımları çok olur..onunkilerse para yolma derdinde..yazlıktan gelirken kara yolundan geldik..bursada kayınvalidemlere uğradık..sağolsunlar el gibi gelmişlerdi doğumda,kayınvalidem geldi 1 gee kaldı bir çeyrek taktı gitti..kayınpeder gelmedi bile şu zmana kadar ..arayıp sormazlarda...kayınvalide yine ilgilide kayınpeder yüzüne bile bakmadı doğru düzgün bebeğin..neden biliyormusunuz bana benziyor çünkü.görümemlerde ordaydı onlarda tutturmuş abisine benzeyeme başlamış bu k güzel olmuş diye..eray koama benziyorya akılları sıra buda bize benziyor demeye getiriyorlar....benim koçamda bu kadar aptal işte...hala onların bir dediklerini iki etmez..bana gelinçe ya işten ayrılırsam bahaneleri uydurur..onlara gelinçe saçar....ta sonunda bir gün onu anasının babasının yanına postalıyaçağım ya ne gün bilmiyorum..böyle için kabarmış durumda..şöyle kavga çıkarayımda döküvereyim içimdekileri diyorum ama adam ne zaman sataşsam alttan alıyor kavga büyümüyor..biliyor işi nereye çıkaraçağımı o yüzden..
öff bir çırpıda anlattım size...
bu sıralar herkes dertli anlaşılan...
aynen canım sanki bizimkileri anlatyorsun snin ki yine çeyrek takmış bizde o da yok! el el üstüne elde baş üstüne gidip geliyor burda kalan torununun harçlığını ihmal etmiyor ama!bu senin ailen benim ailem tartışası bizde hiç bitmez...o konu etmez çünkü benimkiler hiç yük olmazlar bize,artı yardımları çok olur..onunkilerse para yolma derdinde..yazlıktan gelirken kara yolundan geldik..bursada kayınvalidemlere uğradık..sağolsunlar el gibi gelmişlerdi doğumda,kayınvalidem geldi 1 gee kaldı bir çeyrek taktı gitti..kayınpeder gelmedi bile şu zmana kadar ..arayıp sormazlarda...kayınvalide yine ilgilide kayınpeder yüzüne bile bakmadı doğru düzgün bebeğin..neden biliyormusunuz bana benziyor çünkü.görümemlerde ordaydı onlarda tutturmuş abisine benzeyeme başlamış bu k güzel olmuş diye..eray koama benziyorya akılları sıra buda bize benziyor demeye getiriyorlar....benim koçamda bu kadar aptal işte...hala onların bir dediklerini iki etmez..bana gelinçe ya işten ayrılırsam bahaneleri uydurur..onlara gelinçe saçar....ta sonunda bir gün onu anasının babasının yanına postalıyaçağım ya ne gün bilmiyorum..böyle için kabarmış durumda..şöyle kavga çıkarayımda döküvereyim içimdekileri diyorum ama adam ne zaman sataşsam alttan alıyor kavga büyümüyor..biliyor işi nereye çıkaraçağımı o yüzden..
öff bir çırpıda anlattım size...
bu sıralar herkes dertli anlaşılan...
bncede kahwaltı için erken gibime geliyorerkekler hep aynılar zaten..birde evleninçe nedense aileleri daha bi kıymetli oluyor..bende 2 gündür aram nane eşimle...hep aynı şeyler çoook sıkıldım ondan artık...
yumurta vermiem zaten daha..internette 4-6 beslenme taplolarına bakıyorum hep kahvaltı karışımı verdirmiyorlar..bizim dr başla dedi,,,anlamıyorum..neden başlattıki?...ben büyüğündede 6 ayda başlamıştım o karışıma...dr yede sordum ben büyükte 6 ayda başlamıştım ama diye..oda başla sen bişey olmaz dedi..çoçuk hiç sevmiyor zaten onu...bu sefer başka dr ye götüreeğim ben...bi dr yi tutturamadık zaten..erol çoçuğun siğortasını işletse mediçanada ali bey var ona götüreeğim çok iyi..büyüğüne ona götürüyorum..ssk sız muayene üçreti 110 tl idi son gittiğimde..aşılar falanda çok pahalı bekliyorum siğortasını yapsın diye...saçma sapan şeylerle uğraşıyor bi bunu yaptıramadı...
isyankar olmak istemiyorum allaha sığınıyorum böyle bi günde açılan elleri geri çewirmez rabbim.. ona hidayet eylesin bana sabır wersin.. ya da bi şekilde beni we yawrumu kurtarsın!hasret dua ediyom canım
Ne mesajı atacak benimde haberim yok Hasret, bana da söyleyin :))