bndede mide bulantısı fln almadığı için bnde 4 kilo aldımişlh bu her ay böle olmaz aslında ölee abartıda yemiyorum ama sanırım bnm ikis die böle:)
arkadaşlar çatlaklar için bişey kullanmayı düşünüyo musunuz yoksa erken mi daha? ben bebek yağı düşünüyorum ama bebeğe zararı olur mu ki acaba?
cnm bnm 8. haftam bitti 9. haftama girdim yaani 3. aya girdim ewet cnm midem bulanmadıı için şanslıyım gerçekten burda çoğu arkadaş bayaa kötü durumdalar ama az kaldı kızlar geçicekkacıncı ayındasın canm? yaa süper hep ikiz bebelerim olsun istemişimdir çok sanslısın bence
aslında bizler kiloya takılıyruz ama hayırlısıyla dogsunlar kilolar sonradan verilir önemli olan sağlık olsun sağlıkla dogsunlar
bende 3 4 gündür mide bulantısı çok malesef 7. haftaama gidiyorum daha hiç kilo almadım hatta 400 gram verdim hamile kaldığımı ögrendikten sonra...keşke benimde mide bulantılarım olmasada kilo alsam =( bir de ben insanın kendisiyle alakalı oldugunu düşünüyorum kilo meselesinin bünye meselesi ben hamile kalmadan önce de çok yerdm ama hiç bizaman kilolu bi insan olmadım hep zayıftım boyuma göre çok zayıftım hatta ama dicem o ki sen sanşlısın dua et mide bulanmıor gerçekten çok zor
doktor badem yağı önerdi. bebek büyüyene kadar kimyasal ilaç kullanmayalım. vucut emiyor dedi. badem yağıda kıllandırır diye bende bebek yağı kullanmak niyetindeyim canım
kacıncı ayındasın canm? yaa süper hep ikiz bebelerim olsun istemişimdir çok sanslısın bence
aslında bizler kiloya takılıyruz ama hayırlısıyla dogsunlar kilolar sonradan verilir önemli olan sağlık olsun sağlıkla dogsunlar
bende 3 4 gündür mide bulantısı çok malesef 7. haftaama gidiyorum daha hiç kilo almadım hatta 400 gram verdim hamile kaldığımı ögrendikten sonra...keşke benimde mide bulantılarım olmasada kilo alsam =( bir de ben insanın kendisiyle alakalı oldugunu düşünüyorum kilo meselesinin bünye meselesi ben hamile kalmadan önce de çok yerdm ama hiç bizaman kilolu bi insan olmadım hep zayıftım boyuma göre çok zayıftım hatta ama dicem o ki sen sanşlısın dua et mide bulanmıor gerçekten çok zor
cnm bnm 8. haftam bitti 9. haftama girdim yaani 3. aya girdim ewet cnm midem bulanmadıı için şanslıyım gerçekten burda çoğu arkadaş bayaa kötü durumdalar ama az kaldı kızlar geçicek
bnde seninle aynı fikirdeyim doğurduktan snr btn aldığımız kiloları weririz önemli olan sağlıklı bebişlerimiz gesin
işlh cnm işlhhamin canm inşallah hepimiz hayrlısıyla doguralımm ve bi an önce mide bulantılarım geçsin inşallah :S
doktor badem yağı önerdi. bebek büyüyene kadar kimyasal ilaç kullanmayalım. vucut emiyor dedi. badem yağıda kıllandırır diye bende bebek yağı kullanmak niyetindeyim canım
ben 4 kilo verdim keşke bu kadar bulantım olmasaydı da 4 kilo alsaydım,
kilo önemli değil (tabiki dikkatli olmak gerekiyor da) verilir, bebişler sağlıklı olsun da gerisi kolay..
ooo sen çok vermişssin ama ilk 3 ay bunun bebeğe bir zararı yok o yüzden problem değil nekdarlık hamilesin ?
bende aynı kanıdayım bende 400 gram vermişim çok değil ama keşke şu bulantılarım olmasa ve kilo alsam kilo dediğin snradan verilir
aramızda tam 1 hafta var =) inşallah canm çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun =(7 hafta 4 günlüğüm..
Evet ilk 3 ay önemli değil, inşallah fazla sürmez..
aramızda tam 1 hafta var =) inşallah canm çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun =(
tahmini cinsiyetine baktın mı =)
Çin takvimi, rus takvimi ne bulursam bakıyorum, kız çıkıyor :))
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun öncelikle ama kıza daha bir istekliyim, bakalım..
Senin?
bende aynı şekilde bakmadığım yöntem kalmadı =) bende de erkek çıkıyor =)
tabikide öyle sağlıklı sıhhatli olsun da ben de hep bir oğlum olsun istemişimdir hayırlısı tabiki=)
arkadaşlar merhaba.. ben de yeni öğrendim hamile olduğumu çok mutlu ve heyecanlıyım tabi biraz da şaşkın :) son adet tarihim 16 kasımdı. dün doktora gittim görebilme umuduyla. 5 hafta bitmişti fakat göremedik daha minişimi. doktorum erken olduğunu söyledi. 5. haftada ultrasonda görebilen var mı?
bende aynı şekilde bakmadığım yöntem kalmadı =) bende de erkek çıkıyor =)
tabikide öyle sağlıklı sıhhatli olsun da ben de hep bir oğlum olsun istemişimdir hayırlısı tabiki=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?