hg cnm aramıza hayırlı olsun gözünüz aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işlh...selam kizlar bende hamileyim.8 aydir bu gunu bekliyordum.4 gun once ogrendim 5 haftalikmis mercimegim.coook mutluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg cnm aramıza hayırlı olsun gözünüz aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işlh...selam kizlar bende hamileyim.8 aydir bu gunu bekliyordum.4 gun once ogrendim 5 haftalikmis mercimegim.coook mutluyum
hg cnm aramıza hayırlı olsun gözünüz aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işlh...
selam kizlar bende hamileyim.8 aydir bu gunu bekliyordum.4 gun once ogrendim 5 haftalikmis bebegim.coook mutluyum.bir dahaki randevuyu taa subatn 1ine verdi sizce gec deilmi
selam kizlar bende hamileyim.8 aydir bu gunu bekliyordum.4 gun once ogrendim 5 haftalikmis bebegim.coook mutluyum.bir dahaki randevuyu taa subatn 1ine verdi sizce gec deilmi
kızlar, doktor kontrole ne kadarlık süre arasında çağırıyor, beni 3 haftada bir çağırıyor ???
hemen hemen aynı aralıklarda çağırıyorlar o halde...
bir sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum...
kızlar kahverengi akıntısı olan var mı ?
benim vardı. dr a hemen gittim hata acile gittim. ilaç verdi. Senin de varsa ihmal etme...
doktorumu aradım, bulantı varsa herşey normal diyor...
korkuyorum ama doktorla konuşunca bir sonraki randevuyu bekleyeyim diyorum...
sen ne kullandın ?
bende doktoru aramıştım hatta pazar olduğu için acile gel ilaç versin nöbetçi dr demişti. ilaç ismi söylemeyim ama hormon ilacıydı.
Beyaz leblebi, kuru ekmek, çubuk kraker öneriyorlar, ama bana hiçbiri fayda etmedi..ya kızlar bulantıdan ölmek üzereyim,dayanamıyorum daha halime bi güler bi ağlar oldum... Napsam allah aşkına... :84::26: