olumsuz olsa söylüyorlardır merak etme, güzel güzel gelişşiyordur Allahın izniyle.
cok iyi diyo baska bisey demiyo turkiyedeyken gittim 1 hafta geride ddedi valla bilmiyom merak icindeyim bebegim allaha emanet surpriz olucak artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olumsuz olsa söylüyorlardır merak etme, güzel güzel gelişşiyordur Allahın izniyle.
cok iyi diyo baska bisey demiyo turkiyedeyken gittim 1 hafta geride ddedi valla bilmiyom merak icindeyim bebegim allaha emanet surpriz olucak artik
annemde arabayla gelin diyor ama 3 saat faan diil betylena gene 4,5-5 saat sürüyor... o zaman ben daha erken gideceğim. şu ay çıksın da bir dahaki randevum da ben de doktoruma danışayım en iisi...
kız mıydı erkek miydi seninki?
iyidir ya dert etme... biz de her şeyini öğreniyoruz ahanda zayıf mı ne diye sonra takıyoruz kafaya....
hangi ülkedeydin sen?
canim zaten kendinde rahatsiz olursun ben simdiden 1 saatlik yolculuga bile dayanamiyorum bence gece birakma
erkek canim isvicredeyim
oyle valla bilmemekte iyi galiba
bazı ülkelerde cinsiyeti de söylemiyorlarmış... gene de bu açıdan iyisin hadi! alışveriş yapabilirsin.
ama kocamı burda bırakcamşimdi eşime de söylüyorum da, oda benim bir an önce gitme derdim de istemiyor mu ne beni?
![]()
annemde arabayla gelin diyor ama 3 saat faan diil betylena gene 4,5-5 saat sürüyor... o zaman ben daha erken gideceğim. şu ay çıksın da bir dahaki randevum da ben de doktoruma danışayım en iisi...
bisi diyimmi zaten burdaki doktorum daha soylemedi ben turkiyede ogrendim![]()
hamile artı başak kuruntusu... zaten hep buna yakın kuruntularım olurdu benim...simdi tam hamile kuruntusu yaptin olurmu oyle sey canim esin sizin iyiliginiz icinn soyluyodur ki dogrusuda bu bence
5 saatse zaten otobüsle gitme geç mola veriyorlar ya bir yada hiç vermiyorlar oysa son haftalarda sık sık tuvalete çıkma ihtiyacın olacak yada ayakların oturduğun yerde uyuşacak.otobüste gezemezsin, ama arabayla sık sık mola verebilirsin.Bende eşimi bırakacağım ama dert etme o da seni ve bebeğini düşündüğü için bir an önce gitmeni istiyordur.
tesekkurler kislar cok sisko gozukmuyorum dimi???
Kıslarrr oğlanın herbişeyi hazır, annesininde sadece hastane çantasına koyacak diş fırçası ve terliği kaldı.......lohusa geceliği alın mutlaka... çok rahat bişi
emzirme kısımları filanda çok çok güsel.... pratik.... odası da 2 ya da 3 haziranda geliyor
![]()
Kıslarrr oğlanın herbişeyi hazır, annesininde sadece hastane çantasına koyacak diş fırçası ve terliği kaldı.......lohusa geceliği alın mutlaka... çok rahat bişi
emzirme kısımları filanda çok çok güsel.... pratik.... odası da 2 ya da 3 haziranda geliyor
![]()
Eki Görüntüle 195118 Eki Görüntüle 195117
Odamız
4lü gardolap...
Yatağı...
Şifonyeri...
Oyuncak dolabı...
Cibinliği filan da var, onları çekmemişim...
hızlıı anne seni! güle güle kullanın her bişinizi canım.
ben kaçıyorum hanımlar... kuruntu yaptığım kocam akşam yemeği sinyalini verdi salata yapıyor gideyim de oğluşumu ve kendimi doyurayım.
Ohh ne güzel
Şimdi herşeyi hazır olunca insan daha bir çabık gelmesini ister yahuu
Hazır olmadan önce şu nolcak bu nolcak derken oyalanıyorduk![]()
Eki Görüntüle 195118 Eki Görüntüle 195117
Odamız
4lü gardolap...
Yatağı...
Şifonyeri...
Oyuncak dolabı...
Cibinliği filan da var, onları çekmemişim...