• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba arkadaşlar , benim de SAT 14 kasım, cuma günü kan testi yapıldı 789 çıktı, ama ben 1 haftadır geceleri aşırı karın ağrısı çekiyorum. Pazar günü drumuzu aradık bol bol su iç o zaman geçer dedi, 2 gündür çok su içiyorum yine ağrıyor ama sıklığı azaldı en azından dün gece 1 defa şiddetli ağrıdı, diğerleri hafifti. Çok korkuyorum kızlar aranızda benim gibi olan varmı ? 1 yıl sonunda geldi bebeğim , o yüzden tedirginim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah.

benim ilki 5 haftalıkta kalmıştı sonra gelişim ya da kalp atışı görülemedi melesef aldırmak zorunda kaldım. şimdi doktor geçen cuma 5 haftalık dedi önümüzdeki hafta çarşambaya gün verdi 0 zaman altı buçuk hafta felan olcak sanırım, ama korkularım çok bu da öbür bebeğim gibi olur diye :26::26: kısmet bakalım haftaya görcez inşallah

inş. bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım... :emir_bebek: Alla sana bağışlasın bebeğini... ilk seferden kalmış bir korku zaten seninki, her seferinden aynı olacak değil Allahın izniyle sağ salim kavuşursun.kavuşuruz.:10:

merhaba arkadaşlar , benim de SAT 14 kasım, cuma günü kan testi yapıldı 789 çıktı, ama ben 1 haftadır geceleri aşırı karın ağrısı çekiyorum. Pazar günü drumuzu aradık bol bol su iç o zaman geçer dedi, 2 gündür çok su içiyorum yine ağrıyor ama sıklığı azaldı en azından dün gece 1 defa şiddetli ağrıdı, diğerleri hafifti. Çok korkuyorum kızlar aranızda benim gibi olan varmı ? 1 yıl sonunda geldi bebeğim , o yüzden tedirginim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah.

benim kan testim falan daha bugün sonuçlanacak ama canım benim de şiddetli ağrılarım oluyor. bazen bir anlık bağırıyorum. doğuruyor muyum diye? rahim genişliyor diye diyorlar ama.

merhaba arkadaşım bnce telaşlanma daha çok yeni daha keseni bile görmemişsin normaldir ağrın bnce bnmde ağrımıştı sanki adet sancısı gibi olmuştu korkma druna danış hayırlı uğurlu olsun bebeğin

hayırlı olsun umarım sağlıcakla alırsın alırız kucaklarımızı bebişelrimizi..:)))
benimkide ilk başlarda çok ağrımıştı doktor normal demişti şuan ağrımıyor arada yokluyor sadece.....korkma herşey güzel olur inş...:)

hayırlı olsun umarım sağlıcakla alırsın alırız kucaklarımızı bebişelrimizi..:)))
benimkide ilk başlarda çok ağrımıştı doktor normal demişti şuan ağrımıyor arada yokluyor sadece.....korkma herşey güzel olur inş...:)
turkuaz nasılsın cnm gittinmi işine ,işl brz daha iyisin??

turkuaz nasılsın cnm gittinmi işine ,işl brz daha iyisin??

malesef canım gelmek zorunda kaldım eşim sağolsun hiç destek olmadı bu konuda konusmuyorum onunlada zaten dün öyle bir hale de soktu ki beni keşke bu bebek işine kalkışmasaydım bile dedirtti bana şuan işteyim hiç mutlu ve huzurlu değilim bebeğimi bile unutmuş bir vaziyette gidiyorum işte....

malesef canım gelmek zorunda kaldım eşim sağolsun hiç destek olmadı bu konuda konusmuyorum onunlada zaten dün öyle bir hale de soktu ki beni keşke bu bebek işine kalkışmasaydım bile dedirtti bana şuan işteyim hiç mutlu ve huzurlu değilim bebeğimi bile unutmuş bir vaziyette gidiyorum işte....
cnm bu erkekler bzen böle düşüncesiz olabiliyolar bzde geçen gün kapıştık bayaa bi bnde senin gibi isyan ettim senin neyine baba olmak keşke kalkışmasaydım fln dedim ama snr çok üzüldüm onların ne suçu warki allahın gücüne gider dedim bebeğim için kndimi üzmemeye çalıştım sende öle yap cnm
erkeklerin çoğu aynı hiç üzme sıkma canını içimde bi canlı war onu düşün:16:

insanın mutlu olmadığı her işi yapması ne kadar zor değil mi? illa ki bir şekilde çabucak kurtulmak rahat olmak, huzurlu olduğun yer de olmak istiyorsun ama bence biraz olumlu bakmaya çalış. belki de olumlu hiçbişey yok diyeceksin ama mutlaka vardır. eşine de başka bir yolla o yolun dili ile anlatmaya çalışırsan sana mutlaka destek olacaktır. olmalıdır.

