-----2010 KASIM hamişleri----

sağolasın arkadaşım mutlaka gitmek gerek o zaman. bende akşam eve zor atıyorum kendimi ultrason görüntüsüne bakmak için miniğimin.

canım bnm sanırım aynı durumdayız. Ben de çok sıkıldım işten. Sanırım katlanamıyoruz artık. Ama sabredelim. Raporla izinle bi 6 ayı geçirelim derim. Ondan sonra doğum izninden sonra bırakırız. İnan evde de canımız sıkılacak. İşde öle böle derken zaman geçiyor. İyi düşünelim. Benim de çekip gidesim var ama bilmiyorum içimden bi ses de sabret diyor.

cnmm tebrikler darısı bizim başımızaaaa:)

osgheme gözünaydın
benimde aynı geriden geliyor canım 3-4 gün bende perşembe bir daha gidicem bakalım tahlil sonuçlarımı göstericem
herşey normal çıkmış yalnız beyaz kan hücreleri yüksek biraz bir yerimde enfeksiyon mu var acaba ateşim filan da yok hasta gibide değilim ama bakalım ne diycek

Sağol canım , inşallah sonuçların ii çıkar ,umarım önemli bir şeyin yoktur, endişelenme dicem ama biliyorum endişelenmemek mümkün değil :))) Ama en azından pozitif bakmaya çalışabilirsin , ben elimden geldiğince öyle yapıyorum ....

ne güzel ya ben 5 haftalığım Allahım ben de duymak istiyorum bebeğimin kalp atışlarını, ne güzel bir histir kimbilir...ben ilk hamileliğimde yaşayamadım bu duyguyu inşallah bunda olur, haftaya çarşambaya gün verdi doktor kalp atışları için, kızlar nolur bana da dua edin günler geçmek bilmiyor osgheme sen kaç haftalıktın

canım bana 6 haftalıkken gel dedi ben belki duyamaz diye 8 haftaya kadar beklim dedim , çok biliyorum ya :))) ama forumdaki arkadaşlardan 6. haftada duyan çok , duyarsınız bence , çook güzel bir duyguymuş hakkaten Sende yaşarsın haftaya :)) İnsan cok endişeli oluo bekleyene kadr ama duyduktan sonra sadece mutluluk :))

arkadaşlar merhaba, 7 haftalık hamileyim. Folik asitim bitti. Tekrar almama gerek var mı siteden araştırdım 7 haftalık dan sonra gerek yok deniyor. Napıyım şimdi?

arkadaşlar merhaba, 7 haftalık hamileyim. Folik asitim bitti. Tekrar almama gerek var mı siteden araştırdım 7 haftalık dan sonra gerek yok deniyor. Napıyım şimdi?

doktoruna sor ama bence devam etmen lazım , ben dah bugün gittim dr. a folik asite devam ediyoruz dedi ....bildiğim kadarıyla 3 aya kadar devam ediliyor ...

merhaba nasılsınız bakalım söyle bir okudum olumsuz birşey yok Allaha şükür tabi senemoya üzülmemiz ayrı (
benimde eşim evde izinliydi çok uğrayamadım okudum ara ara ama yazamadım hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz inşallah sonumuz da aynı olacak ve bebeklerimizi kucağımıza alacağız..
turkuazcım hayırlısı olsun senin için benimde dengesiz bir patronum vardı 6 haftalıkken ayrıldım işten ayrılırken melek oldu ama asıl yüzünü biliyorum o yüzden kendimi strese sokmak istemedim seni anlıyorum ama ihtiyaçlar bitmiyor bugun çarşıda göz attım da masraflar bizi bekliyor
sen kendin için doğru olana karar ver ama birazcık da ümit varsa rapor hakkına kadar çalışırsın sonra da doğum iznin bitince dönmezsin işe ..
uğramamşsın bugun ne yaptın acaba?

nazcım sen nasılsın pardon sizler nasılsınız 3 ü bir arada şekerler:))
maşallah senin de hiç bulantı şikayetin yok bende düzeldim gibi sadece süte randımanlı dönüş yapamadım..
izmirli hanımlar alışveriş zamanı gelse de buluşup dolansak ya ne güzel olur:))

arkadaşlar çatlaklar için bişey kullanmayı düşünüyo musunuz yoksa erken mi daha? ben bebek yağı düşünüyorum ama bebeğe zararı olur mu ki acaba?

sağolasın canım...dünden beri bebeğimi unuttum sinirimden ne yemek yiyebildim ne baska birşey....eşimde işten ayrılma konusunda destek olmadı onu da anlıyorum ama çekmeye devam malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…