2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canm ii günlerde güle güle otur :KK66: kadın tut 1 günde bitirsin sen evi toparlarsın .yardıma gelirim istersen :)

yaa bunlar senin tepene tünemesinler hasret yaa baksana dengesizlere.ne yapacaksın?ayrıca kalacaksın madem önceden söyle değil mi emrivaki yapmakta neyin nesi.canım inşaallah kurtulursun biran önce yüz bulurlarsa cengizden zor gerçi.

ebrum okadar sevindimki hayırlı olsun canım güle güle oturun.inşaallah birgün kökünede sahip olursun.yakınlarda olsan koşup geleyimde bacım mesafelere yeniliyoruz:eek:kadın tut zaten ev bulacağım diye yeterince yoruldun hemde tüçük murunlu yağmur un sana ihtiyacı var.

hadi hayırlı olsun güle güle otur cnm ev çok önemli insan evi sevmeyince iş bile yapası gelmiyor
kızlar inşallah burası hayırlı olur ..ewet haklısınız kadın tutayım ben fazla bi temizlige ihtiyacı yok zaten temşiz ew..yagmur u kaynanaya verip annemle kuzenle yapmayı planlıodum temizligi ama kadın tutarım belki..
YAZGII kayınvaldenle oturamıcamm cok üzgünümmm...artık bidahaki sefere..öp kaynanayı benim içinsempatiksalakcinni
Huuu huuuu!!! Ben geldim, gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak :)))

Bebekimi uyuttum nette gezindim geçmişe bakındım ama çok kopmuşum toparlayamadım.

Hasta olan annelere ve yavrularına acil şifalar diliyorum.

Nedir bu kakalardan çektiğimi, bezde kaka görünce evde bayram yapıyoruz. Aptamil conformil karışık veriyorum, her sabah zeyt,n yağı içiriyorum ve ara ara duphalac veriyorum. Kayısı elma yedirdim geçen gün... İki gğnde bir yapmaya başladı ama ne fena kokuyor. Bugün yaptığı da daha koyu kıvamlıydı.

Ek gıdaya geçmek istiyorum ne yedirsem. Hangi kavanoz mamalarını veriyorsunuz? Güvenli mi? Annem korkutuyor yedirme GDOlu diye :)) Evde yaptığım da ne kadar besleyici olur, becerebilir miyim bilmiyorum... Yiğit epey zayıf bir çocuk kilo alsın istiyorum artık. 4 aydolmak üzere 6 kilo şu an. Kilo alımı normal aslında her ay 1 kilo alıyor. Çok şükür sağlığı da yerinde ne yapsam bilemedim. Evde sık sık emziriyorum, sütüm de arttı. yine de bir iki kez 120 cc mama veriyorum. 1 ay evdeyim 15 ağustosta tekrar iş başı.

Haftaya kayseride düğün var, yakın arkadaşımız. İnegölden 9-10saat sürüyor eşim Yiğit i götürmek istemiyor, ben de bırakmak istemiyorum. İkimiz kalalım diyorum ama düğüne de gitmek istiyorum, ne yapsam. Yolda Yiğit çok eziliyor diyor. KEndi arabamızla gidicez ama klima yok. 3-4 gibi erken çıkıp serinde gidelim diyorum ama eşime kabul ettiremiyorum. 4 aylık çocuk rahatsız olur mu?

Uzun zaman girmeyince bu kadar uzun yazıyorum işte... Biraz uğraşın benimle anacım

ben bebelac düşünüyorum bizde temmuzun sonu başlatacak dr umuz ek gıdaya..ama kendi ne önerecek bakalım..ewdede yaparsın hazırda alırsın..yagmur da zayıf geliyo bana tamam hareketli ama..bu sıra mamasını bitiremiyo bi iştah kaybı var gibi anlamadım..dewam ederse dr a götrcem..

Günaydın a.s.

Ebrucuğum hadi gözün aydın yeni evinizde huzurlu sağlıklı günler geçirirsiniz inşallah...

