-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba hanımlar :3: nasılsınz uzun zaman oldu ziyaret etmeyeli iisinizdir inş. bebişlerinizde tabiki :nazar::emir_bebek:

merhaba hanımlar :3: nasılsınz uzun zaman oldu ziyaret etmeyeli iisinizdir inş. bebişlerinizde tabiki :nazar::emir_bebek:
nasılsın unı.lı anne ıyımı bebısın sınavlar bıttımı :23:
ii etmiş...:9: ama bizim adamda iş yükünden isim olayına yüklenemedi.
bulcasss bulcass...:44:

ben aldım ank da yeşim mağazasından bunun gibi bi gecelik...
bakabilirsiniz...

bakalım bakalım :46:

nasılsın unı.lı anne ıyımı bebısın sınavlar bıttımı :23:

iiyim elham. cnm saolasn finallerden sonra bitcek inş :37:

bebişimde ii çok şükür ama dün korkuttu bizi

eşimlen beraber olduktan sonraki günün akşamında kahverengi bi akıntı geldi..acile gittik 15 gün yasak koydu :77::77:

eğer ki kırmızı kan gelirse o zaman acile gel dedi hiç başına böyle bir olay gelen oldumu :30:

sen nasılsın bu arda senin bebişde iidir inş :emir_bebek::nazar:

ufff yaaa morgüller sen de gebelik başından beri tatlı yiyon şekerin çıkmıyo ben yemiyom çıkıyoooo:43::43:

Canım evet ben çok tatlı yedim ama Allah'a şükür sıkıntı yaşamadım...

Biz dr dan geldik :3:

Nts midir nedir ona bağladı dr :53: Bundan sonra her kontrolde olcakmış bu olay :26:
Çoçukum hala ters ve 2 kat duruyor :97: Ayaklar kafasının üzerinde kollarını bi yana açılmış vaziyette komik bir halde tutuyor bi yüzüne doğru getiriyor :9:
Minik tıfıl böcekim 1100 gr olmuş bu arada.. Dr normal dedi ama balık yağı, kalsiyum ne varsa yazdı, bunlarla birlikte içmediğim vitamin kalmıyor :27::27:

Fırlamaya bak inatla öle duruyor, sezeryan olucek heralde...

günaydın anneler....

dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım... :69::69:
canim bu yasadiginin aynisini bende bi kac haftadir yasiyorum cok guzel bi duygu ama beni birz yoruyo canimi acitiyor ve surekli hareket halinde
amanınn maşalahhhh:nazar::69:

yaw bende evde foto mak ile geziyorum... şöyle bi hareket vb yakalayayım die...
yawrum sadece sağdan ayağıyla soldan koluyla pıtırdıyor... oda hep gece yarısından sonra, üşeniyorum yataktan kalkıp cekmeye...:37:
bende surekli cekiyorum yanliz bi tanesi 2 dakika surdu surekli hareket halindeydi karnida resmen dalgalanma olusturdu cevremdekilere gosterdim bayildilar
ozench sanada buldum ısım

BURKAN :44:

yok canim almiiim ama onerilerinizi bekliyorum

ne güzel....çok kıskandım...bende deli gibi yoğundum bu başdönmesiyle halden anlayan insanlar nerde anca işleri görülsün.......

az kaldı tatlım :69: azıcık daha sık dişini patronsuz sakin günler çok yakında :71:

bu arada şişko bebek doğurmak daha kolaymış :82:

bnm kızın kilosunu öğrenince hummalı bi çalışma başlattım kesinlikle iriler daha kolay doğarlarmış :69:

maşallahhh!!! :nazar:
nasıl beslendiğini biliyor mu doktorun???
yoksa ablalarını dinleyip beslenmeni düzene soktunmu???:52:

o iş çok karısık teyzemin bebesi son 4 ay doğum pozisyonundaydı...
çok ayakta kalınca kasıklarında hep baskı olurdu

son konrolde bi gittiki dönmüş..
sora sık sık usg ye girdi... bebe dönmedi. doğruuu sezeryan...
yapcak bişi yok... bakalım bebeler karar vercek.
ama bazı pozisyonlar var-pilateste- bebeği normal pozisyon için yüreklendiriyor diyorlar.
yazarak tarif edemicem:37: nette bulursunuz belkim...

bn zayıflamışım :86:

o nasıl kilo aldı anlamadım :1:

günde neredeyse 1 öğün yiorum :65:

o demekki ot çöp bişi buluyo içerde :86:

ankaranın neresinde cnm tam olarak bende nerde bulabilirim burda diye düşünüyodum tam :34:

canım ben çukurambardaki yeşimden aldım
karsısında e-bebek var.
ama kuzenim ümitköydekinden aldı.
bir sürü yeşim mağzası var ank.da... herhalde ürünleri de aynıdır.
netten nerelerde var die bi bak istersen...

günaydın anneler
pıtırdak böcekim beni yine uyandırdı...:9:

bilg.başındayım...
tercih listelerine bi dalayım...

sende ınatcı oldugunu goster cok zuun kalmasın yanınızda ,sen daha ıyı bılırsın zzaten bunu ..

ya benımde teyzem park yatak almıstı bıze hatırlayan olursa...esım begenmedı onu yenı bakıcakmısız :44:

valla GEM terzi söküğünü dikemezmiş bilirsin:44::44:
ben de başak burcuyum ama bakalım ne olacak yaşayıp görreceğiz..
evet hatırladım teyzen hediye almıştı park yatağı..
eşin haklı olabilir çünkü ben de beğenmiyorum haşır huşur geliyo dışları:19::19:
tabi zevk meselesi herkes aynı düşünmez.
bi de insanların bu tarz hediye almalarını doğru bulmuyorum..
çünkü anne baba en temel ihtiyaçları kendi seçmek istiyo açıkçası.:46:
benim annem de beşik almak istedi ama para verdi git beğendiğini al dedi.
valla incelik yapmak istiyolar ama bence başka şeyler alsınlar dimi??:21:

$IMG_1150.webp kislar buda son halimiz 28+5iz nasiliz£??(popoya hic bakmayin her zamanki hali):1::1:

Back
X