-----2010 KASIM hamişleri----

GOBÜS
NEVİN
SELİNA
sağolun çok teşekkür ederiss
selina 5 hafta sonra 32 haftalık olcan geç değil mi..?
bizim büyük odamıs 20 haziranda gelicek ama ben haftaya yıkamaya başlıcam hazır olsun kokusu çıkınca da temis temis dolaba koyarım
ıyı gunlerde uyusun ıcınde gulucukler atsın ınsallah

nası bısı aldın ??
Medalanın mini elektriklilerinden ya da kraftın bi modeli var mini yine ondan almayı düşünüyorum.
Manuel hiç düşünmedim.. :26:
ya calısıo olsam hanı depolıcak olsam hıc dusunmem elektrıklı alırım ..ama benım amacım olurda hanı goguslerım sıserse cekmek amacıyla o yusden manueller bayada ıse yarıo..evhanımı olupta dolaba sut koyan olmadı cevremde hıc..cok elzem bı durum olursa manuel de goruyor o ısı ..
bu arada semınerde dıdılerkı sut posetlerıne depolayıp sonra bıberona aktarında sutu yararlı butun yaglar posette kalıormus..o yusden sut posetı degıl sut saklama kabı alın dıdı..dırekt emzıgı uzerıne takıp emzırebılmek ıcın

Biz dr dan geldik :3:

Nts midir nedir ona bağladı dr :53: Bundan sonra her kontrolde olcakmış bu olay :26:
Çoçukum hala ters ve 2 kat duruyor :97: Ayaklar kafasının üzerinde kollarını bi yana açılmış vaziyette komik bir halde tutuyor bi yüzüne doğru getiriyor :9:
Minik tıfıl böcekim 1100 gr olmuş bu arada.. Dr normal dedi ama balık yağı, kalsiyum ne varsa yazdı, bunlarla birlikte içmediğim vitamin kalmıyor :27::27:

nası bısı aldın ??

ya calısıo olsam hanı depolıcak olsam hıc dusunmem elektrıklı alırım ..ama benım amacım olurda hanı goguslerım sıserse cekmek amacıyla o yusden manueller bayada ıse yarıo..evhanımı olupta dolaba sut koyan olmadı cevremde hıc..cok elzem bı durum olursa manuel de goruyor o ısı ..
bu arada semınerde dıdılerkı sut posetlerıne depolayıp sonra bıberona aktarında sutu yararlı butun yaglar posette kalıormus..o yusden sut posetı degıl sut saklama kabı alın dıdı..dırekt emzıgı uzerıne takıp emzırebılmek ıcın

Ben çalışmayı düşünüyorum, hem bunda lazım olmasa 2. çocukta lazım olcak çalışacağım için..
Poşet hiç düşünmedim, o kaplardan alcam artı olarak...

Son düzenleme:

Nts midir nedir ona bağladı dr :53: Bundan sonra her kontrolde olcakmış bu olay :26:
Çoçukum hala ters ve 2 kat duruyor :97: Ayaklar kafasının üzerinde kollarını bi yana açılmış vaziyette komik bir halde tutuyor bi yüzüne doğru getiriyor :9:
Minik tıfıl böcekim 1100 gr olmuş bu arada.. Dr normal dedi ama balık yağı, kalsiyum ne varsa yazdı, bunlarla birlikte içmediğim vitamin kalmıyor :27::27:

ya dun aklıma geldı benım oyuncak bebegı aldım senın bocegın seklını vermeye calıstım olmadı :60::60:
nası duruyo ole ya aklım almıo :26:yazarken bıle guluyorum yaa delı bocuk :9:
ee kocaman olmus hey masallah :nazar::nazar:
ıc ıc baslarda mahvoldun anca bole toparlanıcaksın ..
nts son zamanlarda yapılmıomuydu sancı muhabbetı ıcın :26:

Ben çalışmayı düşünüyorum, hem bunda lazım olsa 2. çocukta lazım olcak çalışacağım için..
Poşet hiç düşünmedim, o kaplardan alcam artı olarak...

ozaman dırek elektrıklı al..aa bak her markada varmı bılmıorum NUK un var bıdene hem elektrıklı hem pıllı o da kullanıslıymıs bayaa..

ben calısmıcam calısamam yanı bakıcak kımse yok bebegıme :49:

ooyyy maşallah canım.....:nazar::nazar::nazar::nazar:
yaw o nasıl bir duruş öyle lastik kız mı olcak ne....:1::1::1:

ya dun aklıma geldı benım oyuncak bebegı aldım senın bocegın seklını vermeye calıstım olmadı :60::60:
nası duruyo ole ya aklım almıo :26:yazarken bıle guluyorum yaa delı bocuk :9:
ee kocaman olmus hey masallah :nazar::nazar:
ıc ıc baslarda mahvoldun anca bole toparlanıcaksın ..
nts son zamanlarda yapılmıomuydu sancı muhabbetı ıcın :26:

Valla ben de şaşırdım, 2 kat yaa, üzülüyorum, ama dr o gayet rahat diyor :26:

32. haftadan sonra mutlaka yapılıyormuş, ama bizim haftamızdan itibaren yapılırsa daha tedbirli olunabiliniyormuş :26:

BU nts ne için yapıolarkı bızıde yapcaklarmı:44:

benımde carsam gunuydu randevum 1071 gr dı bebişim. hemen hemen aynı kilolardalar

ayrıca o duruşu çözmüş değilim purcum bende:44:

ozaman dırek elektrıklı al..aa bak her markada varmı bılmıorum NUK un var bıdene hem elektrıklı hem pıllı o da kullanıslıymıs bayaa..

ben calısmıcam calısamam yanı bakıcak kımse yok bebegıme :49:

Bende bakacak kişi var, ve evde çok bunalıyorum, çalışmam lazım :31:

ooyyy maşallah canım.....:nazar::nazar::nazar::nazar:
yaw o nasıl bir duruş öyle lastik kız mı olcak ne....:1::1::1:

Sorma nevin teyzesi, cimnastikçi olcak çoçukum :27::27:

ben sıkıldım cıkıcam turlıyım bıraz ..su gecelık pıjama olayına bı el atayım cantamı hazırlıcam artık malum 28 haftam bıttı :66:

operım hepınızı

evet canım dün 10/4 idi....başım hala dönüyor ama......izin mi oda neeee hayatta vermez çok yoğun bugün burası herşey elime bakıyor....