Hasret cnm ne edeceksin sen bunlarla benim bile kafam duman oluyor sen anlattıkça akannehir

Edebiyatçı hoşgeldin yolculuk yapılabilir bence arabanız vvarsa emzirme alt açma vs sorun olmaz ama önce babayı ikna etmek gerek boshayallersmile

Dün nikah vardı eşimin halasının oğlu Eymenide götürdüm mesafe 10 dk.lık yer nasıl olsa nikah
yakında kimse de yok Eymeni bırakmak için...
Kaldı ki bir emanet edememe sorunum var nedense... Oğlumu hiç bir yere bırakmak istemiyorum
hastalık gibi bir şey oldu bu bende guclubacismile
Herkesbu kadarcık çocuğu neden buraya getirdin dedi ilk başta...
Sonra hiç büyümemiş niye yok fotoğraflarında kocaman gözüküyor kendi niye küçük
diye abuk subuk soru soranlar oldu...
Çok sinirlendim Çok alsanaalsanasmile
Giden de kabahat :eek:klava:

Eymen hep oyun kucak istemeye devam modunda şu an ayağımda uyuyor...
Bakalım ne kadar uyuyacak...

Ebrucum eviniz hayırlı olsun...güle güle oturun...bir dahakine kendi evine taşınırsın inşallah:)

Canancım özlettin kendini...sen geldin ben gidiyorum...bugün toplantı var 1de sınav tarihleri görevleri belli olacak umarım çok sınav vermezler bana....Yiğitin kilosu iyi bence...ek gıdaya yoğurtla başlanıyor genelde ya da sebze püresiyle...ben sebzeyle başladım bu hafta...yoğurt mayalayamadığım için...mayam yok...hazır yoğurttan denemedim tutmaz diye...ilk hafta günlük mayalanıyor sonra 2 -3 günde bir diye artıyor günler...ben milupanın ve hero babynin kavanoz mamalrından aldım denemek için...sebze püresini yedi,muhallebiyi de,meyveyi de haftasonuna denerim herhalde...ilk fırsatta yoğurt da mayalarım...
yol hele kendi arabanızla sorun olmaz bence...daha iyi yavaş yavaş mola vere vere gidersiniz...biz mecburen otobüs yolculuğu yapacağız...nasıl olacak bilmiyorum ama...

Huuu huuuu!!! Ben geldim, gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak :)))

Bebekimi uyuttum nette gezindim geçmişe bakındım ama çok kopmuşum toparlayamadım.

Nedir bu kakalardan çektiğimi, bezde kaka görünce evde bayram yapıyoruz. Aptamil conformil karışık veriyorum, her sabah zeyt,n yağı içiriyorum ve ara ara duphalac veriyorum. Kayısı elma yedirdim geçen gün... İki gğnde bir yapmaya başladı ama ne fena kokuyor. Bugün yaptığı da daha koyu kıvamlıydı.

Ek gıdaya geçmek istiyorum ne yedirsem. Hangi kavanoz mamalarını veriyorsunuz? Güvenli mi? Annem korkutuyor yedirme GDOlu diye :)) Evde yaptığım da ne kadar besleyici olur, becerebilir miyim bilmiyorum... Yiğit epey zayıf bir çocuk kilo alsın istiyorum artık. 4 aydolmak üzere 6 kilo şu an. Kilo alımı normal aslında her ay 1 kilo alıyor. Çok şükür sağlığı da yerinde ne yapsam bilemedim. Evde sık sık emziriyorum, sütüm de arttı. yine de bir iki kez 120 cc mama veriyorum. 1 ay evdeyim 15 ağustosta tekrar iş başı.

Haftaya kayseride düğün var, yakın arkadaşımız. İnegölden 9-10saat sürüyor eşim Yiğit i götürmek istemiyor, ben de bırakmak istemiyorum. İkimiz kalalım diyorum ama düğüne de gitmek istiyorum, ne yapsam. Yolda Yiğit çok eziliyor diyor. KEndi arabamızla gidicez ama klima yok. 3-4 gibi erken çıkıp serinde gidelim diyorum ama eşime kabul ettiremiyorum. 4 aylık çocuk rahatsız olur mu?

Uzun zaman girmeyince bu kadar uzun yazıyorum işte... Biraz uğraşın benimle anacım

sütün yetiyorsa niye mama veriyorsun ki. benim bazen yetmediği halde bile vermiyorum:) 6 kilo ne güzel. biz tam 4 aylığız 5600 gr. hiçte az değilsziniz bence. Ek gıdalar için erken değil mi her yer bağırıyor 6 ay anne sütü diye bence biraz daha dur. kaldı ki senin yaptığın yogurt meyve püreleri hangi hazır mama kadar sağlıklı ve lezzetli olur ki. kesinlikle kavanoz maması düşünme herşey ülkemizde çok şükür al yap yesin güzel bebeğin.

