• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bayanseyma ewet ikislerrim geliyoo:)saol cnm allah hepimizin bebklerini bzlere bağışlasın....

kıslar dr azda olsa düşük tehlikesi olduunu sledi ikizlerde bu oran dahada yüksekmiş progestana başladım hmn
ama buarda bebişerimi gördüm 5 günde ne kdr büyümüşler inanamadım kalpleri nasıl atıyodu:39:

ikizlermi ayyy çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inş. :92::74:

günaydın bile dememişim nazın haberini okuyunca sevinçten
günaydın bu arada hamişler ve şu sallanan sütyene bayıldım yaa:92::92::92:

günaydın kızlar...
ay ben bugun çok kötüyüm ya baş dönmesi mide bulantısı çok fena offf...:(

sağlıklı olsun oan birşey olmasında çekerim ne edim ama az önce bi yerde okudum mide bulanması iyiymiş bebeğin anneye sıkı tutunduğunu gösteriyormuş... öyle birşewy yazıyordu....:))))

arkadaşlar hepinizin yani ii haberler veren herkes adına çok sevindim...
şu mide bulantısı olayı, 2 gündür benimde adam akıllı bulanmaya başladı bebeğim bana daha iyi mi tutunmaya başladı şimdi... :emir_bebek::nazar:

bende duysaydım kalpğ atışlarını, görebilseydim o kesenin içinde var olduğunu, çıkıp gidesim geliyor ama adam 15 gün sonra dedi... haftaya çarşamda artık sabredeceğim.:44:

cnm ben de bugün çok kötüyüm:( işteyim hiç bişi yapmak istemiyorum. Midem bulanıyo. Canım hiçbişi yemek istemiyo.

o isteksizlik bende de mevcut....çalışırken mide bulantısı çok kötü müşterinin karşısında kusmayız inş...:)))))

hiçbir şey yiyemiyorsan kuru ve taze ekmek yee....

merhabalar
ben evdeyim 10 gün raporum başladı çok yağmur vra burda müge anlıyı izledim ve daha yeni birşeyler yiyebildim canım hiçbir şey istemiyor midem çok kötü

slm kızlar bnm hesaba göre 7 haftalık oldu ama ara sıra hafif kasık ağıları dışında bişi yok yani mide bulantısı falan korkuyom bazen bişeymi oldu bebeğime diye ne dersiniz :59:

slm kızlar bnm hesaba göre 7 haftalık oldu ama ara sıra hafif kasık ağıları dışında bişi yok yani mide bulantısı falan korkuyom bazen bişeymi oldu bebeğime diye ne dersiniz :59:

as canım hg....
herkeste mide bulantısı olcak diye birşey yok korkma kız....
ama bi doktora görün kalbimizde atmaya başlamıştır şimdi...

ewet banada öle dedi dinlenicekmişim cnm bu arada önceden açmış olduğun forum denk geldi bgn okudum neler çekmişsin cnm ya çok üzüldüm ama bak rabbim sana bitane daha bağışladı işlh sağlıcakla alırsın kucağına

naz canım gozun aydın bak korkulacak bısey yokmus dınlenmene bak canım sen ınsallah calısmıyorsundurda evde rahat rahat dınlenırsın.

naciye ewet cnm korkulcak bşy yok ama genede bi risk warmış cnm allaha emanet ewet çalışmıyorum cnm ewdeyim dinleniyorum sen çalışıyomusun

naciye ewet cnm korkulcak bşy yok ama genede bi risk warmış cnm allaha emanet ewet çalışmıyorum cnm ewdeyim dinleniyorum sen çalışıyomusun

ewet canım calısıyorum ama kendı işim oldugundan sımdılık bır sıkıntı yok canım allahtan arada gelmesemde olur yanı benımde salı gunu randevum var kalp atısları ıcın ınsallah duyarız pıt pıtlarımızı

ewet canım calısıyorum ama kendı işim oldugundan sımdılık bır sıkıntı yok canım allahtan arada gelmesemde olur yanı benımde salı gunu randevum var kalp atısları ıcın ınsallah duyarız pıt pıtlarımızı
duymazmısın için gör bak ne gzl bi duygu minicik kalbi o kdr hızlı atıyo çak başka bşy....

duymazmısın için gör bak ne gzl bi duygu minicik kalbi o kdr hızlı atıyo çak başka bşy....

mrb kızlar
ben dün dr daydım. 6 + 4 günlükmüşüz.
size hbs, immünüglobin, toksoplazma gibi testler yapıldı mı?
kaçıncı haftada bakılıyor biliyomusunuz?:97:

Back