hayırlı olsun canım. bizimki de 5 gün geriden geliyor geç döllenmeden dolayı. allah sağlık versin
Canım 3 boyutluyu falan sordum , varmış onvakta . 20, haftadan sonra bakılıyor dedi dr. bey , ama 24. haftada daha ii görünüyor ilk o zaman bakıyoruz dedi , ben yönlendiricem zaten , bunları düşünme sen dedi , benim şu an girdiğim cihazda da ses falan duyuluyor ,bugün duyduk :))) sen de mutlaka git duyabileceğin bir dr. a , gerçekten yaşanması lazım , biz videoya çektik , durup durup izliyorum yani sen düşün , arkadaşların dedikleri kadar varmış ....
aminnnnnnnnnn.....Sağol canım , amin olmayan herkese bebek , olanlara da bnları yaşamayı nasip etsin ....
ön muhasebe işine bakıyorum ama işte herşeye bakıyorum....sabır sabır diye diye geldim bugünlere ama artık dayanamıyorum yarın gelmemeyi düşünüyorum....kirada olduğumuz için sabrettim hep ama artık yok işte gitmiyor kızlar....
Kızlar biz gittik geldik , dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, nihayet kalp atışlarını duyduk bebishimizin :)))Ama bizimki biraz oynak :))) sürekli yer değiştiryor , çok uzun sre duyamadık ama o kısacık an bile dünyalara bedel , hala inanamıyorum, Allah ım isteyen herkese yaşatsın ....Herşeyimiz de çok normalmiş ama 7+6 değilmişiz 7 haftalıkmışız, geç döllenme olmuş sanırım bu durumda tam gününde gelirse evlilik yıldönümüze denk gelecek sanırım , buda ayrı bir güzellik olur :)) 13 ocakta testler için tekrar gidicez
Sağol canım , amin olmayan herkese bebek , olanlara da bnları yaşamayı nasip etsin ....
cnmm tebriklerdarısı bizim başımızaaaa:)
çok sevindim senin adına.... darısı bize inş.... hep böyle ii gider her şey yolunda gider inş.
osgheme gözünaydın
benimde aynı geriden geliyor canım 3-4 gün bende perşembe bir daha gidicem bakalım tahlil sonuçlarımı göstericem
herşey normal çıkmış yalnız beyaz kan hücreleri yüksek biraz bir yerimde enfeksiyon mu var acaba ateşim filan da yok hasta gibide değilim ama bakalım ne diycek
Kızlar biz gittik geldik , dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, nihayet kalp atışlarını duyduk bebishimizin :)))Ama bizimki biraz oynak :))) sürekli yer değiştiryor , çok uzun sre duyamadık ama o kısacık an bile dünyalara bedel , hala inanamıyorum, Allah ım isteyen herkese yaşatsın ....Herşeyimiz de çok normalmiş ama 7+6 değilmişiz 7 haftalıkmışız, geç döllenme olmuş sanırım bu durumda tam gününde gelirse evlilik yıldönümüze denk gelecek sanırım , buda ayrı bir güzellik olur :)) 13 ocakta testler için tekrar gidicez
ne güzel ya ben 5 haftalığım Allahım ben de duymak istiyorum bebeğimin kalp atışlarını, ne güzel bir histir kimbilir...ben ilk hamileliğimde yaşayamadım bu duyguyu inşallah bunda olur, haftaya çarşambaya gün verdi doktor kalp atışları için, kızlar nolur bana da dua edin günler geçmek bilmiyor osgheme sen kaç haftalıktın
arkadaşlar merhaba, 7 haftalık hamileyim. Folik asitim bitti. Tekrar almama gerek var mı siteden araştırdım 7 haftalık dan sonra gerek yok deniyor. Napıyım şimdi?
arkadaşlar merhaba, 7 haftalık hamileyim. Folik asitim bitti. Tekrar almama gerek var mı siteden araştırdım 7 haftalık dan sonra gerek yok deniyor. Napıyım şimdi?
merhaba nasılsınız bakalım söyle bir okudum olumsuz birşey yok Allaha şükür tabi senemoya üzülmemiz ayrı(
benimde eşim evde izinliydi çok uğrayamadım okudum ara ara ama yazamadım hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz inşallah sonumuz da aynı olacak ve bebeklerimizi kucağımıza alacağız..
turkuazcım hayırlısı olsun senin için benimde dengesiz bir patronum vardı 6 haftalıkken ayrıldım işten ayrılırken melek oldu ama asıl yüzünü biliyorum o yüzden kendimi strese sokmak istemedim seni anlıyorum ama ihtiyaçlar bitmiyor bugun çarşıda göz attım da masraflar bizi bekliyor
sen kendin için doğru olana karar ver ama birazcık da ümit varsa rapor hakkına kadar çalışırsın sonra da doğum iznin bitince dönmezsin işe ..
uğramamşsın bugun ne yaptın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?