• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın arkadaşlar. benim mide bulantılarıma şimdi de bel ağrısı eklendi. çarşamba günü belim tutuldu. üç gündür yatıyorum. yana bile dönemiyorum. hamileliğin sefasını süreceğim günler gelse bir Allah'ın izniyle..:25:

günaydın arkadaşlar. benim mide bulantılarıma şimdi de bel ağrısı eklendi. çarşamba günü belim tutuldu. üç gündür yatıyorum. yana bile dönemiyorum. hamileliğin sefasını süreceğim günler gelse bir Allah'ın izniyle..:25:

geçmiş olsun canım....
o günleri hepimiz dört gözle bekliyoruz...:))))

inş. 12 haftadan sonra o sefayı süreceğiz. :nazar: :nazar: Benim de midem çok kötü ama sabah bulantıları değil de akşam bulantı oluyor ve ne yediysem çıkarıyorum. 9 hafta ya kadar bişey yoktu bu hafta çok kötüyüm ne yesem çıkıyor. :58: Yarın doktora gideceğim. Gerçi 12. hafta bitene kadar ilaç kullanmakta istemiyorum. Sizinde akşam bulantı oluyormu? Sabah oluyor diye duydum ama akşam olması enteresan. :18:

inş. 12 haftadan sonra o sefayı süreceğiz. :nazar: :nazar: Benim de midem çok kötü ama sabah bulantıları değil de akşam bulantı oluyor ve ne yediysem çıkarıyorum. 9 hafta ya kadar bişey yoktu bu hafta çok kötüyüm ne yesem çıkıyor. :58: Yarın doktora gideceğim. Gerçi 12. hafta bitene kadar ilaç kullanmakta istemiyorum. Sizinde akşam bulantı oluyormu? Sabah oluyor diye duydum ama akşam olması enteresan. :18:

sen ne kadarlık oldun ki canım
sen çıkartıyorsunda yaaa o çok kötü doktora git bence de
bende her zaman bulantı oluyor ama çıkartmıyorum çıkartacak gibi oluyorum bide baş dönmesi dadandı bana bebişlerimize birşey olmasında razıyız çekmeye ne yapalım katlanacağız...:))

aynen vallahi... akşam, ikindi vakti her vakit bir bulantı. dün gece yattığım yataktan eşime odaya kadar her şey fena koktu.. ben de çıkratıyorum. çıkartınca bir rahatlar gibi oluyorum ama gene aynı.

sen ne kadarlık oldun ki canım
sen çıkartıyorsunda yaaa o çok kötü doktora git bence de
bende her zaman bulantı oluyor ama çıkartmıyorum çıkartacak gibi oluyorum bide baş dönmesi dadandı bana bebişlerimize birşey olmasında razıyız çekmeye ne yapalım katlanacağız...:))

9+4 haftalık oldu canım. 9 haftaya kadar bişey yoktu bulanıyordu ama çıkarmıyordum. 4 gündür çok kötüyüm :(

9+4 haftalık oldu canım. 9 haftaya kadar bişey yoktu bulanıyordu ama çıkarmıyordum. 4 gündür çok kötüyüm :(

ohh ohh maşallah siz bayağa olmuşsunuz yaa...
bizde 3 gün ilerde oldupumuz için 7. haftaya giriyoruz inş bende o zamanlarda çıkarmam...
Allah yardımcımız olsun kızlar ne diyim...:)))

ohh ohh maşallah siz bayağa olmuşsunuz yaa...
bizde 3 gün ilerde oldupumuz için 7. haftaya giriyoruz inş bende o zamanlarda çıkarmam...
Allah yardımcımız olsun kızlar ne diyim...:)))

benim ki dün tam 7 hafta oldu turkuazm ve benim mide bulantım ve çıkarmam o gün başladı. öyle fena bişi ki ağlıyorsun artık... normal insan gibi olayım yemek yiyeyim... yemek pişiremiyorum da yiyemiyorum da, sütün adı bile tiksindiriyo... çok fena çok!:53:

benim de gece gündüz hiç farketmiyo valla. bulanıyo, çıkarıyorum. hatta belim de klozetin başında çıkarırken oldu.:53: fazla eğilik durunca bi daa doğrulamadım. bulanmadığı zamanlarda da ekşime oluyo. kısacası midemle başım dertte ne yapsam bilmiyorum:52: ilaç da kullanmak istemiyorum. Allah'ım mecbur bırakmaz inşallah. sabır sabır sabır...

komşumuz metapamid kullandığını söylemişti hamillelikte döneminde. 2 çocuklu bir kadın sen de kullan dedi ama böyle bir şeyi doktor söylemeden yapmak istemiyorum ben de. çubuk krakermiş.... hiç de faydası yok ya..

