• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

arkadaşlar çatlaklar için bişey kullanmayı düşünüyo musunuz yoksa erken mi daha? ben bebek yağı düşünüyorum ama bebeğe zararı olur mu ki acaba?

ben çok erkenden kilo almaya başladığım için bebek yağı aldım. hipoallerjenik diyor ama ilk kullanımda bir şikayetim olmadı. 2. de kaşıntı kızarıklık oldu. markasını da söyleyeyim dalin. bebeklerimize hangi marka alıcaz iyi araştırmak lazım. beni böyle yaptıysa minicik bebeğe nolur kimbilir.
ben çatlaklar için dr uma danışıp krem yazdırmayı düşünüyorum şimdi.

mrb arkadaşlar az önce doktordan döndüm.... bebeğimin kalp atışlarını gördüm. evet çünkü duyamadım, duyabileceğim bir cihaz değildi, sadece atabildiğini görebildim. her şey yolunda dedi doktor. testlerim için 2 buçukta gideceğim. o kadar rahatladım ki anlatamam ki... yaşıyor olduğunu bilmek yetiyormuş :nazar::emir_bebek:

mrb arkadaşlar az önce doktordan döndüm.... bebeğimin kalp atışlarını gördüm. evet çünkü duyamadım, duyabileceğim bir cihaz değildi, sadece atabildiğini görebildim. her şey yolunda dedi doktor. testlerim için 2 buçukta gideceğim. o kadar rahatladım ki anlatamam ki... yaşıyor olduğunu bilmek yetiyormuş :nazar::emir_bebek:
gözün aydın cnm bn sana dedim dün görüceksin diye ne gzl bi duygumuş dimi:))

günaydın kızlar maalesef bende bebeğimi kaybettim.birgün az bir kan geldi.ertesi gün akşam korkunç bir sancı ve kanama doktora gittik düşecek dedi.gece dayanamadım tekrar gittim düşmemişti git düşünce gel dedi döndüm o gece ve sabah gitti miniğim.çok acı bir his.hayırlısı.hepiniz kendinize çok ii bakın hiçbirşeyi ihmal etmeyin.bizim için çok önemsiz olan şeyler onlar çok minik olduğu için onlara zarar verebilir.sağlıcakla...

gözün aydın cnm bn sana dedim dün görüceksin diye ne gzl bi duygumuş dimi:))
çok sağoll... kesinlikle ya... böyle sevinçten elimizdeki bişiye benzemeyen usg görüntüsüne bakıp duruyoruz... :nazar: doktorumuz bu şekildeki bir gebelikte bebekler %85 doğar. bunu istatistikler söylüyor biz değil dediğinde de çok sevindim... :emir_bebek: öğle sonrası için testler hiç umrumda bile değil nedense moralim müthiş düzeldi. ii ki de yarını beklememişim.:49:

günaydın kızlar maalesef bende bebeğimi kaybettim.birgün az bir kan geldi.ertesi gün akşam korkunç bir sancı ve kanama doktora gittik düşecek dedi.gece dayanamadım tekrar gittim düşmemişti git düşünce gel dedi döndüm o gece ve sabah gitti miniğim.çok acı bir his.hayırlısı.hepiniz kendinize çok ii bakın hiçbirşeyi ihmal etmeyin.bizim için çok önemsiz olan şeyler onlar çok minik olduğu için onlara zarar verebilir.sağlıcakla...

çok geçmiş olsun.... biraz zor bir dönem farkındayım ama inş. çabuk atlatırsın ve kısa süre sonra tekrar sağlıklı bir bebekle anne olursun inşallah.

teşekkür ederim knmhtp umarım dediğin gibi olur.şimdide bir kot-rku oluştu içimde ya yine öle olursa diye:(

cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymuş ama hiç telaş yapma en kısa zmnda allahım sana bi ewlat bağışlar işlh...

cnmm tebriklerrrrr:nazar: çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende haftaya gidicem,inşallah ben duyabilirim. Kalın sağlıcakla:)

elifcim acını tekrarlamak stemem ama kaç haftalıktın bide nasıl anladın düştüğünü gördünmü yanii tuwalette mi

