Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar. benim mide bulantılarıma şimdi de bel ağrısı eklendi. çarşamba günü belim tutuldu. üç gündür yatıyorum. yana bile dönemiyorum. hamileliğin sefasını süreceğim günler gelse bir Allah'ın izniyle..
günaydın arkadaşlar. benim mide bulantılarıma şimdi de bel ağrısı eklendi. çarşamba günü belim tutuldu. üç gündür yatıyorum. yana bile dönemiyorum. hamileliğin sefasını süreceğim günler gelse bir Allah'ın izniyle..
inş. 12 haftadan sonra o sefayı süreceğiz. Benim de midem çok kötü ama sabah bulantıları değil de akşam bulantı oluyor ve ne yediysem çıkarıyorum. 9 hafta ya kadar bişey yoktu bu hafta çok kötüyüm ne yesem çıkıyor. Yarın doktora gideceğim. Gerçi 12. hafta bitene kadar ilaç kullanmakta istemiyorum. Sizinde akşam bulantı oluyormu? Sabah oluyor diye duydum ama akşam olması enteresan. :18:
inş. 12 haftadan sonra o sefayı süreceğiz. Benim de midem çok kötü ama sabah bulantıları değil de akşam bulantı oluyor ve ne yediysem çıkarıyorum. 9 hafta ya kadar bişey yoktu bu hafta çok kötüyüm ne yesem çıkıyor. Yarın doktora gideceğim. Gerçi 12. hafta bitene kadar ilaç kullanmakta istemiyorum. Sizinde akşam bulantı oluyormu? Sabah oluyor diye duydum ama akşam olması enteresan. :18:
sen ne kadarlık oldun ki canım
sen çıkartıyorsunda yaaa o çok kötü doktora git bence de
bende her zaman bulantı oluyor ama çıkartmıyorum çıkartacak gibi oluyorum bide baş dönmesi dadandı bana bebişlerimize birşey olmasında razıyız çekmeye ne yapalım katlanacağız...:))
9+4 haftalık oldu canım. 9 haftaya kadar bişey yoktu bulanıyordu ama çıkarmıyordum. 4 gündür çok kötüyüm
ohh ohh maşallah siz bayağa olmuşsunuz yaa...
bizde 3 gün ilerde oldupumuz için 7. haftaya giriyoruz inş bende o zamanlarda çıkarmam...
Allah yardımcımız olsun kızlar ne diyim...:)))
benim ki dün tam 7 hafta oldu turkuazm ve benim mide bulantım ve çıkarmam o gün başladı. öyle fena bişi ki ağlıyorsun artık... normal insan gibi olayım yemek yiyeyim... yemek pişiremiyorum da yiyemiyorum da, sütün adı bile tiksindiriyo... çok fena çok!
Süt konusunda bende öyleyim normalde sütü çok severim. Ama ne süt ne yumurta yiyebiliyorum. O da çok kötü bir duygu sanki yapmam gereken şeyleri yapamıyormuş gibi hissediyorum kendimi.
Süt konusunda bende öyleyim normalde sütü çok severim. Ama ne süt ne yumurta yiyebiliyorum. O da çok kötü bir duygu sanki yapmam gereken şeyleri yapamıyormuş gibi hissediyorum kendimi.
Ben iki haftadır hiçbirşey yiyemiyorum, su dahi içemiyorum. 24 saat bulantım var.inş. 12 haftadan sonra o sefayı süreceğiz. Benim de midem çok kötü ama sabah bulantıları değil de akşam bulantı oluyor ve ne yediysem çıkarıyorum. 9 hafta ya kadar bişey yoktu bu hafta çok kötüyüm ne yesem çıkıyor. Yarın doktora gideceğim. Gerçi 12. hafta bitene kadar ilaç kullanmakta istemiyorum. Sizinde akşam bulantı oluyormu? Sabah oluyor diye duydum ama akşam olması enteresan. :18:
bende sütü hergün içerdim şimdi kokusuna bile tahammülüm yok geçen yumurta haşladım tam ağzıma aldım midem çok kötü bulandı. Yani ne süt ne yumurta yiyemiyorum bende.2 side midemi bulandırıyo. bir de çok çabuk acıkıyorum. Acıkınca hemen yemem lazım beklersem bulanıyo. Sık sık bişeyler yememiz lazım demek ki. Dün 5 gibi poğaça yedim. 7 gibi evdeydim herzaman kötü olurdum dün olmadım. Demek ki öğün aralarında tok tutacak bişeyler yemek lazım. Ben böle bir çare buldum:)
Bebişimin bi kalp atışını duysammmm..2 hafta kaldı. HAdi bakalım cümlemize hayırlısı olsunn..
sütün zakayla bir ilgisi var mı ki? ceviz tüketimi o açıdan diolar ama şuan cevizi göresim bile yok.