-----2010 KASIM hamişleri----

bndede mide bulantısı fln almadığı için bnde 4 kilo aldım işlh bu her ay böle olmaz aslında ölee abartıda yemiyorum ama sanırım bnm ikis die böle:)

kacıncı ayındasın canm? yaa süper hep ikiz bebelerim olsun istemişimdir çok sanslısın bence
aslında bizler kiloya takılıyruz ama hayırlısıyla dogsunlar kilolar sonradan verilir önemli olan sağlık olsun sağlıkla dogsunlar
bende 3 4 gündür mide bulantısı çok malesef 7. haftaama gidiyorum daha hiç kilo almadım hatta 400 gram verdim hamile kaldığımı ögrendikten sonra...keşke benimde mide bulantılarım olmasada kilo alsam =( bir de ben insanın kendisiyle alakalı oldugunu düşünüyorum kilo meselesinin bünye meselesi ben hamile kalmadan önce de çok yerdm ama hiç bizaman kilolu bi insan olmadım hep zayıftım boyuma göre çok zayıftım hatta ama dicem o ki sen sanşlısın dua et mide bulanmıor gerçekten çok zor

arkadaşlar çatlaklar için bişey kullanmayı düşünüyo musunuz yoksa erken mi daha? ben bebek yağı düşünüyorum ama bebeğe zararı olur mu ki acaba?

doktor badem yağı önerdi. bebek büyüyene kadar kimyasal ilaç kullanmayalım. vucut emiyor dedi. badem yağıda kıllandırır diye bende bebek yağı kullanmak niyetindeyim canım

cnm bnm 8. haftam bitti 9. haftama girdim yaani 3. aya girdim ewet cnm midem bulanmadıı için şanslıyım gerçekten burda çoğu arkadaş bayaa kötü durumdalar ama az kaldı kızlar geçicek
bnde seninle aynı fikirdeyim doğurduktan snr btn aldığımız kiloları weririz önemli olan sağlıklı bebişlerimiz gesin

doktor badem yağı önerdi. bebek büyüyene kadar kimyasal ilaç kullanmayalım. vucut emiyor dedi. badem yağıda kıllandırır diye bende bebek yağı kullanmak niyetindeyim canım

bende bebek yagı kullanıyorum vucudum nemlensin daha sonrasında mustela ya başlıcam şimdi çok erken oldugu için başlamıyorum bir de bol su içmeliyiz kızlar...
kimisi neler kullandım nelere para saçtım hiç bir işe yaramadı diyor biraz da bünye meselesi sanırsamm :S

ben 4 kilo verdim keşke bu kadar bulantım olmasaydı da 4 kilo alsaydım,
kilo önemli değil (tabiki dikkatli olmak gerekiyor da) verilir, bebişler sağlıklı olsun da gerisi kolay..

amin canm inşallah hepimiz hayrlısıyla doguralımm ve bi an önce mide bulantılarım geçsin inşallah :S

evet badem yağı tüyleri fazla ve belirgin yapıyormuş,
bende kullanmayacağım..
kakao yağını tavsiye eden de çok..

ben 4 kilo verdim keşke bu kadar bulantım olmasaydı da 4 kilo alsaydım,
kilo önemli değil (tabiki dikkatli olmak gerekiyor da) verilir, bebişler sağlıklı olsun da gerisi kolay..

ooo sen çok vermişssin ama ilk 3 ay bunun bebeğe bir zararı yok o yüzden problem değil nekdarlık hamilesin ?
bende aynı kanıdayım bende 400 gram vermişim çok değil ama keşke şu bulantılarım olmasa ve kilo alsam kilo dediğin snradan verilir

7 hafta 4 günlüğüm..
Evet ilk 3 ay önemli değil, inşallah fazla sürmez..

aramızda tam 1 hafta var =) inşallah canm çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun =(
tahmini cinsiyetine baktın mı =)

Çin takvimi, rus takvimi ne bulursam bakıyorum, kız çıkıyor :))
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun öncelikle ama kıza daha bir istekliyim, bakalım..
Senin?

Çin takvimi, rus takvimi ne bulursam bakıyorum, kız çıkıyor :))
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun öncelikle ama kıza daha bir istekliyim, bakalım..
Senin?

bende aynı şekilde bakmadığım yöntem kalmadı =) bende de erkek çıkıyor =)
tabikide öyle sağlıklı sıhhatli olsun da ben de hep bir oğlum olsun istemişimdir hayırlısı tabiki=)

arkadaşlar merhaba.. ben de yeni öğrendim hamile olduğumu çok mutlu ve heyecanlıyım tabi biraz da şaşkın :) son adet tarihim 16 kasımdı. dün doktora gittim görebilme umuduyla. 5 hafta bitmişti fakat göremedik daha minişimi. doktorum erken olduğunu söyledi. 5. haftada ultrasonda görebilen var mı?

canım alttan ultrasonla bakılınca goruluyor 5.haftada

Kizlar nasilsiniz okudugum kadariyla hepiniz iyisiniz sukurler olsun mide bulantisini saymiyom.kizlar benimde bugun kontrolum vardi 8hafta kontrlumuz kalp atisimizi duyduk oyle hizli atiyoduki cok guzel bir duygu basi poposu olusmustu bile nasil buyumus 3,5 4 hafta sonra tekrar cagirdi ikili test icin doktorumuz

bende aynı şekilde bakmadığım yöntem kalmadı =) bende de erkek çıkıyor =)
tabikide öyle sağlıklı sıhhatli olsun da ben de hep bir oğlum olsun istemişimdir hayırlısı tabiki=)

merhaba; ben de 6+4 deyim aynıyız galiba seninle..
son adetim 5 kasım senin??
çin takvimine göre kız benimki:))
16 aralıkta gittim keseyi gördük
28 aralıkta kalp atışı için gideceğim
sabırsızlıkla bekliyorum

merhaba arkadaşlar , benim de SAT 14 kasım, cuma günü kan testi yapıldı 789 çıktı, ama ben 1 haftadır geceleri aşırı karın ağrısı çekiyorum. Pazar günü drumuzu aradık bol bol su iç o zaman geçer dedi, 2 gündür çok su içiyorum yine ağrıyor ama sıklığı azaldı en azından dün gece 1 defa şiddetli ağrıdı, diğerleri hafifti. Çok korkuyorum kızlar aranızda benim gibi olan varmı ? 1 yıl sonunda geldi bebeğim , o yüzden tedirginim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah.

canımm bende aynı şeyden muzdariptimm korktum doktorum hamilelikte olabilir dedi ben safra kesesi falanmı ağrıyo dedim o dediki rahmin büyüyo gerilioo kaslardan olabilir dedi ayrıca bende aşırı gaz problemi var doktora gittik geçen hafta kalp atışını duymaya gittiğimizde doktor bune dedi çocuk gözükmüoo eşimle göz göze baktık kaldıkk korkudan:18: sonra ultrasonu gezdirioo göbeğimde 40 50 sn sonra yumurtalığımın ordan anca görebildi. bulduk keratayı dedi çok şükür zor olsada kalp atışını gördükl ve atışını gördük düşün yanii bu karın acımasında ne yapsınnn:82:şimdi bu hafta bide bulantılarımda azaldı şükürr allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…