ewet cnm bndende istedi dr bn 6 haftalıkken yaptırdım bide 13. haftamda yaptırcam bşka bi testmrb kızlar
ben dün dr daydım. 6 + 4 günlükmüşüz.
size hbs, immünüglobin, toksoplazma gibi testler yapıldı mı?
kaçıncı haftada bakılıyor biliyomusunuz?:97:
ewet cnm bndende istedi dr bn 6 haftalıkken yaptırdım bide 13. haftamda yaptırcam bşka bi test
cnm kalp atışını duymadığı için istememiştir bn şimdi baktım toxoplasmayı 13. haftamda istemiş cnm yanlış bilgi wermiim normal şekeri sarılık fln 6. haftamda yaptımya benden istemedi ama 15 gün sonra tekrar çağırdı. eğer o zaman da istemezse dr u değiştiririm artık.
bilgilendirdiğin için sağol canım.
cnm kalp atışını duymadığı için istememiştir bn şimdi baktım toxoplasmayı 13. haftamda istemiş cnm yanlış bilgi wermiim normal şekeri sarılık fln 6. haftamda yaptım
benden hiç böyle testler istemedi ilk gittiğimde 4 tüp kan aldılar ve tahlil yaptılar sonrasında birşey istemedi hatta dün gittiğimde 1,5 ay sonra görüşürüz dedi...:)))) ne ilaç verdi ne başka birşey...:)
canım sen folik asit de mi kullanmıyorsun. o önemli bak 8. haftaya kadar kullanılması gerek.
düşün onu bile söylemedi bana kullan diye..:))))3. aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ben...
yok onu kullanıyorum ilk tahlil yaptırdıgım özel hastanede ki doktor hemen yazmıştı onu bana..:)))
şuan devlete gidiyorum özel muayenesine gidince dökülüyor beyefendiler malum para bekliyorlar...:))))
slm herkese ben de hamileyim ama o kada korkuyorum ki , bu ikinci hamileliğim ilkinde bebeğin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. şimdi hamile olduğuma sevinemiyorum bile yine aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor . nolur bişey söyleyin çok fenayım
bayanseyma ewet ikislerrim geliyoo:)saol cnm allah hepimizin bebklerini bzlere bağışlasın....
kıslar dr azda olsa düşük tehlikesi olduunu sledi ikizlerde bu oran dahada yüksekmiş progestana başladım hmn
ama buarda bebişerimi gördüm 5 günde ne kdr büyümüşler inanamadım kalpleri nasıl atıyodu
günaydın bile dememişim nazın haberini okuyunca sevinçten
günaydın bu arada hamişler ve şu sallanan sütyene bayıldım yaa:92::92::92:
bu sütyen sallayan smiley var ya o işte :92:
amin cnm cım
cnm şu sütyen olayı nedir
merak ettim doğrusu :26:
canım cinsiyetlerine daha çok var...:))))biz tahmini cinsiyetlerini söylüyoruz...:))
ben dün 6+5 de kalp atışını doktor aldı bana dinletmedi sinir oldum zaten..:)))
herşey yolunda mutluyuz biz..:)))
naciye ewet cnm korkulcak bşy yok ama genede bi risk warmış cnm allaha emanet ewet çalışmıyorum cnm ewdeyim dinleniyorum sen çalışıyomusun
slm herkese ben de hamileyim ama o kada korkuyorum ki , bu ikinci hamileliğim ilkinde bebeğin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. şimdi hamile olduğuma sevinemiyorum bile yine aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor . nolur bişey söyleyin çok fenayım[/QUOTE
slm hoşgeldin aramıza, bnm de senin gibi oldu cnm ama şuan 6+5 deyim geçen hafta keseyi gördük, 2 hafta sonra gel dedi. Bekliyorum ben de ama aklıma kötü bişey getirmiyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin, bekleyip göreceğiz. Karamsar olma hakkımda hayırlısı ne ise o olsun de. Dkkat et kendine stress yapma, yemene içmene dikkat et, dinlen.. Allah'a emanetiz hepimiz. İnşallah güzel haberler veririrz birbirimize::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?