Huuu huuuu!!! Ben geldim, gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak :)))
Bebekimi uyuttum nette gezindim geçmişe bakındım ama çok kopmuşum toparlayamadım.
Hasta olan annelere ve yavrularına acil şifalar diliyorum.
Nedir bu kakalardan çektiğimi, bezde kaka görünce evde bayram yapıyoruz. Aptamil conformil karışık veriyorum, her sabah zeyt,n yağı içiriyorum ve ara ara duphalac veriyorum. Kayısı elma yedirdim geçen gün... İki gğnde bir yapmaya başladı ama ne fena kokuyor. Bugün yaptığı da daha koyu kıvamlıydı.
Ek gıdaya geçmek istiyorum ne yedirsem. Hangi kavanoz mamalarını veriyorsunuz? Güvenli mi? Annem korkutuyor yedirme GDOlu diye :)) Evde yaptığım da ne kadar besleyici olur, becerebilir miyim bilmiyorum... Yiğit epey zayıf bir çocuk kilo alsın istiyorum artık. 4 aydolmak üzere 6 kilo şu an. Kilo alımı normal aslında her ay 1 kilo alıyor. Çok şükür sağlığı da yerinde ne yapsam bilemedim. Evde sık sık emziriyorum, sütüm de arttı. yine de bir iki kez 120 cc mama veriyorum. 1 ay evdeyim 15 ağustosta tekrar iş başı.
Haftaya kayseride düğün var, yakın arkadaşımız. İnegölden 9-10saat sürüyor eşim Yiğit i götürmek istemiyor, ben de bırakmak istemiyorum. İkimiz kalalım diyorum ama düğüne de gitmek istiyorum, ne yapsam. Yolda Yiğit çok eziliyor diyor. KEndi arabamızla gidicez ama klima yok. 3-4 gibi erken çıkıp serinde gidelim diyorum ama eşime kabul ettiremiyorum. 4 aylık çocuk rahatsız olur mu?
Uzun zaman girmeyince bu kadar uzun yazıyorum işte... Biraz uğraşın benimle anacım