-----2010 KASIM hamişleri----

cok az hareket etmesi sorun deil onu kafana takmamaya çalış uzun bi süre hiç hareket etmezse sorun oluyo die biliyorum.şuan belki sen kendini ii hissetmiyosun die seni rahatsız etmek istemiyodur bebiş:) ii düşün ii olsun.özel sektör öle sömürü usulü çalıştırıyolar hep :(

için rahat edicekse doktoruna ara sor istersen en azından doktorla konuşmak bile insanı rahatlatabiliyo.

biraz dürttüm başladı hareketlenmeye.....:1::1::1:
başımda bir iyi bir kötü bakalım....belki iş çıkışı giderim doktora....

BU nts ne için yapıolarkı bızıde yapcaklarmı:44:

benımde carsam gunuydu randevum 1071 gr dı bebişim. hemen hemen aynı kilolardalar

ayrıca o duruşu çözmüş değilim purcum bende:44:

Karnına ince kemer gibin bişi bağlayıp bebeğin hareketlerini kalp atışlarını ölçüyorlar :26:
32. haftadan sonra mutlaka her dr yapıomuş..

aayyy nasıl duruyo o öyleee:60::60:
valla çocuk jimnastikçi olur bu gidişle çok esnek:66:
Maşallahhhh:nazar::nazar:
herşey normalse niye balık yağı veriyo ki yafff:26:

Ben iştahsızım biraz, zordan yiyorum bi de hiç et yemiyorum, şimdiye kadar idare etsende çoçuk hızlı kilo alacak bundan sonra dedi dr, takviye lazımmış..

Eki Görüntüle 194644
kızlarr işte oğlumun ilk 6 ay yatacağı minik beşiği..:66::66:
bu yatak odasındayanımızda olacak:65:
odasında zaten büyüyen karyolası..

Güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun Berkecik :16:

Telsizimiz geldi kargodan :46::46::46:
Eşimle denedik çok beğendik, hiç cızırtı yok çok net sesi ve çok hassas, "kızımız mıykk yapsa duycaz"ı bıraktık, üst komşu yürüse duycaz :1::1:

bizim de babamız bi vakit bulsa bakcak telsize... kraftınkini almayı planlamıştık... karşılastıracak...

günaydın güzel anneler nasılsınız dun yemekli misafırım vardı bulaşıkları makınaya dızıp tezgahı toparlayana kadar belım kotu resmen yaaa ayaklarım da şişti gece son aylar artık bugun 8e gırdık oğlumla cok mutluyum doguma az kaldı cok heyecanlıyım allahımmm :52::52:

aynen her gün aynı tempo zor oluyor... neyseki karne gününe 5 hafta kaldı:66:
ve havalar daha serin, çok şükür... şimdilik yavaş yavaş yapıos işleri...

Biz dr dan geldik :3:
Nts midir nedir ona bağladı dr :53: Bundan sonra her kontrolde olcakmış bu olay :26:
Çoçukum hala ters ve 2 kat duruyor :97: Ayaklar kafasının üzerinde kollarını bi yana açılmış vaziyette komik bir halde tutuyor bi yüzüne doğru getiriyor :9:
Minik tıfıl böcekim 1100 gr olmuş bu arada.. Dr normal dedi ama balık yağı, kalsiyum ne varsa yazdı, bunlarla birlikte içmediğim vitamin kalmıyor :27::27:

maşallahhh:nazar:
nts ye erken bağlanmışsın bakalım bizde 32.haftada doktorda olcas...napcaklar bize:26:

ben sıkıldım cıkıcam turlıyım bıraz ..su gecelık pıjama olayına bı el atayım cantamı hazırlıcam artık malum 28 haftam bıttı :66:
operım hepınızı

pijama için önceden sölemiştim: hastanenizin doğum ebeleri ile görüşün...
bizim hastanede geceleği gerek yok normal doğumda sancı odasında önlük giydiriyorlarmış...
gecelik lazım deil. doğumdan sonra giymek için pijama esofman getir dediler...

isim bulamadım bebeme...
her kafadanda bi ses çıkmaya başladı sinir oluyorum...
kardesim annem kaynana kayınpeder bişiler öneriyor... ben beğenmiyorum benimkileri onlar...

ya sabır
isim bulup herkesi susturcam!!!

su atama işinde kafam ... bebemin adını askıya almıştım ama rahat bırakmıyorlar:14:

bizim de babamız bi vakit bulsa bakcak telsize... kraftınkini almayı planlamıştık... karşılastıracak...

aynen her gün aynı tempo zor oluyor... neyseki karne gününe 5 hafta kaldı:66:
ve havalar daha serin, çok şükür... şimdilik yavaş yavaş yapıos işleri...

maşallahhh:nazar:
nts ye erken bağlanmışsın bakalım bizde 32.haftada doktorda olcas...napcaklar bize:26:

bizim hastanede geceleği gerek yok normal doğumda sancı odasında önlük giydiriyorlarmış...

