• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

arkadaşlar iyi akşamlar dün doktora gittim.kalp atışlarını duydum gaRİPama harikaydı bebeğimi net görmedi ve çapını düzgün hesaplayamadı.7.3 mm hesapladı ama 2 hafta sonra yine gel dedi.bebeğimin gelişimine bakacakmış tam net bişey demedi sağlıklı filan hesaplamalara göre 5 haftalıkmış topikteki adını hatırlamadım ama bir arkadaşımla aynı sorunu yaşıyoruz.bu hafta 7 haftalık ama ultrasonda 5 haftalık acaba gelişmiyor mu yada gelişimi zayıf mı anlamadım yardım edinnnnnnn ltf.

canım korkma bende aynı durumdayım. internetten hesaplamama göre 7 haftalık olması gerekiyo ama doktor 5 haftalık dedi. sebebi de geç döllenmeymiş. hatta doktor bana dedi bebeğin son anda karar vermiş sana tutunmaya diye :)) korkulacak bir durum yok yani şimdilik

Kızlar selam , iki gündür yoğunluktan giremiyodum , şöyle bir göz gezdirdim yazılanlara herkes iyi gibi :)) Biz bugün doktora gidiyoruz , 1 saatimiz var tam ve ben stresten ölücem , ya duyamazsak kalp atışlarını diye telaşlanıyorum ,Allah ım hayırlısını verir inşallah , bize dua edin , buraya tekrar döndüğümde iyi haberler yazmak istiyorum :nazar:

Kızlar selam , iki gündür yoğunluktan giremiyodum , şöyle bir göz gezdirdim yazılanlara herkes iyi gibi :)) Biz bugün doktora gidiyoruz , 1 saatimiz var tam ve ben stresten ölücem , ya duyamazsak kalp atışlarını diye telaşlanıyorum ,Allah ım hayırlısını verir inşallah , bize dua edin , buraya tekrar döndüğümde iyi haberler yazmak istiyorum :nazar:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. allah yardımcınız olsun:emir_bebek:

günaydın kızlar.
biz bugün 8. haftamıza girdik. 5 te biri gitti yani.:1:
nasılsınız bakalım. benim hiç bulantım yok hala çok mutlu ve iştahlı bir gebelik geçiriyorum.
darısı başınıza.

Koskoca bir amin :92:

Benim artık boğazım kanıyor çıkarmaktan,
kılcal damarlarım çatlamış :5:

pozitif düşün herşeyin hayırlısı güzel haberler alırsın inş.

Koskoca bir amin :92:

Benim artık boğazım kanıyor çıkarmaktan,
kılcal damarlarım çatlamış :5:

kıyamam ya allah yardımcınız olsun.
unutmayın ki çektiğimiz en ufak acılar bile günahlarımızı döküp gidiyor.
annelik gibi kutsal bir yolda çekilen bu dertler karşılığında rabbim size bize hepimize
kimbilir ne büyük mükafaatlar verecektir. :34:

kızlar pazar günü paso yattım müğdem çok kötüydü bulantı var ne kusuyorum ne öğürüyorum. ama bir lokma yiyince kuscam zannediyorum ama açlıktan gurulduyor. manyakmı bu miğdem ne istediğini bilmiyo offf neyse şuan çok iyiyim.
işyerindeyken hiç bir şeyim yok galiba birazda psikolojik işyerinde uyraşacak bişi var düşünemiyorum ama evde yok

slm kızlar ben de 11inde gittim dr a.ve kalp atışlarını gördüm.gerçekten heyecan vericiydi, çok duygulandım.6 hafta 6 günlüktü, bugün 9. haftaya girdik.ama dr. randevu vermedi, ben de sormadım. bu arada bi karne hazırladı. gebelik karnesiymiş. içine tahlil sonuçlarını ve benimle ilgili bilgileri yazdı.ve eğer değişmezse beklenen doğum tarihim (bdt)31 temmuz yazdı.
bi de bebeğin gelişiminin 1 hafta ya da 2 hafta geriden olmasını sanırım hepimiz yaşıyoruz.çünkü gebelik karnesinde de iki tane tarih var. 8+1yazdı bu gebelik haftası bi de 6+6 bu da crl yani ultrason görüntüsüydü.sanırım doğru olan crl.sanırım bu yüzden çoğumuzun gebeliği geriden gibi gözüküyor.
Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

mrb arkadaşlar... böyle herkesin doktora gidip ii haberlerle döndüğünü gördükçe erkenden ben de doktora gitmek istiyorum... gidip her şeyin yolunda olduğunu kendim görmek, emin olmak istiyorum... çarşambaya pek bişi kalmadı .... sabır sabır ya sabır!
:6:

mrb arkadaşlar... böyle herkesin doktora gidip ii haberlerle döndüğünü gördükçe erkenden ben de doktora gitmek istiyorum... gidip her şeyin yolunda olduğunu kendim görmek, emin olmak istiyorum... çarşambaya pek bişi kalmadı .... sabır sabır ya sabır!
:6:
az kalmış cnm göriceksin bak ne kdr gzl bi duyguu

az kalmış cnm göriceksin bak ne kdr gzl bi duyguu

dün akşam elimdeki tepsiyi çok ani yere bırakır gibi oldum... beni bir korku aldı. tuhaf bir tedirginliki dönemi normal zamanda hiç evhamlı bir kimse değilimdir. biran önce gitsem de doktor her şey yolunda dese diyorum.:emir_bebek:

dün akşam elimdeki tepsiyi çok ani yere bırakır gibi oldum... beni bir korku aldı. tuhaf bir tedirginliki dönemi normal zamanda hiç evhamlı bir kimse değilimdir. biran önce gitsem de doktor her şey yolunda dese diyorum.:emir_bebek:
:) bnde öledim cnm kalp atışını duyduktan snr rahatlıcaksın sıkma okdr kendini eminim herşey yolundadır

hastaneye gittim sabah kan verdim toksoplazma hemogram açlık kan şekeri ve tiroidler bakılacak

yolunda olmamış olsa bir belirtisi falan olurdu diyorum... hani şu geç döllenme olayı var snıyorum ki bende o duurmda yok. çünkü usg de adet tarihim de aynı haftayı çıkartıyor. öyle değişik ağrılarım falan yok, bildik hamilelik sıkıntıları dışında... inş... her şey kolay olur, hepimiz adına.

yolunda olmamış olsa bir belirtisi falan olurdu diyorum... hani şu geç döllenme olayı var snıyorum ki bende o duurmda yok. çünkü usg de adet tarihim de aynı haftayı çıkartıyor. öyle değişik ağrılarım falan yok, bildik hamilelik sıkıntıları dışında... inş... her şey kolay olur, hepimiz adına.
cnm endişelenme bu kdr bak bnm 8. haftam doldu ama bnm hiçbir şikayetim yok ne miğde bulantısı ne bşy göğüslerim bile normal di bnde telaş yaptım acaba içerde olumsuz giden bşymi war diye dra gitiim usg ye girdim we iki bebeğimde ölece yatıyolar hatta okdr büyümüşlerki inanmadım seninde öledir bak çrş günü göreceksin:))

cnm endişelenme bu kdr bak bnm 8. haftam doldu ama bnm hiçbir şikayetim yok ne miğde bulantısı ne bşy göğüslerim bile normal di bnde telaş yaptım acaba içerde olumsuz giden bşymi war diye dra gitiim usg ye girdim we iki bebeğimde ölece yatıyolar hatta okdr büyümüşlerki inanmadım seninde öledir bak çrş günü göreceksin:))

valla az önce eşime tel.de yarın mı gitsek dedim? bir gün önce ama olsun... en azından beynim rahat eder...
valla benim göğüsler de aldı başını gitti mide bulantısı da her türlü belirtiyi şiddetle yaşıyorum.

valla az önce eşime tel.de yarın mı gitsek dedim? bir gün önce ama olsun... en azından beynim rahat eder...
valla benim göğüsler de aldı başını gitti mide bulantısı da her türlü belirtiyi şiddetle yaşıyorum.
daha ne iştee ne gzl...hamileliğin wermiş olduğu btn olayları yaşıyposun...

Back