2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iki gecedir uyumuyor gündüz uyusa bende yatacağım ama kucağımda uyuyor biryere koyayım ağlamaya başlıyor.eşimde iki akşamdır pek ilgilenmiyor normalde bakar aslında ama yazın buralar kalabalık onların işleri çok yoğun yorgun oluyor.başka kimsede yok kayınvalidemden istemem zaten böyle birşeyi.o çocuğa bakınca ben onun saçma soruları yüzünden daha çokk geriliyor ve yoruluyorum.

canım ozaman alpin ya sancısı var yada doymuyodur çünkü bir problemi olmasa rahat rahat uyur istersen ılık bir banyo yaptırt belki uyursende böylece dinlenmiş olursun.
mrl senin yüzünden acıktım bak tamda rejime başlıycaktım neyse yarın başlarım artıkın bişeyler yiyim bari

kızlar kocam az önce benimle konuştu.. gel dedi biraz konuşalım bırak dedim bnle konuşup yine bildiğini okuyosun dedim. o da söyle şimdi dedi bu abimi napıcaz sen ne diyosun dedi yapabilirmiyiz dedi ben çok stres oldum dedi sende düşüncelerini söyle sonra senin dırdırın bitmez dedi! bnde abini sen iyi tanıyosun sabahın köründe kalkıp gelebileckmi çalışacakmı dürüst namusluca o da ben başında olur onu koşturursam çalışır dedi.. şöförlük yapıcak dedi arabayla su dağıtacak, kamyonla şileye gidip gelecek su getirmeye dedi.. onunda çoluğu çocuğu war elaleme wereceğimize 800lira ona weiriz dedi.. bnde sen bilirsin o zman bi şans wer madem dedim:gitme: ama benim ewime herhangi biri girerse benim iişime müdahale ederlerse aramızda olan herşey bozulur hatta biter bile dedim.. o da hayıııır dedi sakın böyle dşünme ben en baştan söyledim ewimde dükkanımda kalamaz sana kimse laf söz edemez sen bneim karımsın bu işinde beynisin diyeguclubacismile o sırada kim arasa dersiniz....?
anasıalsanaalsanasmile yarın istanbula geliomuş, size kawurma yaptım peynir koydum hasrete sor daha bişey istiyomuymuşşş diyooo bnde hayır dedim hiçbişeyyyy annesiyle konuştu o sırada bak dedi bu adam olurmu dedi benim başımı belaya sokacaksa hiç gelmesin benim bi karım war çocuğum war, sizin dedikodularınız yüzünden huzursuz olamam gelicek çalışacak sende geliosan geliceksin torununu görürsün oturursun çeker gidersin ewine yani beni huzursuz edecekseniz hiç birinizi tanımam zaten çıkarmışım hayatımdan artık tamamen koparsınız falan dedi... baya uzun konuştular anlatsam destan olur... anlicanız yarın kaynanam gelio burda kalmayacak tabii ama her allahın günü damlar offfff ofdf

burcu alıp başımızı nerelere gideeeeek

aferin cengiz enişteye..taktir ettimalkisalkisalkis

selamlar ve hayırlı cumalar herkese bugun baya kalabalık.of ya benım kızda aynı kucaga alındı mı salyaları akmaya baslıyo önlük takıyorum bende.
ay aynı bizimkide salyalı...durmadan önlük değiştiriyoruz,ıslatıp duruyo.dayanamıyorum yüzünden öpüyorum ondan mıki?

kavuk mu çıkmış? padişah kavuğu mu kııı? yok anacım bence asmalı konağın konaklarından çıkmışkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar acıl yardımınıza ıhtıyacım var.doguhan durmuyor sureklı ya kucakda gezecek kı ondada ıh ıh bagırmalar yada memede duracak.anlamıyorum derdı ne.ac mı acaba ?
mama mı versem bı kereye mahsus denemek ıcın ne dersınız? basıma agrılar gırdı dayısı geldı sımdı kucagında dolastırıyor doguhanı

ne oluyo bu mart bebişlerine,azdılar yine........bizimkide uyumaz oldu...sabahtan beri mutfakta aspiratör sesinde.aspiratöre geri döndük.kapatır kapatmaz uyanıyo..zaten bir gözü aralık uyandım uyanıcam şeklinde.motoru yakcaz bu gidişle

yaa bişeyler oluyor bana.

