• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

mrb kızlar
ben dün dr daydım. 6 + 4 günlükmüşüz.
size hbs, immünüglobin, toksoplazma gibi testler yapıldı mı?
kaçıncı haftada bakılıyor biliyomusunuz?:97:
ewet cnm bndende istedi dr bn 6 haftalıkken yaptırdım bide 13. haftamda yaptırcam bşka bi test

ya benden istemedi ama 15 gün sonra tekrar çağırdı. eğer o zaman da istemezse dr u değiştiririm artık.
bilgilendirdiğin için sağol canım.
cnm kalp atışını duymadığı için istememiştir bn şimdi baktım toxoplasmayı 13. haftamda istemiş cnm yanlış bilgi wermiim normal şekeri sarılık fln 6. haftamda yaptım

benden hiç böyle testler istemedi ilk gittiğimde 4 tüp kan aldılar ve tahlil yaptılar sonrasında birşey istemedi hatta dün gittiğimde 1,5 ay sonra görüşürüz dedi...:)))) ne ilaç verdi ne başka birşey...:)

cnm kalp atışını duymadığı için istememiştir bn şimdi baktım toxoplasmayı 13. haftamda istemiş cnm yanlış bilgi wermiim normal şekeri sarılık fln 6. haftamda yaptım

kalp atışalrını duyduk ama herhangi bir tahlil vermedik. neyse vardır bir bildiği.
ama özel hastanelere çok güvenemiyorum.
bazen devletten para alamıyoruz diye tahlil yapmıyorlar. devletin ödediği şeyleri de gereksiz yere yapıyorlar vs.

benden hiç böyle testler istemedi ilk gittiğimde 4 tüp kan aldılar ve tahlil yaptılar sonrasında birşey istemedi hatta dün gittiğimde 1,5 ay sonra görüşürüz dedi...:)))) ne ilaç verdi ne başka birşey...:)

canım sen folik asit de mi kullanmıyorsun. o önemli bak 8. haftaya kadar kullanılması gerek.

il bebekteki heyecan 2.lerde olmuyor şimdi size bakıyorumda bende sizin heyecanın zerresi yok herşeyin ilki başka tadını çıkarın

canım sen folik asit de mi kullanmıyorsun. o önemli bak 8. haftaya kadar kullanılması gerek.

düşün onu bile söylemedi bana kullan diye..:))))3. aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ben...
yok onu kullanıyorum ilk tahlil yaptırdıgım özel hastanede ki doktor hemen yazmıştı onu bana..:)))
şuan devlete gidiyorum özel muayenesine gidince dökülüyor beyefendiler malum para bekliyorlar...:))))

düşün onu bile söylemedi bana kullan diye..:))))3. aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ben...
yok onu kullanıyorum ilk tahlil yaptırdıgım özel hastanede ki doktor hemen yazmıştı onu bana..:)))
şuan devlete gidiyorum özel muayenesine gidince dökülüyor beyefendiler malum para bekliyorlar...:))))

haklısın canım :50:

Ben hamilelik öncesi doktora gitmiştim , tam kan ve idrar tahlili yaptılar.Daha sonra bebeğimin kalp atışlarını duyduğum gün 7 hafta 4 günlükken yine test yaptı pazartesi götürcem, biraz lökosit yüksek 12 olmuş sınır 10 du..Doktoruma mail attım normal 12 telaşlanma eğer boğaz enfeksiyonun varsa yada idrarında yanma varsa hemen gel demişti ama böyle birşey yok.12.haftaya kadar folik asit kullan daha sonra elevit verecek zannedersem..12-14 hafta arası da ayrıca ikili teste çağırması gerekiyor.:emir_bebek:

slm herkese ben de hamileyim ama o kada korkuyorum ki , bu ikinci hamileliğim ilkinde bebeğin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. şimdi hamile olduğuma sevinemiyorum bile yine aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor . nolur bişey söyleyin çok fenayım :50:

slm herkese ben de hamileyim ama o kada korkuyorum ki , bu ikinci hamileliğim ilkinde bebeğin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. şimdi hamile olduğuma sevinemiyorum bile yine aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor . nolur bişey söyleyin çok fenayım :50:

aramıza hoşgeldin..
korkma ben 2 kez düşük yaşadım.
3. gebeliğim vee bugün kesemizi gördük. çok şükür
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı..
Allah gönlümüze göre versin hepimizin...

Korkmaa olumlu düşün, yüce rabbim sana o bebeği nasip etmişse ona hiçbişi olmaz sana sıkı sıkı tutunur inşallah...

bayanseyma ewet ikislerrim geliyoo:)saol cnm allah hepimizin bebklerini bzlere bağışlasın....

kıslar dr azda olsa düşük tehlikesi olduunu sledi ikizlerde bu oran dahada yüksekmiş progestana başladım hmn
ama buarda bebişerimi gördüm 5 günde ne kdr büyümüşler inanamadım kalpleri nasıl atıyodu:39:

amin cnm cım :16:

günaydın bile dememişim nazın haberini okuyunca sevinçten
günaydın bu arada hamişler ve şu sallanan sütyene bayıldım yaa:92::92::92:

cnm şu sütyen olayı nedir:1:
merak ettim doğrusu :26:

canım cinsiyetlerine daha çok var...:))))biz tahmini cinsiyetlerini söylüyoruz...:))
ben dün 6+5 de kalp atışını doktor aldı bana dinletmedi sinir oldum zaten..:)))
herşey yolunda mutluyuz biz..:)))

çokk şükürr cnmm bana umut oldun.darısıı bana insaallah

naciye ewet cnm korkulcak bşy yok ama genede bi risk warmış cnm allaha emanet ewet çalışmıyorum cnm ewdeyim dinleniyorum sen çalışıyomusun

naz gözünnaydınnn cnm.senin dogal olarakmı ikiz oldu yoksa tedaviylemi ilk degerin kaçtı söylermisin?

slm herkese ben de hamileyim ama o kada korkuyorum ki , bu ikinci hamileliğim ilkinde bebeğin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. şimdi hamile olduğuma sevinemiyorum bile yine aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor . nolur bişey söyleyin çok fenayım :50:[/QUOTE

slm hoşgeldin aramıza, bnm de senin gibi oldu cnm ama şuan 6+5 deyim geçen hafta keseyi gördük, 2 hafta sonra gel dedi. Bekliyorum ben de ama aklıma kötü bişey getirmiyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin, bekleyip göreceğiz. Karamsar olma hakkımda hayırlısı ne ise o olsun de. Dkkat et kendine stress yapma, yemene içmene dikkat et, dinlen.. Allah'a emanetiz hepimiz. İnşallah güzel haberler veririrz birbirimize::86:

dün dışarıda olduğum için sohbete çok ortak olamadım ama okumakta epet eğlenceli oluyor...

dün gece mide bulantısı uyandırdı beni... benim midem hiç bulanmayacak sanıyordum ama yanılmışım, artık oturup ağladım... ama çekilecek başka yolu yok.

Back