Kiloya takmayın arkadaşlar sağlıklı olsun yeter. ben her gün cips kola yesem külo alsam sağlıklı mı olcam. aynı şey mamayla şişirirsek bebekleri ne faydası olcak. artı artık kilo alımları yawaşlicak her ay bi kilo alsa nereye gider bebeklerimiz bi düşünün. kilodansa aylık fiziksel zihinsel gelişimlerini takip etmek çok daha önemli...

Günaydın a.s.

Ebrucuğum hadi gözün aydın yeni evinizde huzurlu sağlıklı günler geçirirsiniz inşallah...

Hasret cnm ne edeceksin sen bunlarla benim bile kafam duman oluyor sen anlattıkça akannehir

Edebiyatçı hoşgeldin yolculuk yapılabilir bence arabanız vvarsa emzirme alt açma vs sorun olmaz ama önce babayı ikna etmek gerek boshayallersmile

Dün nikah vardı eşimin halasının oğlu Eymenide götürdüm mesafe 10 dk.lık yer nasıl olsa nikah
Kaldı ki bir emanet edememe sorunum var nedense... Oğlumu hiç bir yere bırakmak istemiyorum

ben de bırakamıyorum:sm_confused:
Nihanı da gören öyle diyor anlamadım fotoğrafta daha büyük küçücükmüş diyorlar 6900 oldu daha ne olsun...ama bizim kızın yüzü küçük...ondan galiba...yüzü yanakları tombul bebek istiyor herkes....

ben de bırakamıyorum:sm_confused:
Nihanı da gören öyle diyor anlamadım fotoğrafta daha büyük küçücükmüş diyorlar 6900 oldu daha ne olsun...ama bizim kızın yüzü küçük...ondan galiba...yüzü yanakları tombul bebek istiyor herkes....

Eymen de 6200 olmuştur bende anlamadım bu milleti tombul olsa niye tombul derler eminim...

Uyanıp duruyor 2 dakikada bir...

Günaydın a.s.

saol pınar cım..kayınvaldene bile bırakmazmısın eymen i??ben arada bırakıorum işm oldugu zaman..hem sewsinler hem ben işimihalleeym istiorum..bu arada kilo saglıgın göstergesi zannediliyo ülkemizde mmalesef
Ebrucum eviniz hayırlı olsun...güle güle oturun...bir dahakine kendi evine taşınırsın inşallah:)

Canancım özlettin kendini...sen geldin ben gidiyorum...bugün toplantı var 1de sınav tarihleri görevleri belli olacak umarım çok sınav vermezler bana....Yiğitin kilosu iyi bence...ek gıdaya yoğurtla başlanıyor genelde ya da sebze püresiyle...ben sebzeyle başladım bu hafta...yoğurt mayalayamadığım için...mayam yok...hazır yoğurttan denemedim tutmaz diye...ilk hafta günlük mayalanıyor sonra 2 -3 günde bir diye artıyor günler...ben milupanın ve hero babynin kavanoz mamalrından aldım denemek için...sebze püresini yedi,muhallebiyi de,meyveyi de haftasonuna denerim herhalde...ilk fırsatta yoğurt da mayalarım...
yol hele kendi arabanızla sorun olmaz bence...daha iyi yavaş yavaş mola vere vere gidersiniz...biz mecburen otobüs yolculuğu yapacağız...nasıl olacak bilmiyorum ama...

hanife cim saol..siz başlamıssınız bayagı ek gıdaya..temmuzun sonuda b en başlarım..ilk tepkisini cok merak ediorum begenicekmi acaba
..

Eymen de 6200 olmuştur bende anlamadım bu milleti tombul olsa niye tombul derler eminim...

Uyanıp duruyor 2 dakikada bir...

evet...nasıl olsa yaranamayacak...o zamanda obez olacak bu derler..sanırım Nihanın kemikleri de benim gibi ağır çok kuvvetli bir bebek maşallah...Eymen de öyledir belki...
bazı bebeklerin yüzü tombul oluyor mesela bacakları daha ince...bizim kız tam tersi....
kim ne derse desin..sağlıklı olsunlar yeter...

saol pınar cım..kayınvaldene bile bırakmazmısın eymen i??ben arada bırakıorum işm oldugu zaman..hem sewsinler hem ben işimihalleeym istiorum..bu arada kilo saglıgın göstergesi zannediliyo ülkemizde mmalesef

hanife cim saol..siz başlamıssınız bayagı ek gıdaya..temmuzun sonuda b en başlarım..ilk tepkisini cok merak ediorum begenicekmi acaba
..

canım ben şurup falan içiremiyorum büyk çocuk gibi ağzını kapatıyor püskürtüyor...ne tattırsam yüzünü buruşturuyor..yemeyecek diye korktum..çocuk gelişimi mez. öğrt. arkadaşım 6 ayı bekleme o zaman çok daha seçici oluyorlar dedi...
zaten tek öğün verdim 3 gündür...bu ay böyle gider...5te 2 öğün olur..2tatlı kaş.geçmiyorum zaten..maskat tatlara alışsın...