çok durgunum iki gündür.ağlayasım geliyor herşeye sinirliyim.dün eşime ters yaptım bugün telefonda anneme yakınlara gelmiş sana geleceğim dedi bende haber verseydin evde olmayacağım dedim:gitme:kadınla aylardır görüşmedik halbuki.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.üstümde çokk ağırlık var kilolarca yük taşımış gibiyim.üstüne birde alp mızır mızır.kontrol edemiyorum kendimimafoldumbenmafoldumben

canım olur arada böyle şeyler.insanın sinirleri geriliyo bazen..geçici bir durumdur üzme kendini.........

profiterolleri bitirmeden içim rahat etmeyecekcokacimcoook

ben de şimdi kadayıflı muhallebiyi yapıyorum afiyetle yiycem....cokacimcoookcokacimcoook

Ebru ev peşinde koşuyor yine herhalde garibim

galiba..........

kızımı sağlık ocağına götürdüm geldim.....zaten aylık kontrolünü yapmıştı doktorumuz ama sağlık ocağından da çağırmışlardı.eşim de arabayı bırakmış gitmiş...hazır arabada burdayken götürüverdim acayip sıcak ama dışarı piştik geldik.........

kızımı sağlık ocağına götürdüm geldim.....zaten aylık kontrolünü yapmıştı doktorumuz ama sağlık ocağından da çağırmışlardı.eşim de arabayı bırakmış gitmiş...hazır arabada burdayken götürüverdim acayip sıcak ama dışarı piştik geldik.........

Allah allah burası da tam tersine serin. geçmiş olsun cnm. bu arada bizi hiç aramıyolar sağlık ocağından. geçen biri daha demişti sağlık ocağından çağırdılar diye. bizi niye aramıyolar ki acaba:uhm:

kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz.biraz bamya ile pilavım var ama az...yanına ne yapsamkii???

biz de oğlumla dünden kalanları yicez. bence yanına bi tava böreği falan yapabilirsin. ya da yoğurtlu bişeyler de güzel gider, yoğurtlu kabak falan yapsan? Ya da şu kıymalı şigara böreği kızartılıp üzerine yoğurtlu sos dökülüyo ya odan da yapabilirsin

kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz.biraz bamya ile pilavım var ama az...yanına ne yapsamkii???

Silvercım ana kucağında mı götürüyosun kızını?? Arka koltuğa emniyet kemeriyle bağlıyo musun?
Ben şimdiye kadar hiç arabayla yanlız çıkmadım. Hem bebeğe bsakacak birileri oluyodu yanında. Ama artık yanlız çıkmak istiyorum.
Bizde de bamya pilav var. Buzlukta börek var onu çıkarıcam bi de..

Allah allah burası da tam tersine serin. geçmiş olsun cnm. bu arada bizi hiç aramıyolar sağlık ocağından. geçen biri daha demişti sağlık ocağından çağırdılar diye. bizi niye aramıyolar ki acaba:uhm:

biz de oğlumla dünden kalanları yicez. bence yanına bi tava böreği falan yapabilirsin. ya da yoğurtlu bişeyler de güzel gider, yoğurtlu kabak falan yapsan? Ya da şu kıymalı şigara böreği kızartılıp üzerine yoğurtlu sos dökülüyo ya odan da yapabilirsin

tava böreğini 2 gün önce yaptım.....kıymalı sigara böreği süper fikir..teşekkürler meralcim hemmen dondurucudan yufkamı çıkarayım...........

Silvercım ana kucağında mı götürüyosun kızını?? Arka koltuğa emniyet kemeriyle bağlıyo musun?
Ben şimdiye kadar hiç arabayla yanlız çıkmadım. Hem bebeğe bsakacak birileri oluyodu yanında. Ama artık yanlız çıkmak istiyorum.
Bizde de bamya pilav var. Buzlukta börek var onu çıkarıcam bi de..

evet canım arkada sabit bağlı ana kucağı .bağlıyorum kemerlerini de gidiyorum..rahat oluyo.önceleri durmuyodu.1-2 çıktığımda perişan etti beni yollarda ama son birkaç çıkmamızda sorun çıkarmadı..........

canım facetede var resimler ordan bak istersen.
konakmı çıktı önce yağla 30dk sonra yıka.
iş yapamıyorum diyen arkadaşlar çocuk durmuyosa açın süpürgeyi onun sesine duruyo benimkisi temizliğimi yapıyorum.
öznur sancısın falan vardır belki gazdamlası ver ayaklarını ileri geri hareket ettir gazını çıkarsın