çok geçmiş olsun! düşük tansiyon hamilelikte cok sorun oluyo bende de var malesef ve gecen ay dışarda bayıldım tansiyonum düşünce 2 dakika fişi çektiler resmen. doktorumuzu aradık gelin dedi gittik bebeğe baktılar hemen tehlikeliymiş bayılmak:( cok korktum.yalnız basına olmamaya çalış mutlaka yanında birileri olsun.

nası bısı aldın ??

sağol gem özelcan.com dan aldım uygun bişey beyaz renk t-1130 beşik 60-120 bakabilirsin zaten odasında büyüyen karyolası olacağı için bunu ilk 6 ay için aldım.

aayyy nasıl duruyo o öyleee:60::60:
valla çocuk jimnastikçi olur bu gidişle çok esnek:66:
Maşallahhhh:nazar::nazar:
herşey normalse niye balık yağı veriyo ki yafff:26:

$29_3_6168k.webp
kızlarr işte oğlumun ilk 6 ay yatacağı minik beşiği..:66::66:
bu yatak odasındayanımızda olacak:65:
odasında zaten büyüyen karyolası..

internet bağlantısında sorun vardı
gecmişten okuyup cvp yazayım:

tüylenme herkeste oluyor. gebelik çizgisi olan arklarda var. gecio diyorlar.
ama sarartıcı kullanmayın. :50:ben gebelikten önce kullanmıştım.
daha koyu cıktı dipleri ve tüyleri uzattı.
benim göbek çizgisi deliğin üstünde 4 parmak uzunluğunda...

benim bebemde babasına kıpramas oldu. eskiden o sevince kıpırdardı.
bu aralar küs sanırım:50:

benim göbek deliğide dışarı pırtladı. bi acısı yok.:33:

bebem 2 aydır doğum pozisyonunda gecen hafta tekmeleri sağdan yiyordum. bu hafta soldan. dönüp duruyor yawrum içerde. hala yeri geniş anlaşılan:9:

çok geçmiş olsun! düşük tansiyon hamilelikte cok sorun oluyo bende de var malesef ve gecen ay dışarda bayıldım tansiyonum düşünce 2 dakika fişi çektiler resmen. doktorumuzu aradık gelin dedi gittik bebeğe baktılar hemen tehlikeliymiş bayılmak:( cok korktum.yalnız basına olmamaya çalış mutlaka yanında birileri olsun.

bende bayılma olmadı canım henüz bir kaç gündür var........
bugünde çok az hareket etti korkuyorum yaaa lanet iştende izin alıp gidemiyorum....bi afra bi tafralar var zaten cinlerimi tepeme çıkarıyorlar.......:57::57::57::57::57::57:

Eki Görüntüle 194644
kızlarr işte oğlumun ilk 6 ay yatacağı minik beşiği..:66::66:
bu yatak odasındayanımızda olacak:65:
odasında zaten büyüyen karyolası..

hepsini güle güle kullanmak nasip etsin allahım inş....
bende buna benzer beyaz alttan çift çekmeceli olanından aldım ama ben belisten aldım haziran sonunda gelip kurcaklar sabırsızlanıyorum.....

teşekkürler herkesee :82:
bebemde 815 gram olmuş :86:
doktor bana hayırdır kilo almıosun dedi bende formumu koruyorum dedim oda bastı fırçayı :84:

maşallahhh!!! :nazar:
nasıl beslendiğini biliyor mu doktorun???
yoksa ablalarını dinleyip beslenmeni düzene soktunmu???:52:

döner daha, bu haftalarda normal olarak dönmesi gerekiyormuş ama dönmemesi hiç dönmeyeceği anlamına da gelmiyormuş. bu haftalarda aşağı dönüp doğum anında yukarı da dönebilir mi bende onu merak ediyorum mesela?

o iş çok karısık teyzemin bebesi son 4 ay doğum pozisyonundaydı...
çok ayakta kalınca kasıklarında hep baskı olurdu

son konrolde bi gittiki dönmüş..
sora sık sık usg ye girdi... bebe dönmedi. doğruuu sezeryan...
yapcak bişi yok... bakalım bebeler karar vercek.
ama bazı pozisyonlar var-pilateste- bebeği normal pozisyon için yüreklendiriyor diyorlar.
yazarak tarif edemicem:37: nette bulursunuz belkim...

bende bayılma olmadı canım henüz bir kaç gündür var........
bugünde çok az hareket etti korkuyorum yaaa lanet iştende izin alıp gidemiyorum....bi afra bi tafralar var zaten cinlerimi tepeme çıkarıyorlar.......:57::57::57::57::57::57:

cok az hareket etmesi sorun deil onu kafana takmamaya çalış uzun bi süre hiç hareket etmezse sorun oluyo die biliyorum.şuan belki sen kendini ii hissetmiyosun die seni rahatsız etmek istemiyodur bebiş:) ii düşün ii olsun.özel sektör öle sömürü usulü çalıştırıyolar hep :(

için rahat edicekse doktoruna ara sor istersen en azından doktorla konuşmak bile insanı rahatlatabiliyo.

Back
X