ay kızlar bu arada garip bi rüya gördüm şimdi aklıma geldi. rüyama sırtüstü yatıyorum.kasıklarıma dokunuyorum hafif bastırarak. sol kasığımda bebeğim elime geliyo. başını, poposunu hissediyorum. çok garip bi histi. sanırım bebeğim ilk defa rüyama girmiş oldu böylece:nazar::nazar:

benim ki dün tam 7 hafta oldu turkuazm ve benim mide bulantım ve çıkarmam o gün başladı. öyle fena bişi ki ağlıyorsun artık... normal insan gibi olayım yemek yiyeyim... yemek pişiremiyorum da yiyemiyorum da, sütün adı bile tiksindiriyo... çok fena çok!:53:

Süt konusunda bende öyleyim normalde sütü çok severim. Ama ne süt ne yumurta yiyebiliyorum. O da çok kötü bir duygu sanki yapmam gereken şeyleri yapamıyormuş gibi hissediyorum kendimi.:19:

Süt konusunda bende öyleyim normalde sütü çok severim. Ama ne süt ne yumurta yiyebiliyorum. O da çok kötü bir duygu sanki yapmam gereken şeyleri yapamıyormuş gibi hissediyorum kendimi.:19:

değil mi halbuki her gün tüketmemiz gereken şeyler... 12. hafta sonunda bu fena durumlar geçerse inş. daha iyi beslenip bebeklerimizin büyümesini sağlayabiliriz. folicasidi aldım ve geri çıkardım... onun bile faydasını göremeyeceğim.:58::18:

slm kızlar böggg
nasılsınız böggg
ay bugün midem böggg
bulanmıyor diyordum kendi kendime nazar değdirdim böggg
1 ayımız kaldı rahatlamaya böggg:27:

ben de süt içemiyorum. normalde çok severdim. dün gece yatmadan önce bi bardak içtim. bi de kayınvalidem de hergün süt içiyo musun, bak torunum aptal olur diyip duruyo:37:

sütün zakayla bir ilgisi var mı ki? ceviz tüketimi o açıdan diolar ama şuan cevizi göresim bile yok.

bende sütü hergün içerdim şimdi kokusuna bile tahammülüm yok:( geçen yumurta haşladım tam ağzıma aldım midem çok kötü bulandı. Yani ne süt ne yumurta yiyemiyorum bende.2 side midemi bulandırıyo. bir de çok çabuk acıkıyorum. Acıkınca hemen yemem lazım beklersem bulanıyo. Sık sık bişeyler yememiz lazım demek ki. Dün 5 gibi poğaça yedim. 7 gibi evdeydim herzaman kötü olurdum dün olmadım. Demek ki öğün aralarında tok tutacak bişeyler yemek lazım. Ben böle bir çare buldum:)

Bebişimin bi kalp atışını duysammmm..2 hafta kaldı. HAdi bakalım cümlemize hayırlısı olsunn..

Ben iki haftadır hiçbirşey yiyemiyorum, su dahi içemiyorum. 24 saat bulantım var.
Annem hemşire allahtan 2 günde bir serum takıyor.
Doktor ilaç vermedi, bebeğe zararlıymış. Hiçbirşey yemesende önemi yok, bebeğe zararı yok, ilaç asla vermem katlancan dedi.
3 kilo verdim ki benim haşimato hipotriodim var kilo vermem imkansıza yakın nerdeyse..

bende sütü hergün içerdim şimdi kokusuna bile tahammülüm yok:( geçen yumurta haşladım tam ağzıma aldım midem çok kötü bulandı. Yani ne süt ne yumurta yiyemiyorum bende.2 side midemi bulandırıyo. bir de çok çabuk acıkıyorum. Acıkınca hemen yemem lazım beklersem bulanıyo. Sık sık bişeyler yememiz lazım demek ki. Dün 5 gibi poğaça yedim. 7 gibi evdeydim herzaman kötü olurdum dün olmadım. Demek ki öğün aralarında tok tutacak bişeyler yemek lazım. Ben böle bir çare buldum:)

Bebişimin bi kalp atışını duysammmm..2 hafta kaldı. HAdi bakalım cümlemize hayırlısı olsunn..

sen kaç haftalıksın?

sütün zakayla bir ilgisi var mı ki? ceviz tüketimi o açıdan diolar ama şuan cevizi göresim bile yok.

düzgün beslenmiyorum diye öyle diyo işte. annem de her gün arayıp yemek yedin mi diye soruyo. ben de kendimi kötü hissediyorum. ama ne yapayım yesem de çıkarıyorum zaten. boğazım falan tahriş oldu artık. bi iş arkadaşım daha hamile. o da gece bile bulantıyla uyanıyomuş. yani biz bi de yazın hamile kalsak nolcaktı merak ediyorum. sıcak da tetiklio ya.

Back