Öznur sancısı falan vardır çocuğun. doyup doymadığını anlarsın zaten, sütün yok mu ki?

offf gazli bebegi olan annelere allahim sabirlar versin.evet gazi varmis.
sinirden bas agrisindan surekli memede kalmak istiyor cocuk anlayamadimki.
yuzustu yatirdim bi kac pirtlatti simdi alti acik buyuk dayisiyla konusuyor :)))
sutum var sukur Meralcigim ama iste dedigim gibi sinir oldum acaba acmi diye dusundum.
halbuki evde sut deposu var ac oldugunu dusundugumde cikarip icirmek aklima gelmedi :)))

yaa bişeyler oluyor bana.

çok durgunum iki gündür.ağlayasım geliyor herşeye sinirliyim.dün eşime ters yaptım bugün telefonda anneme yakınlara gelmiş sana geleceğim dedi bende haber verseydin evde olmayacağım dedim:gitme:kadınla aylardır görüşmedik halbuki.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.üstümde çokk ağırlık var kilolarca yük taşımış gibiyim.üstüne birde alp mızır mızır.kontrol edemiyorum kendimimafoldumbenmafoldumben

canim kesin yorgunluk uykusuzluj dan dir.e daha hormonlarimizda duzelmedi.
hava iyiyse annenide cagir biraz yuruyus yapin.alp e de iyi gelecektir temiz hava

Benim kız gündüzleri hiç uyumadığı için bir şey diyemiyorum ama daha önce hiç mama vermediysen seni emmede problem yaratma ihtimali var. Bir kez vermen bile buna yetebilir.

Sağol bende bugün arayıp sorayım.

sende sagol canim.

selam. her zaman yazamiyorum genelde okuyorüm sizi. oğlum 3 buçuk aylik oldu. pazar sünnet yaptirmayi düşünüyoruz. bu konuda bilgisi yada önerisi olan var mi? doktor eve gelcek lokal anestezi yapilacak. akşam mi gündüz mü daha iyi olur acaba? neler lazim olur? çok heyecanliyim.

neden eve geliyor dr ? hastanede neden yaptirmiyorsunuz?

tava böreğini 2 gün önce yaptım.....kıymalı sigara böreği süper fikir..teşekkürler meralcim hemmen dondurucudan yufkamı çıkarayım...........

yufka derin dondurucuda duruyor mu ?

ay sinir oldum kızlar.okulumu aradım şimdi...bana müd.yrd. sana 1 tane gözcülük görevi yazarım demişti sorumluluk sınavlarında..o da maksimum 2 saat sürüyo sorun olmazdı...aradım şimdi 2 tane komisyon görevi yazmış gerizekalı...15 temmuz yazılı -16 temmuz sözlü sınav...komisyon görevi 4 saat sürüyo.hele sözlü sınavda sabah 8 den akşam 5 e kadar okulda olmak zorundasın.........ne yapcam ben şimdi....anlayışsız insanlar,durumu anlattık bide.........ne yiycek benim kızım onca saat...süt sağsam çıkarmı 2 gün idare edermi?of of............

offf gazli bebegi olan annelere allahim sabirlar versin.evet gazi varmis.
sinirden bas agrisindan surekli memede kalmak istiyor cocuk anlayamadimki.
yuzustu yatirdim bi kac pirtlatti simdi alti acik buyuk dayisiyla konusuyor :)))
sutum var sukur Meralcigim ama iste dedigim gibi sinir oldum acaba acmi diye dusundum.
halbuki evde sut deposu var ac oldugunu dusundugumde cikarip icirmek aklima gelmedi :)))

canim kesin yorgunluk uykusuzluj dan dir.e daha hormonlarimizda duzelmedi.
hava iyiyse annenide cagir biraz yuruyus yapin.alp e de iyi gelecektir temiz hava

sende sagol canim.

neden eve geliyor dr ? hastanede neden yaptirmiyorsunuz?

yufka derin dondurucuda duruyor mu ?

duruyo öznurcum.kendi kendine çözülüncede bişeycik olmuyo

Ay sersemler. artık durumu değiştremiyorlardır da herhalde? neyse Olcay'cım, çok stres yapma da olanb sütün de gitmesin. sağabildiğin kadar sağarsın, yetmediğini görürlerse de bi kereliğine mama verirler artık. annen idare eder herhalde seni bi gün

X