• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

yok ya 16 ile 20 hafta arasında belli oluormuş. senin nasıl gidio hamilelik bulantı oluo mu. bi de cnm acaip çğ köfte istio.acaba etsiz yesem zararı olur mu:50:

valla benim doktor yeme dediydi...
ama kendi görüşüm canım cok cekiyorsa tadımlık bi lokma almak...herseyden:52:

kızlar bendende bulantı var daha kusmadım ama bulantım oluyor gun ıcınde ama yınede habıre yemek yıyorum cunku cok cabuk acıkıyorum bende kılo aldım galıba pantolonlarım sıkıyor ılk haftalar dıye sporda yapmak ıstemıyorum ama boyle gıderse kotu ya 20-30 kılo alırım.anlamıyorum ben mıdesı bulanan ınsan nasıl acıkır ve yemek yer.

canım bende cubuk kraker-tuzlu bisk.- ve sarı leblebi ile bastırıyorum.
ama bazılarına da süt ve süt ürünleri bulantı yapabiliyormuş hamillikte. kendinizi deneyin o mu dokunuyor???

ayrıca 1.5 kilo aldım ve hamile pant aldım ben:52: kendi bedeninizden büyük bi pant da alabilirsiniz. ben okuldayım. göbeğim çok sıkıyordu. aldım. giyiyorum:):52:

Sabah burun kanaması ile uyandım,
bir bu eksikti yanii dedim..
Doktoru aradık hemen alakalı olabilir mi diye (çünkü benim boğazım da kanıyor)
evet burun kanaması olabiliyormuş hamilelikte :44:
Allah korusun umarım sizde olmaz da yine de aklınızda bulunsun panik yapmayın normalmiş :37:

canım bende cubuk kraker-tuzlu bisk.- ve sarı leblebi ile bastırıyorum.
ama bazılarına da süt ve süt ürünleri bulantı yapabiliyormuş hamillikte. kendinizi deneyin o mu dokunuyor???

ayrıca 1.5 kilo aldım ve hamile pant aldım ben:52: kendi bedeninizden büyük bi pant da alabilirsiniz. ben okuldayım. göbeğim çok sıkıyordu. aldım. giyiyorum:):52:
cnm göbüşün çıktımı ki senin bnde normal pant giyiyorum ama düğme kapatmıyom halaa:)

Sabah burun kanaması ile uyandım,
bir bu eksikti yanii dedim..
Doktoru aradık hemen alakalı olabilir mi diye (çünkü benim boğazım da kanıyor)
evet burun kanaması olabiliyormuş hamilelikte :44:
Allah korusun umarım sizde olmaz da yine de aklınızda bulunsun panik yapmayın normalmiş :37:
çok geçmiş olsun cnmm allah beterinden korusun

sağlıklı olsun oan birşey olmasında çekerim ne edim ama az önce bi yerde okudum mide bulanması iyiymiş bebeğin anneye sıkı tutunduğunu gösteriyormuş... öyle birşewy yazıyordu....:))))

amannnn neler neler söyleniyor??? saçlı bebek bulantı yaparmış:52:

cnm göbüşün çıktımı ki senin bnde normal pant giyiyorum ama düğme kapatmıyom halaa:)

55 kiloydum. 1.5 kiloyu direkt göbeğe aldım. ama düzenli beslenme ile ilgili. her zaman düzenli beslenince göbeğim çıkar:) ayaktayken sorun olmuyorduda, oturunca pant. sıkıyordu. ne gerek var bu çileye dedim, aldım bi pantolon... ohhhh pek rahatım şimdi.:62:

55 kiloydum. 1.5 kiloyu direkt göbeğe aldım. ama düzenli beslenme ile ilgili. her zaman düzenli beslenince göbeğim çıkar:) ayaktayken sorun olmuyorduda, oturunca pant. sıkıyordu. ne gerek var bu çileye dedim, aldım bi pantolon... ohhhh pek rahatım şimdi.:62:
ii etmişin cnmm:87:

amannnn neler neler söyleniyor??? saçlı bebek bulantı yaparmış:52:

ya ben bi doktor yazısında görmüştüm bunu..:))) hem bebişler daha ne ki saçları bulantı yapsın..:)))

birde kızlar birşey sorcam bebişleriniz hangi tarafınızda oluştu....benim ki sağ tarafımda..:))))
merak ettimde...:)))

mrb =) ay canmm 9 hafta için 5 kilo çokkkkk değil mi? :S galiba onda mide bulantısı felan olmadı umarım bundan sonra çok kilo almaz
bndede mide bulantısı fln almadığı için bnde 4 kilo aldım:( işlh bu her ay böle olmaz aslında ölee abartıda yemiyorum ama sanırım bnm ikis die böle:)

çok sağol zaten ekmeği kızartmadan yiyemiyorum,taze ekmek görünce bile fena oluyorum...Tuz yiyorum midem bulandıkça iyi geliyo inş. zararı yoktur.

tuz zararlı vücudu şişiriyormuş hatta doktorlar son aylarda tuzu yasaklayabiliyormuş bile...

mrb =) ay canmm 9 hafta için 5 kilo çokkkkk değil mi? :S galiba onda mide bulantısı felan olmadı umarım bundan sonra çok kilo almaz

cok tabi... m.öz ün kitabını okuyorum. ik üç ay 2-3 kilodan fazla olmasın diyor. zaten ilk 3ay anne vucudundakiler bebeği beslemeye yetiyormuş. abartmaya gerek yokmuş...

Back