arkadaşlar çatlaklar için bişey kullanmayı düşünüyo musunuz yoksa erken mi daha? ben bebek yağı düşünüyorum ama bebeğe zararı olur mu ki acaba?
gözün aydın cnm bn sana dedim dün görüceksin diye ne gzl bi duygumuş dimi:))mrb arkadaşlar az önce doktordan döndüm.... bebeğimin kalp atışlarını gördüm. evet çünkü duyamadım, duyabileceğim bir cihaz değildi, sadece atabildiğini görebildim. her şey yolunda dedi doktor. testlerim için 2 buçukta gideceğim. o kadar rahatladım ki anlatamam ki... yaşıyor olduğunu bilmek yetiyormuş
çok sağoll... kesinlikle ya... böyle sevinçten elimizdeki bişiye benzemeyen usg görüntüsüne bakıp duruyoruz...gözün aydın cnm bn sana dedim dün görüceksin diye ne gzl bi duygumuş dimi:))
günaydın kızlar maalesef bende bebeğimi kaybettim.birgün az bir kan geldi.ertesi gün akşam korkunç bir sancı ve kanama doktora gittik düşecek dedi.gece dayanamadım tekrar gittim düşmemişti git düşünce gel dedi döndüm o gece ve sabah gitti miniğim.çok acı bir his.hayırlısı.hepiniz kendinize çok ii bakın hiçbirşeyi ihmal etmeyin.bizim için çok önemsiz olan şeyler onlar çok minik olduğu için onlara zarar verebilir.sağlıcakla...
cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymuş ama hiç telaş yapma en kısa zmnda allahım sana bi ewlat bağışlar işlh...günaydın kızlar maalesef bende bebeğimi kaybettim.birgün az bir kan geldi.ertesi gün akşam korkunç bir sancı ve kanama doktora gittik düşecek dedi.gece dayanamadım tekrar gittim düşmemişti git düşünce gel dedi döndüm o gece ve sabah gitti miniğim.çok acı bir his.hayırlısı.hepiniz kendinize çok ii bakın hiçbirşeyi ihmal etmeyin.bizim için çok önemsiz olan şeyler onlar çok minik olduğu için onlara zarar verebilir.sağlıcakla...
mrb arkadaşlar az önce doktordan döndüm.... bebeğimin kalp atışlarını gördüm. evet çünkü duyamadım, duyabileceğim bir cihaz değildi, sadece atabildiğini görebildim. her şey yolunda dedi doktor. testlerim için 2 buçukta gideceğim. o kadar rahatladım ki anlatamam ki... yaşıyor olduğunu bilmek yetiyormuş
günaydın kızlar maalesef bende bebeğimi kaybettim.birgün az bir kan geldi.ertesi gün akşam korkunç bir sancı ve kanama doktora gittik düşecek dedi.gece dayanamadım tekrar gittim düşmemişti git düşünce gel dedi döndüm o gece ve sabah gitti miniğim.çok acı bir his.hayırlısı.hepiniz kendinize çok ii bakın hiçbirşeyi ihmal etmeyin.bizim için çok önemsiz olan şeyler onlar çok minik olduğu için onlara zarar verebilir.sağlıcakla...
Allahın izniyle bişey olmaz. o kadar çok ki özellikle de ilk gebeliklerde böyle durumlar... en yakın arkdşmın da durumu öyleydi 6 haftalıkken düşmüştü. şimdi 1 buçuk yaşında öyle güzel bir oğlu var ki? moralini yüksek tut hiçbir şey senin sağlığından daha önemli değil...teşekkür ederim knmhtp umarım dediğin gibi olur.şimdide bir kot-rku oluştu içimde ya yine öle olursa diye
inş. canım çok sağol...cnmm tebriklerrrrrçok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende haftaya gidicem,inşallah ben duyabilirim. Kalın sağlıcakla:)
mrb arkadaşlar az önce doktordan döndüm.... bebeğimin kalp atışlarını gördüm. evet çünkü duyamadım, duyabileceğim bir cihaz değildi, sadece atabildiğini görebildim. her şey yolunda dedi doktor. testlerim için 2 buçukta gideceğim. o kadar rahatladım ki anlatamam ki... yaşıyor olduğunu bilmek yetiyormuş
tebrikler canım ben de haftaya duymaya gidicem inşallah, ilkinde olmadı umarım bu sefer sevinerek döneriz doktordan , canım sen kaç haftalıktın ?
cnm bnm tekrar geçmiş olsun hayırlısı buymuş cnm bidahakine sağlıklı bi şekilde allah weriri cnm üzülmenaz cım 4 haftalıktı.son adet tarihime de uymuyomuş normale göre 7 haftalık olması gerekiyordu.evet cnm tuvalette oldu beyaz et parçası şeklindeydi.kanama ile birlikte gitti.önce anlamadım kırmızı bir parça düşünce o zannettim tekrar gittim doktor daha düşmemiş beyaz bir parça olacak dedi o gece ve sabah birer parça düştü.sağlksız olunca bebek vücut atarmış onu hayırlısı diyormuş.
7.5 im ama usg 7.1 gösterdi... 5.5 ken doktor hiçbişi yok gibi davranmıştı ama sefer artık sen hamilesin dedi.çok sevindim öyle deyince. sen kaç haftalıkken duyamadın tekrar gideceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?