kızlar kocam az önce benimle konuştu.. gel dedi biraz konuşalım bırak dedim bnle konuşup yine bildiğini okuyosun dedim. o da söyle şimdi dedi bu abimi napıcaz sen ne diyosun dedi yapabilirmiyiz dedi ben çok stres oldum dedi sende düşüncelerini söyle sonra senin dırdırın bitmez dedi! bnde abini sen iyi tanıyosun sabahın köründe kalkıp gelebileckmi çalışacakmı dürüst namusluca o da ben başında olur onu koşturursam çalışır dedi.. şöförlük yapıcak dedi arabayla su dağıtacak, kamyonla şileye gidip gelecek su getirmeye dedi.. onunda çoluğu çocuğu war elaleme wereceğimize 800lira ona weiriz dedi.. bnde sen bilirsin o zman bi şans wer madem dedim:gitme: ama benim ewime herhangi biri girerse benim iişime müdahale ederlerse aramızda olan herşey bozulur hatta biter bile dedim.. o da hayıııır dedi sakın böyle dşünme ben en baştan söyledim ewimde dükkanımda kalamaz sana kimse laf söz edemez sen bneim karımsın bu işinde beynisin diyeguclubacismile o sırada kim arasa dersiniz....?
anasıalsanaalsanasmile yarın istanbula geliomuş, size kawurma yaptım peynir koydum hasrete sor daha bişey istiyomuymuşşş diyooo bnde hayır dedim hiçbişeyyyy annesiyle konuştu o sırada bak dedi bu adam olurmu dedi benim başımı belaya sokacaksa hiç gelmesin benim bi karım war çocuğum war, sizin dedikodularınız yüzünden huzursuz olamam gelicek çalışacak sende geliosan geliceksin torununu görürsün oturursun çeker gidersin ewine yani beni huzursuz edecekseniz hiç birinizi tanımam zaten çıkarmışım hayatımdan artık tamamen koparsınız falan dedi... baya uzun konuştular anlatsam destan olur... anlicanız yarın kaynanam gelio burda kalmayacak tabii ama her allahın günü damlar offfff ofdf
burcu alıp başımızı nerelere gideeeeek