..

evet malesef...
mesela dün bıraktım uyuyordu ama akşam 9 da daldı mı bi daha uyanmıyor 12 ye kadar
uyanmadığını bildiğim için bıraktım 1 saat markete gidip geldik eşimle...
ya benim kayınvalide 5 dk mesafede hafta 2-3 kez görüşüyoruz zaten seviyorlar bolca
uyanıkken bırakamam sanırsam kendi anama da bırakmam ne biliyim hastalık oldu
diyorum ya belkide zorunluluğum olmadığı için böyle zorunlu kalsam mecbur bırakacağım
ne yapacaktım başka... :bbo:

evet...nasıl olsa yaranamayacak...o zamanda obez olacak bu derler..sanırım Nihanın kemikleri de benim gibi ağır çok kuvvetli bir bebek maşallah...Eymen de öyledir belki...
bazı bebeklerin yüzü tombul oluyor mesela bacakları daha ince...bizim kız tam tersi....
kim ne derse desin..sağlıklı olsunlar yeter...

Evet Eymende kemikli sanırsam dediğin gibi akıl beden ve ruh olarak
sağlıklı olsunlar gerisi boş cnm ...

canım9-10[ saat diosun bnce olur.. ama kendi arabnızsa sorun olmaz die düşünüyorum zaten uyur hep istediğiniz zmanda durup mola webilirsiniz.. akşam çıkın hem uyur o da düzeni bozulmamış olur...

bende ek gıdatya başladım kawanoz mama tercih ediorum çünkü organik doktorada sordum en besleyici onlar dedi.. hipp we milupa alıyorum ben.. ayrıca hep emziriyorum gece 1 kere mama weriorum sadece , yoğurt mayalıyorum o mama kawanozlarında hergün bi tanede ondan weriyorum bazen içine şeftali rendelediğimde oluyo...

terbiyesizler ya yok böyle bir şey kaynanan haber vermiştir :) nedir bu kaynanalardan çektiğimiz püsküllü belalar valla neyseki erken gitmişler hasret sende çocukla kapansaydın odaya kaynanan hizmet etseydi
aynen öle yaptım zatenolumunekankayizsmile çocuğun uyku saati geçti dedim kusura bakmayın geçtim odama.. o werdi çaylarını falan..
yaa bunlar senin tepene tünemesinler hasret yaa baksana dengesizlere.ne yapacaksın?ayrıca kalacaksın madem önceden söyle değil mi emrivaki yapmakta neyin nesi.canım inşaallah kurtulursun biran önce yüz bulurlarsa cengizden zor gerçi.

ebrum okadar sevindimki hayırlı olsun canım güle güle oturun.inşaallah birgün kökünede sahip olursun.yakınlarda olsan koşup geleyimde bacım mesafelere yeniliyoruz:eek:kadın tut zaten ev bulacağım diye yeterince yoruldun hemde tüçük murunlu yağmur un sana ihtiyacı var.

bilmiyorum hala burdalar.. akşama kadar kalırlarsa laf sokmaya başlarım! cengize sokiim allahın dengesizi..

ebrucum hadi hayırlı olsun.. sobalı olmasa daha iyi olacakmış.. doğalgaz büyük rahatlık.. ama sen altından kalkarım diosun sorun yok o zamn. güle güle oturun..

ebrucum hadi hayırlı olsun.. sobalı olmasa daha iyi olacakmış.. doğalgaz büyük rahatlık.. ama sen altından kalkarım diosun sorun yok o zamn. güle güle oturun..
saol hasretcim ..dogalgaz olsa yiydi ama..idare edecem artık..sobaya alışmışım ben dogalgazla ısınamıorum güzerl ısınayım dersen 400 500 ü gözden cıkarmak gerek..o yuzden daha karlı..zaten odun kömür ü dayımdan alıoruz ..tüpü de ondan alıoruz..zorluk yok yani..

