- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkma canını tatlım yaa bebişini düşün ne iş yapıyosun?offff kızlar yaa benim sıkıntım hamilelikten değil bu lanet işimden dolayı....
sıkıntı stres afedersiniz aptal insanlarla uğraşmak sürekli kafamda yalandan yere bağıran kafasız bir patron bıkkınlardayım bu yüzden....
ya kızlar bulantıdan ölmek üzereyim,dayanamıyorum daha halime bi güler bi ağlar oldum... Napsam allah aşkına... :84::26:
benide genelde 3 hafta arayla çağırıyor
bazen 2
Kızlar selam , iki gündür yoğunluktan giremiyodum , şöyle bir göz gezdirdim yazılanlara herkes iyi gibi :)) Biz bugün doktora gidiyoruz , 1 saatimiz var tam ve ben stresten ölücem , ya duyamazsak kalp atışlarını diye telaşlanıyorum ,Allah ım hayırlısını verir inşallah , bize dua edin , buraya tekrar döndüğümde iyi haberler yazmak istiyorum
bilmem cnmm belkide:):) endişelenmek yerine tadını çıkarmaya bak die anlatıyorum cnmm bnde ilk ay öledim çnkü bi telaş bi telaş ama artık yapmıyorum üstelik geçen hafta kanamam olduğu halde rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edicek işlhhtşk. ederim naz.... sen iki bebek annesi olduğun için mi nedir böyle iki kat bir azimle yetişiyorsun moral vermeye
az daha dayan be cnm bak bebişinde geliyo para lazım şimdi çıkarsan bidaa neder hmn iş bulacaksın ki az daha sık dişini bnce bebk geldimi, ztn kısmetiyle gelirmiş ozmn ewinde bebeine bakarsın kmsenin derdini çekmezsinnön muhasebe işine bakıyorum ama işte herşeye bakıyorum....sabır sabır diye diye geldim bugünlere ama artık dayanamıyorum yarın gelmemeyi düşünüyorum....kirada olduğumuz için sabrettim hep ama artık yok işte gitmiyor kızlar....
bilmem cnmm belkide:):) endişelenmek yerine tadını çıkarmaya bak die anlatıyorum cnmm bnde ilk ay öledim çnkü bi telaş bi telaş ama artık yapmıyorum üstelik geçen hafta kanamam olduğu halde rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edicek işlhh
ön muhasebe işine bakıyorum ama işte herşeye bakıyorum....sabır sabır diye diye geldim bugünlere ama artık dayanamıyorum yarın gelmemeyi düşünüyorum....kirada olduğumuz için sabrettim hep ama artık yok işte gitmiyor kızlar....
ön muhasebe işine bakıyorum ama işte herşeye bakıyorum....sabır sabır diye diye geldim bugünlere ama artık dayanamıyorum yarın gelmemeyi düşünüyorum....kirada olduğumuz için sabrettim hep ama artık yok işte gitmiyor kızlar....
:90::90: allah emanet cnm bebklerimiz... herşey allahtankanamam olsa korkudan uyuyamam herhalde. büyüklr bu konuda destekkçiler hemen anneme korkularımı söylüyorum yatıştırıyor...
az daha dayan be cnm bak bebişinde geliyo para lazım şimdi çıkarsan bidaa neder hmn iş bulacaksın ki az daha sık dişini bnce bebk geldimi, ztn kısmetiyle gelirmiş ozmn ewinde bebeine bakarsın kmsenin derdini çekmezsinn
tmm cnm hangisi doğrusa onu yap allah büyüktür:26:sağolasın canım...ama yok valla yarın gelmemeyi düşünüyorum para bir şekilde bulunur ne edelim....
sinirimden zaten yemek bilem yiyemedim daha bebeğime de kötülük etmek istemiyorum...((
:90::90: allah emanet cnm bebklerimiz... herşey allahtan
çok sağol zaten ekmeği kızartmadan yiyemiyorum,taze ekmek görünce bile fena oluyorum...Tuz yiyorum midem bulandıkça iyi geliyo inş. zararı yoktur.Beyaz leblebi, kuru ekmek, çubuk kraker öneriyorlar, ama bana hiçbiri fayda etmedi..
Sende bir dene istersen umarım işe yarar.:26:
Kızlar biz gittik geldik , dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, nihayet kalp atışlarını duyduk bebishimizin :)))Ama bizimki biraz oynak :))) sürekli yer değiştiryor , çok uzun sre duyamadık ama o kısacık an bile dünyalara bedel , hala inanamıyorum , Allah ım isteyen herkese yaşatsın ....Herşeyimiz de çok normalmiş ama 7+6 değilmişiz 7 haftalıkmışız, geç döllenme olmuş sanırım bu durumda tam gününde gelirse evlilik yıldönümüze denk gelecek sanırım , buda ayrı bir güzellik olur :)) 13 ocakta testler için tekrar gidicez
haklısın onu görmek bile müthiş bişeydi zaten. ben senden haber bekliyorum o zaman şimdiden teşekkür ederim
çok sevindim hayırlı olsun,darısı duymayanların başınaKızlar biz gittik geldik , dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, nihayet kalp atışlarını duyduk bebishimizin :)))Ama bizimki biraz oynak :))) sürekli yer değiştiryor , çok uzun sre duyamadık ama o kısacık an bile dünyalara bedel , hala inanamıyorum , Allah ım isteyen herkese yaşatsın ....Herşeyimiz de çok normalmiş ama 7+6 değilmişiz 7 haftalıkmışız, geç döllenme olmuş sanırım bu durumda tam gününde gelirse evlilik yıldönümüze denk gelecek sanırım , buda ayrı bir güzellik olur :)) 13 ocakta testler için tekrar gidicez