- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.361
korkuyor belliki..odanızda gece lambası yakın mutlaka we uyandığında hemen ona görünüp kucağına alıp sar sarmala bi süre bu ona güwende olduğu hissi werecektir
bnm ewimde ki huzuırsuzluk şuan dorukta kocamla konuşmuyoruz konuşmayıda düşünmüyorum, dün msj attım bn senin sülalenin beli doğrulsun die burda karnım burnumdayken lohusayken we şimdide küçücük bebemle eziyet çekmedim yazdım o da aradı çok kawga ettik.. beni bırakacağını bilsem şuan çekip gidicem o derece..
bu gün konuşucam beni tatile göndersin yada kendinden uzak olacak herhangi bir yere...
ewet fena şekilde bizdede war.. cengizi tanıyamıyorum artık.. dün gece o kadar doldum ki bebeğimin doğmasının hayatta yaptığım en büyük hata olduğunu bile düşündüm:çok üzgünüm:
yoğurt değilde yumurta yapmış olabilir canım:uhm:
Offff... Seninki bi dert, benimki başka bi dert...
Ne geliyosa başımıza, bunların sülalesinden geliyor...
Bosnacım, dertlenmişsin yine, kıyamam sanaaa, bende çok dertliyim bu aralar yine kaynanatör konusunda ama hiç açmayacam bu konuyu artık, bugun güzel şeylerden bahsetmek istiyorum, bu arada herkesin kandilini kutlarım canlarım..
Canım hoşgeldin...
Bugün ben de artık konuşmayacam, kendi kendimi sinirlendirmekten başka bir işe yaramıyor...