tünaydın anneler;
Hasret ;başına yine bir kalabalık ve stres bu ne ya yiter yawww de....
Pınar; canım mecbur kalmadığın sürece kimselere bırakma sende eymen'i çalışan biri değilsin bakarsın sen oğluşuna ve o kadarda zayıf değil maşallah oğluna
Canan; bizde çarşamba gecesi çıkıcaz yola Gelibolu'ya gidicez gece yolculuğa güveniyorsa eşim o zaman çıkmanız daha iyi hem damadımda iyi uyur sen de arkada rahat emzirirsin
Ebru;tekraradan hayırlı olsun yeni eviniz şimdi taşınma faslı var çok zor yardın edebilecek var mı kimse yanında?

eşimde grip olmuş evde yatıyor Hilal'le bende oynaşıyoruz eşim sus ben uyuyacağım dedikçe o daha çok bağırıyor ve gülüyor neşelenmeye başladık...Yalnız antibiotik yüzünden günde 5-6 defa kaka yapıyoruz tam temizliyorum hemen bir daha bu arada pişik oldu yawrumun poposu doktorun vermiş olduğu pişik kremi yaptı özellikle demek ki cildi çok hassan bende su ve pamukla silip pudra ile poposunu temizliyorum

tünaydın anneler;
Pınar; canım mecbur kalmadığın sürece kimselere bırakma sende eymen'i çalışan biri değilsin bakarsın sen oğluşuna ve o kadarda zayıf değil maşallah oğluna
Canan; bizde çarşamba gecesi çıkıcaz yola Gelibolu'ya gidicez gece yolculuğa güveniyorsa eşim o zaman çıkmanız daha iyi hem damadımda iyi uyur sen de arkada rahat emzirirsin
Ebru;tekraradan hayırlı olsun yeni eviniz şimdi taşınma faslı var çok zor yardın edebilecek var mı kimse yanında?

eşimde grip olmuş evde yatıyor Hilal'le bende oynaşıyoruz eşim sus ben uyuyacağım dedikçe o daha çok bağırıyor ve gülüyor neşelenmeye başladık...Yalnız antibiotik yüzünden günde 5-6 defa kaka yapıyoruz tam temizliyorum hemen bir daha bu arada pişik oldu yawrumun poposu doktorun vermiş olduğu pişik kremi yaptı özellikle demek ki cildi çok hassan bende su ve pamukla silip pudra ile poposunu temizliyorum
ayfer cim saol canım..kadın tutacam temizlige..
ben dogdugundan beri nivea nın pişik kremini kullanıorum bi kere bile pişik sorunu yaşamadım tavsiye edebilirim..ve ıslak mendili hiç kullanmadsım hep pamuk ve su..

Ayfer sağol cnmcım geçmiş olsun miniğe bende antibiyotik kullandığım için süte etki ediyor sanırım eymende günde 3-4 kez kaka yapıyor...

Ebru ben kapamıyorum kulağını canım önce vucut en son gövdesinden tutup kafası düz vaziyetteyken yıkıyorum kafasını

günaydın kızlarrmirmirmirmir Allahım bugün ne gün ya böyle serhan'la papaz olmamıza az kalmıştı resmen ya sabah 5 de uyandı tekrar uyutabilene aşkolsun gece 1 de yatmışım zaten hortlak gibiyim pış pış fış fış yok yok uyumuyor tam uyutuyorum hadi bi daha sil baştan evin içinde gezecek beyefendi mamasını yiyo karnı tok ellerini ağzına sokuyo doymadı sanırım diyorum mama yapıyorum yemiyo bide kendi kendine bişey öğrendi toksa biberonu daha ağzına deydirmeden öğürtüyo kendini uzaktan gösteriyorum yine aynı neyse vermiyorum bu sefer yine o iki el ağızda çıldırasım vardı bugün sonra başardı kendini kusturmayı üzerini değiştirdim artık takati kalmadı 11 de aç aç uyudu sonra uykusunda ağlamaya başladı mama yaptım gözünü açmadan yedi uyumaya devam az önce uyandı oynuyo beşiğinde bense zombi gibiym:bbo:

