Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii etmiş...Bize de öyle isim bulmaya başladılar, eşim "siz zahmet etmeyin, yormayın kendinizi nasılsa nufus cuzdanını almaya ben gidecem" dedi kestiler seslerini![]()
ben aldım ank da yeşim mağazasından bunun gibi bi gecelik...Eki Görüntüle 194878
bole ıstıyorum ıste
ben aldım ank da yeşim mağazasından bunun gibi bi gecelik...
bakabilirsiniz...
nasılsın unı.lı anne ıyımı bebısın sınavlar bıttımımerhaba hanımlarnasılsınz uzun zaman oldu ziyaret etmeyeli iisinizdir inş. bebişlerinizde tabiki
![]()
ii etmiş...ama bizim adamda iş yükünden isim olayına yüklenemedi.
bulcasss bulcass...:44:
ben aldım ank da yeşim mağazasından bunun gibi bi gecelik...
bakabilirsiniz...
nasılsın unı.lı anne ıyımı bebısın sınavlar bıttımı![]()
ufff yaaa morgüller sen de gebelik başından beri tatlı yiyon şekerin çıkmıyo ben yemiyom çıkıyoooo![]()
Biz dr dan geldik
Nts midir nedir ona bağladı drBundan sonra her kontrolde olcakmış bu olay :26:
Çoçukum hala ters ve 2 kat duruyor :97: Ayaklar kafasının üzerinde kollarını bi yana açılmış vaziyette komik bir halde tutuyor bi yüzüne doğru getiriyor
Minik tıfıl böcekim 1100 gr olmuş bu arada.. Dr normal dedi ama balık yağı, kalsiyum ne varsa yazdı, bunlarla birlikte içmediğim vitamin kalmıyor![]()
canim bu yasadiginin aynisini bende bi kac haftadir yasiyorum cok guzel bi duygu ama beni birz yoruyo canimi acitiyor ve surekli hareket halindegünaydın anneler....
dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım...![]()
bende surekli cekiyorum yanliz bi tanesi 2 dakika surdu surekli hareket halindeydi karnida resmen dalgalanma olusturdu cevremdekilere gosterdim bayildilaramanınn maşalahhhh
yaw bende evde foto mak ile geziyorum... şöyle bi hareket vb yakalayayım die...
yawrum sadece sağdan ayağıyla soldan koluyla pıtırdıyor... oda hep gece yarısından sonra, üşeniyorum yataktan kalkıp cekmeye...![]()
ozench sanada buldum ısım
BURKAN :44:
Fırlamaya bak inatla öle duruyor, sezeryan olucek heralde...
İşte bişeyi çok istemiceksin bunu anladım
Kestircek beni bu cadı![]()
ne güzel....çok kıskandım...bende deli gibi yoğundum bu başdönmesiyle halden anlayan insanlar nerde anca işleri görülsün.......
maşallahhh!!!
nasıl beslendiğini biliyor mu doktorun???
yoksa ablalarını dinleyip beslenmeni düzene soktunmu???
o iş çok karısık teyzemin bebesi son 4 ay doğum pozisyonundaydı...
çok ayakta kalınca kasıklarında hep baskı olurdu
son konrolde bi gittiki dönmüş..
sora sık sık usg ye girdi... bebe dönmedi. doğruuu sezeryan...
yapcak bişi yok... bakalım bebeler karar vercek.
ama bazı pozisyonlar var-pilateste- bebeği normal pozisyon için yüreklendiriyor diyorlar.
yazarak tarif edemicemnette bulursunuz belkim...
Ehh işte :44::44::44:
ankaranın neresinde cnm tam olarak bende nerde bulabilirim burda diye düşünüyodum tam![]()
:76::76: Bana Çok İyi Davran Bu Hafta Döncek :89::89:
Ezginin nesini beğenmedin :84::84:
Ezginin nesini beğenmedin :84::84:
sende ınatcı oldugunu goster cok zuun kalmasın yanınızda ,sen daha ıyı bılırsın zzaten bunu ..
ya benımde teyzem park yatak almıstı bıze hatırlayan olursa...esım begenmedı onu yenı bakıcakmısız :44: