-----2010 KASIM hamişleri----

offff kızlar yaa benim sıkıntım hamilelikten değil bu lanet işimden dolayı....
sıkıntı stres afedersiniz aptal insanlarla uğraşmak sürekli kafamda yalandan yere bağıran kafasız bir patron bıkkınlardayım bu yüzden....

sıkma canını tatlım yaa bebişini düşün ne iş yapıyosun?

merhabalar kızlar......
nasılsınız :44:
bugün keydim kaçık benimde
bulaşık görünce başlıyor öğürmeler
sizlerinde mideleri kötü sanıyorum
rabbim kolaylık versin
az kaldı allahın izniyle geçicek
3. aydan sonra inşallahh
sabır bakalım

ya kızlar bulantıdan ölmek üzereyim,dayanamıyorum daha halime bi güler bi ağlar oldum... Napsam allah aşkına... :84::26:

cnm bnm bana meyveli soda iyi geliyor
doktorumda iç onu rahatlarsın demişti
bir dene istersen

benide genelde 3 hafta arayla çağırıyor
bazen 2

hemen hemen aynı aralıklarda çağırıyorlar o halde...
bir sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum...
kızlar kahverengi akıntısı olan var mı ?[/QUOTE]

bende 4. haftalarda 3 gün devam eden bir lekelenmelerim olmuştu
ama geçti sonra çok şükür cnm

allah yardımcın olsun hadi hayırlı haberlerle gel inş. cnm bnmmm

tşk. ederim naz.... sen iki bebek annesi olduğun için mi nedir böyle iki kat bir azimle yetişiyorsun moral vermeye

ön muhasebe işine bakıyorum ama işte herşeye bakıyorum....sabır sabır diye diye geldim bugünlere ama artık dayanamıyorum yarın gelmemeyi düşünüyorum....kirada olduğumuz için sabrettim hep ama artık yok işte gitmiyor kızlar....

tşk. ederim naz.... sen iki bebek annesi olduğun için mi nedir böyle iki kat bir azimle yetişiyorsun moral vermeye
bilmem cnmm belkide:):) endişelenmek yerine tadını çıkarmaya bak die anlatıyorum cnmm bnde ilk ay öledim çnkü bi telaş bi telaş ama artık yapmıyorum üstelik geçen hafta kanamam olduğu halde rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edicek işlhh

az daha dayan be cnm bak bebişinde geliyo para lazım şimdi çıkarsan bidaa neder hmn iş bulacaksın ki az daha sık dişini bnce bebk geldimi, ztn kısmetiyle gelirmiş ozmn ewinde bebeine bakarsın kmsenin derdini çekmezsinn

kanamam olsa korkudan uyuyamam herhalde. büyüklr bu konuda destekkçiler hemen anneme korkularımı söylüyorum yatıştırıyor...

bende geçen yıl muhasebe işi yapmıştım bir şirketin muhasebe ile brlikte her şey yapıyodum vallahi... çay çorba işleri bile Allah sabır versin ama bir kaç ay daha sabredebilsen bebeğinin hatrına çok daha ii olacaktır... sen çok daha ii bilrsin tabi.
:92:

zor gerçekten milletle uğraşmak
allah yardımcın olsun cnmm
gitmiyorsa inş. allah gönlüne göre bir iş versin senin
nasıl bağırabiliyorlar
nasıl insanlar bilmiyorum ben 1 sene güzellik merkezinde çalışmıştım
birkere azar işitmedim
bana patronum
kızıymışım gibi davranırdı
çok memnundum ondan
ama zaten pek bir çalışma hayatım olmadı
şimdide evdeyim şükür
sende ezdirme kendini başka iş bak kendineee

sağolasın canım...ama yok valla yarın gelmemeyi düşünüyorum para bir şekilde bulunur ne edelim....
sinirimden zaten yemek bilem yiyemedim daha bebeğime de kötülük etmek istemiyorum...((

sağolasın canım...ama yok valla yarın gelmemeyi düşünüyorum para bir şekilde bulunur ne edelim....
sinirimden zaten yemek bilem yiyemedim daha bebeğime de kötülük etmek istemiyorum...((
tmm cnm hangisi doğrusa onu yap allah büyüktür:26:

heyt ben siz benim göğüsleri görün pamela anderson halt etmiş.
ellemeye korkuyorum patlayacak sanki
hamile kalmadan 80 di şimdi 90 aldım az biraz sıktı.:92:

Kızlar biz gittik geldik , dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, nihayet kalp atışlarını duyduk bebishimizin :)))Ama bizimki biraz oynak :))) sürekli yer değiştiryor , çok uzun sre duyamadık ama o kısacık an bile dünyalara bedel , hala inanamıyorum , Allah ım isteyen herkese yaşatsın ....Herşeyimiz de çok normalmiş ama 7+6 değilmişiz 7 haftalıkmışız, geç döllenme olmuş sanırım bu durumda tam gününde gelirse evlilik yıldönümüze denk gelecek sanırım , buda ayrı bir güzellik olur :)) 13 ocakta testler için tekrar gidicez

Beyaz leblebi, kuru ekmek, çubuk kraker öneriyorlar, ama bana hiçbiri fayda etmedi..
Sende bir dene istersen umarım işe yarar.:26:
çok sağol zaten ekmeği kızartmadan yiyemiyorum,taze ekmek görünce bile fena oluyorum...Tuz yiyorum midem bulandıkça iyi geliyo inş. zararı yoktur.

hayırlı olsun canım. bizimki de 5 gün geriden geliyor geç döllenmeden dolayı. allah sağlık versin

haklısın onu görmek bile müthiş bişeydi zaten. ben senden haber bekliyorum o zaman şimdiden teşekkür ederim

Canım 3 boyutluyu falan sordum , varmış onvakta . 20, haftadan sonra bakılıyor dedi dr. bey , ama 24. haftada daha ii görünüyor ilk o zaman bakıyoruz dedi , ben yönlendiricem zaten , bunları düşünme sen dedi , benim şu an girdiğim cihazda da ses falan duyuluyor ,bugün duyduk :))) sen de mutlaka git duyabileceğin bir dr. a , gerçekten yaşanması lazım , biz videoya çektik , durup durup izliyorum yani sen düşün , arkadaşların dedikleri kadar varmış ....

çok sevindim hayırlı olsun,darısı duymayanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…