günaydın sinirlerim tepemde cengizin annesi we yeğeni bizde kaldılar kendi zorlarıyla... akşam kocam işe giderken ofiste oturuyolardı.. kocam ben çıkıyorum hadi sizde çıkacaksanız birlkte çıklaım dedi bn ewde merdiwenlerden dinliorum tabi o da yok kalıcaz dedialsanaalsanasmile kocamda o zamn hasret ewde yanına geç burda oturma dedi o da zaten o fırsatı kolluyomuş koştu geldi.. akşam saat 9.30 baran(yeğeni) geldi yenge kapıda ali die bi asdam bi kadın bide çocuk war misafirliğe gelmişler dedi bi baktım bunların akrabası ne akla hizme ne terbiyesizlik akşamın 9,30u çat kapı we hiç bir muhabbetim yok ben tanımıyorum bile... 10,30da gittiler allahım yaaaa

sadece bunu :eek:klava::eek:klava: diyorum

günaydın aşklar...ewi tuuttum..içime sindi en azından 420 ye oturdugum evin tuvaletini banyosunu ve mutfagını görseniz nasıl cıkmamıssın dersiniz bunca zaman..sobalı..ben zaten burda dogalgazım oldugu halde kullanmıodum hem ewi ısıtmıyo hemde okadar para bayılamazdım..soba hem karrlı hem daha sıcak..biz de öyle büyüdük hiçbişey olmaz dikkat ettikten sonra..en azından kiralık ev benim degil okadar dört dörtlük olması gerekmez..350tl kira..en önemlisi eve içim ısındı..ev sahibi önceki kiracısından kazık yemiş biraz pimpirik adam..bugün kontrol amaclı eşimin işyerine gitmiş gercekten calışıomu diye..işi varmı diye..ama zarar gelmez..suyu elektrigi üzerimize alıcak eşim..bu hafta hemen temizlige başlamam lazım..kadınmı tutsam??annemi yormak istemiorum..halıları yıkamaya vericem..perdeler tüller..ıvır zıvırları kolilemem lazım..bu hafta işim cooookk..yardıma bekliom hepinizi tamammısempatiksalakcinni..

hadi gözün aydın canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin keşke yakın olsak da gelebilsem de yardım etsem şimdiden kolay gelsin

hoşgeldin canım bizde kendi arabamızla izmire yolcuyuz cuma sabahı Allahdan bebişler araba da uyumayı seviyorlar bizimki öyle yani bence sorun olmaz gitmeniz istediğinizde mola verebilirsiniz sonuçda
Günaydın a.s.

günaydın canım serhan da kucak istememe modunda devam ediyo
ya sen bakma kimseye insanlar istiyolarki bu çocuklar hemen büyüsün koşsun yürüsün hiç umursama bile bana en yakınım annem yapıyo bazen bunu neyniş karşı evde bi bebek varmış 40 günlükmüş serhandan iriymiş bilmem ne iyi anne git onu sev diyorum bende ne diyim artık yani
ogünde konuşmuştuk bende emanet edemiyorum kimseye kim olursa olsun dediğin gibi ancak mecbur kalmam gerek

yagmur u yıkamam gerek..kızlar banyoda bebişlerinizin kulaklarını kapatıomusunuz..???

ben kapatmıyorum canım dizimin üstüne ters yatırınca en son kafasını yıkıyorum kulaklarının arkasından gidiyo su benimde serhanı yıkamam lazım banyoyu seven bayılan çocuk artık sevmiyo hiç ya ağlıyo hep

ayfer cim saol canım..kadın tutacam temizlige..
ben dogdugundan beri nivea nın pişik kremini kullanıorum bi kere bile pişik sorunu yaşamadım tavsiye edebilirim..ve ıslak mendili hiç kullanmadsım hep pamuk ve su..

var ondan da var bende dün sürdüm ağladı sanırım canımı acıdı ne bende bıraktım bakalım iyileşmeye başlıyor ama nivea yı kullanacağım bende mİLUPA ANNELER KLUBUNDEN hediye gelmişti çokta güzel ...

tünaydın anneler;

aynen yiter yaaaa
sabah kocam dio ki hadi kahwaltı hazırlamıyomusun (normalde kahwaltı edemeyiz sabahları special k yioruz bazen simit poğaça falan) çünkü benim kcam peynir zeytin asla yemez o yüzden hamurla yumurtalı ekmekle falan kahwaltıı geçiştirir.. neyse hazırlamıyomusun dedi bnde hayır dedim! kendi gidecekmiş minibüs aldık yine onun işlemlerine kasayada yeğeni baranı oturtup anasına we yeğenine kahwaltı hazırlicam hiç işim olmaz! gitsin yesinler zaten minderime dondurma damlatmış p.ç kurusu akşam! hayır dedim we çocuumu yatağına koymaya gittim

X