Canım çok geçmiş olsun. Herşeyin hayırlısı. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Benim de ilk gebeliğim sonlandırılmıştı. Kürtaj olmuştum. Çok kötü bi durum ama demek ki sağlıksız olacaktı o yüzden gelişemedi, senin ki de o yüzden düştü. İnan ilk gebeliklerde böyle şeyler oluyor. Hiç tedirgin olma. Allah'a güven yeter. Eşinle huzurlu ol 3-5 ay sonra güzel bi gebelik geçireceksin inan bana. Çok öpüyorum seni, sevgiler

teşekkür ederim knmhtp umarım dediğin gibi olur.şimdide bir kot-rku oluştu içimde ya yine öle olursa diye:(
Allahın izniyle bişey olmaz. o kadar çok ki özellikle de ilk gebeliklerde böyle durumlar... en yakın arkdşmın da durumu öyleydi 6 haftalıkken düşmüştü. şimdi 1 buçuk yaşında öyle güzel bir oğlu var ki? moralini yüksek tut hiçbir şey senin sağlığından daha önemli değil...

cnmm tebriklerrrrr:nazar: çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende haftaya gidicem,inşallah ben duyabilirim. Kalın sağlıcakla:)
inş. canım çok sağol... :emir_bebek:

canım çok geçmiş olsun....herşeyin hayırlısı...
Allah tekrardan yaşatır bu güzel duyguyu sana inş....

naz cım 4 haftalıktı.son adet tarihime de uymuyomuş normale göre 7 haftalık olması gerekiyordu.evet cnm tuvalette oldu beyaz et parçası şeklindeydi.kanama ile birlikte gitti.önce anlamadım kırmızı bir parça düşünce o zannettim tekrar gittim doktor daha düşmemiş beyaz bir parça olacak dedi o gece ve sabah birer parça düştü.sağlksız olunca bebek vücut atarmış onu hayırlısı diyormuş.

tebrikler canım ben de haftaya duymaya gidicem inşallah, ilkinde olmadı umarım bu sefer sevinerek döneriz doktordan , canım sen kaç haftalıktın ?

tebrikler canım ben de haftaya duymaya gidicem inşallah, ilkinde olmadı umarım bu sefer sevinerek döneriz doktordan , canım sen kaç haftalıktın ?

7.5 im ama usg 7.1 gösterdi... 5.5 ken doktor hiçbişi yok gibi davranmıştı ama sefer artık sen hamilesin dedi. :21:çok sevindim öyle deyince. sen kaç haftalıkken duyamadın tekrar gideceksin.

naz cım 4 haftalıktı.son adet tarihime de uymuyomuş normale göre 7 haftalık olması gerekiyordu.evet cnm tuvalette oldu beyaz et parçası şeklindeydi.kanama ile birlikte gitti.önce anlamadım kırmızı bir parça düşünce o zannettim tekrar gittim doktor daha düşmemiş beyaz bir parça olacak dedi o gece ve sabah birer parça düştü.sağlksız olunca bebek vücut atarmış onu hayırlısı diyormuş.
cnm bnm tekrar geçmiş olsun hayırlısı buymuş cnm bidahakine sağlıklı bi şekilde allah weriri cnm üzülme

çok geçmiş olsun canım ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim bu konuda yalnız değilsin yani merak etme ,genellikle ik bebeklerde böle oluyor, benim bebeğim kendi düşmedi gerçi kalp atışı duyamayına doktor aldı mecburen, bakalım şimdi tekrar hamileyim kısmet bunda güzel haberler alırız inşallah, Allahım sana da en kısa zamanda yeni bir bebiş verir inşallah

7.5 im ama usg 7.1 gösterdi... 5.5 ken doktor hiçbişi yok gibi davranmıştı ama sefer artık sen hamilesin dedi. :21:çok sevindim öyle deyince. sen kaç haftalıkken duyamadın tekrar gideceksin.

benim ilki 5 haftalıkta kalmıştı sonra gelişim ya da kalp atışı görülemedi melesef aldırmak zorunda kaldım. şimdi doktor geçen cuma 5 haftalık dedi önümüzdeki hafta çarşambaya gün verdi 0 zaman altı buçuk hafta felan olcak sanırım, ama korkularım çok bu da öbür bebeğim gibi olur diye :26::26: kısmet bakalım haftaya görcez inşallah

Back