benim kan testim falan daha bugün sonuçlanacak ama canım benim de şiddetli ağrılarım oluyor. bazen bir anlık bağırıyorum. doğuruyor muyum diye? rahim genişliyor diye diyorlar ama.
bugün belli olacak öylemi canım ? İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız, çok sağol canım hemen cvp verdin , ama gündüzleri çok hafif oluyor bu gecenin hikmeti ne anlamış değilim.
merhaba arkadaşım bnce telaşlanma daha çok yeni daha keseni bile görmemişsin normaldir ağrın bnce bnmde ağrımıştı sanki adet sancısı gibi olmuştu korkma druna danış hayırlı uğurlu olsun bebeğin
evet canım adet sancısı gibi ama daha şiddetlisi , inşallah geçer ben ağrısına razıyım da yeterki bebeğime bişey olmasın , çok sağolun içimi rahatlattınız,

inşallah canım inşalalh sağlıcakla gelirler de kucağımızda olduğu günleri de görürüz. İçim ferahladı kızlar Allah razı olsun sizden, 1haftadır içim içimi yiyordu, bi daha kan testi de yaptırmadım değer arttımı diye sanırım SAT a göre 5 hafta 2 günlük bebeğim, cumaya görürmüyüz sizce keseyi

Benimde şiddetli ağrım olmuştu karından kasıklara doğru. Hatta o zaman hamile olduğumu bile bilmiyordum. Rahimin genişlemesi ve kalınlaşması ile ilgili bir ağrı oluyor galiba. Kanama veya kahverengi akıntı yoksa sorun olmaz canım. Bana da bol su iç demişti. :49:

ben yeni okunca konuyu bilmiyorum tabi :26: inşallah sorunsuzca halledebileceğim bir konudur canım , bebek konusunda hiç öyle deme tatlım , Allah sağlık versin ne mutlu bebişlerimiz var ben 1 yıl hasretini çektiğim için ne demek olduğunu çok iyi biliyorum . Rabbim kimseyi bebeğinden alıkoymasın.

cnm bu erkekler bzen böle düşüncesiz olabiliyolar bzde geçen gün kapıştık bayaa bi bnde senin gibi isyan ettim senin neyine baba olmak keşke kalkışmasaydım fln dedim ama snr çok üzüldüm onların ne suçu warki allahın gücüne gider dedim bebeğim için kndimi üzmemeye çalıştım sende öle yap cnm
erkeklerin çoğu aynı hiç üzme sıkma canını içimde bi canlı war onu düşün:16:

kızlar en hassas dönemdeyiz ya sanırım o yüzden böyle duygusalız bu ara, inşallah sorunlar geçer. Eşler bizim kadar hassas değil tabi. Biz geç bulduğumuz için eşim elinden geleni yapıyor , inşallah sorunlarınız halledilir sizlerinde

Benimde şiddetli ağrım olmuştu karından kasıklara doğru. Hatta o zaman hamile olduğumu bile bilmiyordum. Rahimin genişlemesi ve kalınlaşması ile ilgili bir ağrı oluyor galiba. Kanama veya kahverengi akıntı yoksa sorun olmaz canım. Bana da bol su iç demişti. :49:

demek normalmiş ağrılar ya ayy çok sevindim canım içim rahatladı. İyiki yazmışım sizlere, yardımcı oldunuz. Kanama vs. yok canım çok şükür.