Telsizi hepsiburadadan bakcaksınız sanırım..
Linkini verdiğim telsizi mutlaka değerlendirin, kraftla arasında fiyat farkı da çok değil şuan, hemde bu çift yönlü :6:

isim bulamadım bebeme...
her kafadanda bi ses çıkmaya başladı sinir oluyorum...
kardesim annem kaynana kayınpeder bişiler öneriyor... ben beğenmiyorum benimkileri onlar...

ya sabır
isim bulup herkesi susturcam!!!

su atama işinde kafam ... bebemin adını askıya almıştım ama rahat bırakmıyorlar:14:

Bize de öyle isim bulmaya başladılar, eşim "siz zahmet etmeyin, yormayın kendinizi nasılsa nufus cuzdanını almaya ben gidecem" dedi kestiler seslerini :27::27:

Eki Görüntüle 194644
kızlarr işte oğlumun ilk 6 ay yatacağı minik beşiği..:66::66:
bu yatak odasındayanımızda olacak:65:
odasında zaten büyüyen karyolası..
aaa buda ahsap ben daha portatıf bısı sandım gule gule kullanın sekerım :31:

tabı cnm sancıda onluk varda dogum sonrası ıcın ben gecelık ıstıyorum pıjama daha zor gelıyor malum bıde pısıcez..hem kanama oldugundan pıjamalar dayanmıyormus ama gecelıgını sıyırır pıkenı cekersın yukarıya :27::27::27:benım fıkrım ayrıca ben evdede gıyerım gecelık ..hem pıjama hem gecelık alıcam hersekıldede ama bulamadım guzel bısı..hep dugmeli var ben kapaklılardan ıstıyorum :19:
avm lerde olmıcak bu ıs bıldıgın carsıya gıtmem lasım benım ..

buarada daha ılk aydan mılupayla baslayan numune serımız bır hurc oldu nerdeyse :27:

semınerde ıkı torba numune verdıler,bebek magazası acılısında verdıler ,her gırdıgım eczane gobegımı gorunce bıseyler verıyo bugunde e bebek hedıye paketı yapmıs onu aldık her urunden elımızde mevcut.nerdeyse :97:

28 tane yenıdogan bezı 4 gun fılan ısımı gorur heralde dımı :9:

$ge.webp
bole ıstıyorum ıste

değişikmiş ilk defa gördüm....:52::52::52:

bu arada doktorumu aradım hiçbir sorun olmaz dedi çok rahatsız ediyorsa seni acile git serum iyi gelir dedi....ne yapsam bilemedim ara ara iyi oluyorum....

değişikmiş ilk defa gördüm....:52::52::52:

bu arada doktorumu aradım hiçbir sorun olmaz dedi çok rahatsız ediyorsa seni acile git serum iyi gelir dedi....ne yapsam bilemedim ara ara iyi oluyorum....

cok rahat oluo bunlar mıllet varke evde bıde memeler meydanda salınmıyor:52::52::52:kımse yokken cıplak gezsekte olur :23::23:

dıınlenmen lasım bence cok stres yuklusun :50:
yanı dr demıste ne bılıyım serum gerektırcek haldemısın bılemıyorumda ayaklarını dık havaya yat ..

mrb hanımlar...

kocam evde anca bir bakınayım diyebildim nete... bugün deli gibi uyudum bir de... tembellik tekrardan başlıyor... geçmişi okuyamadım herkes iidir umarım. kendinize ii bakın.

cok rahat oluo bunlar mıllet varke evde bıde memeler meydanda salınmıyor:52::52::52:kımse yokken cıplak gezsekte olur :23::23:

dıınlenmen lasım bence cok stres yuklusun :50:
yanı dr demıste ne bılıyım serum gerektırcek haldemısın bılemıyorumda ayaklarını dık havaya yat ..

burda o dediklerinden hayatta bulamam......:52::52:
hastaneye gitmeye üşeniyorum zaten içim rahat etsin diye doktoru aradım......:9:
evet bu iş bu adam beni yedi bitirdi 8,30 dan 8 e kadar burdayım kim dayanabilir buna.......
kasımda bebek tutmazsa yıl sonu işi bırakır başka iş bakarım demiştim ama kısmet işte tuttu hemen kereta...çekilecek çilem varmış.....
sizde bıktınız bu iş şikayetlerimden...:52::52::52: az kaldı az.....

mrb hanımlar...

kocam evde anca bir bakınayım diyebildim nete... bugün deli gibi uyudum bir de... tembellik tekrardan başlıyor... geçmişi okuyamadım herkes iidir umarım. kendinize ii bakın.
bende basladım uyumaya yıne gercekten :24:
buaralar tansıyon problemlerı yasanıyor topıgımızde cok sukur ıyı herkes :97:
burda o dediklerinden hayatta bulamam......:52::52:
hastaneye gitmeye üşeniyorum zaten içim rahat etsin diye doktoru aradım......:9:
evet bu iş bu adam beni yedi bitirdi 8,30 dan 8 e kadar burdayım kim dayanabilir buna.......
kasımda bebek tutmazsa yıl sonu işi bırakır başka iş bakarım demiştim ama kısmet işte tuttu hemen kereta...çekilecek çilem varmış.....
sizde bıktınız bu iş şikayetlerimden...:52::52::52: az kaldı az.....
coook canın ısterse netten alırsın ..
kısmet ıste napıcan canım az kaldı sık bıraz daha dısını :70:
ben bıkmıyom ama cok uzuluyorum walla bende mutsuzdum ısyerımde cunku anlıyorum senı bıde sen hamılesın yanııııııııı:52::52:

mrb hanımlar...

ne güzel....çok kıskandım...bende deli gibi yoğundum bu başdönmesiyle halden anlayan insanlar nerde anca işleri görülsün.......

hepsini güle güle kullanmak nasip etsin allahım inş....
bende buna benzer beyaz alttan çift çekmeceli olanından aldım ama ben belisten aldım haziran sonunda gelip kurcaklar sabırsızlanıyorum.....
sağol teşekkürler..belise ben de baktım bunda karar kıldım en son.
Karnına ince kemer gibin bişi bağlayıp bebeğin hareketlerini kalp atışlarını ölçüyorlar :26:
32. haftadan sonra mutlaka her dr yapıomuş..

Ben iştahsızım biraz, zordan yiyorum bi de hiç et yemiyorum, şimdiye kadar idare etsende çoçuk hızlı kilo alacak bundan sonra dedi dr, takviye lazımmış..

Güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun Berkecik :16:
teşekkürler purrr teyzesi..:16:
aaa buda ahsap ben daha portatıf bısı sandım gule gule kullanın sekerım :31:

tabı cnm sancıda onluk varda dogum sonrası ıcın ben gecelık ıstıyorum pıjama daha zor gelıyor malum bıde pısıcez..hem kanama oldugundan pıjamalar dayanmıyormus ama gecelıgını sıyırır pıkenı cekersın yukarıya :27::27::27:benım fıkrım ayrıca ben evdede gıyerım gecelık ..hem pıjama hem gecelık alıcam hersekıldede ama bulamadım guzel bısı..hep dugmeli var ben kapaklılardan ıstıyorum :19:
avm lerde olmıcak bu ıs bıldıgın carsıya gıtmem lasım benım ..
sağol gem portatifler hoşuma gitmedi hem oğlum inat eder de (malum aslan burcu) odasına gitmezse uzun zaman da yanımızda kalabilir..

sağol teşekkürler..belise ben de baktım bunda karar kıldım en son.

teşekkürler purrr teyzesi..:16:

sağol gem portatifler hoşuma gitmedi hem oğlum inat eder de (malum aslan burcu) odasına gitmezse uzun zaman da yanımızda kalabilir..
sende ınatcı oldugunu goster cok zuun kalmasın yanınızda ,sen daha ıyı bılırsın zzaten bunu ..

ya benımde teyzem park yatak almıstı bıze hatırlayan olursa...esım begenmedı onu yenı bakıcakmısız :44:

Back
X