mrb arkadaşlar az önce doktordan döndüm.... bebeğimin kalp atışlarını gördüm. evet çünkü duyamadım, duyabileceğim bir cihaz değildi, sadece atabildiğini görebildim. her şey yolunda dedi doktor. testlerim için 2 buçukta gideceğim. o kadar rahatladım ki anlatamam ki... yaşıyor olduğunu bilmek yetiyormuş :nazar::emir_bebek:
:nazar:
gözün aydın ilk önce bende görmüştüm ekranda büyüdükçe duyarsın annesi pıtpıtları allah isteyen herkese yaşatsın ..
günaydın kızlar maalesef bende bebeğimi kaybettim.birgün az bir kan geldi.ertesi gün akşam korkunç bir sancı ve kanama doktora gittik düşecek dedi.gece dayanamadım tekrar gittim düşmemişti git düşünce gel dedi döndüm o gece ve sabah gitti miniğim.çok acı bir his.hayırlısı.hepiniz kendinize çok ii bakın hiçbirşeyi ihmal etmeyin.bizim için çok önemsiz olan şeyler onlar çok minik olduğu için onlara zarar verebilir.sağlıcakla...
ne diyeceğimi bilemedim elif çok zor bir durum hayırlısı diyebiliyorum
inşallah en hayırlı zamanda allah sana sağlıklı bir evlat bağışlar..
naz cım 4 haftalıktı.son adet tarihime de uymuyomuş normale göre 7 haftalık olması gerekiyordu.evet cnm tuvalette oldu beyaz et parçası şeklindeydi.kanama ile birlikte gitti.önce anlamadım kırmızı bir parça düşünce o zannettim tekrar gittim doktor daha düşmemiş beyaz bir parça olacak dedi o gece ve sabah birer parça düştü.sağlksız olunca bebek vücut atarmış onu hayırlısı diyormuş.
en son beyaz parçadan sonra gittin mi dr.a benim bir arkadaşım gitmedi 2 gün zorla götürdük tamamen düşmemiş kürtaja girdi içinde parça kalmış
sende ihmal etme kontrollerini elifcim
demek normalmiş ağrılar ya ayy çok sevindim canım içim rahatladı. İyiki yazmışım sizlere, yardımcı oldunuz. Kanama vs. yok canım çok şükür.
tedirginlik hepimizde oldu zaman geçtikçe daa rahatlıyoruz galiba yani kendi adıma söyleyeyim
seninde geçecek bu günlerin derin bir oh çekersin inşallah
hoş bitiyor hiç
şimdide 2 li tarama testi ense ölçümü falan var 9 ay ve sonrasında bir ömür böyle geçecek galiba.))

turkuazcım üzme kendini eşinde mutlaka sıkılıyordur ama az daha dayan
bazen bende pişman oluyorum 7. aya kadar çalışsaydım diye maddi olarak getirisi çok çünkü
elalemin işi için kendini strese sokma
işini yap geç memnun değillerse gereğini yapsınlar ama bişey yemedim sinirlendim falan yok
bebişini üzme annesi...inşallah gececek bu sıkıntılar böyle düşün

merhabalar kızlar
bugün çok kötüyüm sabah beri ağzıma bir lokma girmedi çok midem bulanıyor ve çok afedersiniz ama sürekli midemde gaz var ve çıkarıyorum öyle olan var mı aranızda

merhaba oğlak75 =) bende 6 hafta 4 qünlk hamileyim malesef aynı durum bende de 3 4 gündür mevcut ben de mide bulantısı yok ama inanılmaz derece de midem de gaz var hiç birşey yemek istemiyorum yediğim zaman da pişman oluyorum şimdilik bunu geçirici bir şey bulamadım çok da araştırdım ama sanırım buna bir şekilde katlanmak zorunda kalacağız =(

merhaba oğlak75 =) bende 6 hafta 4 qünlk hamileyim malesef aynı durum bende de 3 4 gündür mevcut ben de mide bulantısı yok ama inanılmaz derece de midem de gaz var hiç birşey yemek istemiyorum yediğim zaman da pişman oluyorum şimdilik bunu geçirici bir şey bulamadım çok da araştırdım ama sanırım buna bir şekilde katlanmak zorunda kalacağız =(

evet canım bende bir çaresini bulamadım tek tesellim umarım 3 aylık olunca geçer diyorum inşallah

kızar bnm de çok gaz problemim olmuştu 5 6 haftalarımda ama şimdi geçti hiçbir şey yapamıyoruz ama geçick bnm şuan kalmadı sakın gazı içinizde tutmayın arkadaşlar bi arkım hastanelik oldu buyzden

kızar bnm de çok gaz problemim olmuştu 5 6 haftalarımda ama şimdi geçti hiçbir şey yapamıyoruz ama geçick bnm şuan kalmadı sakın gazı içinizde tutmayın arkadaşlar bi arkım hastanelik oldu buyzden

ay inşallah geçsin de 9 ay boyunca bundan şikayetçi olma ihtimalimi düşünemiyorum tabi hayırlısıyla dogsun her türlü şikayete ragzı oluruz ama gerçekten çok zor =( karnın aç birşey yiyemiyorsun yediğinde gaz roblemi başlıyo yediğine pişman oluyorsun :S

Back